Tilbud rengøring Viborg

  • Få 3 seriøse tilbud på rengøring Viborg
  • Billig rengøring - Nye muligheder med 3 flotte tilbud
  • Indsend skemaet online på kun syv minutter

Billig rengøring

Lokale veje
Viborg

Fridlevs Plads
Blichersvænge
Blichersvej
Agerlandsvej
Blommevej
Asmildvej
Dalvej
Blytækkervej
Sjællandsgade
Fusagervej
Banegårds Alle
Friggsvej
Arildsvej
Engvej
Bragesvej
Enrico Dalgas Vej
Ribisvej
Chr. Erichsøns Vej
Bjergmyntevej
Sct. Jørgens Vej

Rengøring Viborg. Få 3 fine tilbud - Gratis og uforpligtende

Få 3 superrare tilbud på billig rengøring Viborg. Piassava er plantefibre, der stammer fra visse palmers bladskeder og -stilke. Taverne er brunlige og tykke, men bøjelige. Bruges til gadekoste, gulvskrubber og andre stive børstetyper.
Pibeler er en ren lerart med højt indhold af kaolin. Ved brænding bliver leret hvidt og bruges i fremstilling af fajance og lerpiber - deraf navnet. Pibeler kan bruges som rense- og polermiddel. Da det er meget fedtsugende, kan det, hvis det røres sammen med vand til en grød, bruges til at fjerne fedtpletter på og tekstiler.
Piletræets grene er stærke og bøjelige og er derfor velegnet til fletning. De tynde vidjer bruges til kurve og andre småting, mens de kraftige er velegnede til fletning af lette møbler.
Pimpsten er en lavaart, der har en sammensætning som granit. Da lavaen i sin tid fik en relativ hurtig afkoling er pimpsten stærkt blæret og ligner en hård svamp. Bruges som slibe- og skuremiddel.

Rengøringstips

Sko, der lugter: Kom skoene i en plastikpose, og put dem i fryseren natten over. En anden mulighed er at spraye skoene indvendigt med lagereddike. Vask derefter skoene med et desinfektionsmiddel og lidt vand på en klud, og stil dem til tørre.
Sko med vejsalt: Vejsaltpletter kan fjernes ved at vaske dem med en svamp dyppet i skummetmælk. Stil dem til tørre med en avis i, og imprægner dem, når de er tørre igen.
Skuffer: Det er nemt og hurtigt at holde skufferne rene ved jævnligt at støvsuge dem. Sæt en nylonstrømpe over støvsugerhovedet; så er det ikke nødvendigt at tømme skuffen først.
Sorte streger: Sorte streger på linoleumsgulv kan fjernes med tandpasta eller viskelæder.
Spækbræt
Et spækbræt af træ kan let komme til at lugte. Skyl det i koldt vand, og gnid det derefter med en overskåren citron. Vask det til sidst med varmt vand.

Flere rengøringstips

Stearin på lysestagen: Stearinpletter på en lysestage kan fjernes ved at putte lysestagen i fryseren i en times tid. Stearinen er derefter let at pille af. En anden mulighed er at hælde kogende vand over dem, hvilket opløser stearinen.
Stikkontakt: En snavset stikkontakt kan rengøres med et viskelæder. Gnid pletterne væk, og tør efter med en fugtig klud.
Strygejern: Belægninger på strygejernet kan let skrabes af med en skraber, der bruges til at rengøre keramiske kogeplader. Andre muligheder er at smøre strygejernet med en opløsning af en del eddikesyre og fem dele vand eller gnide det med fint salt.
Sveden gryde: Kom et par spiseskefulde bagepulver og lidt vand i gryden. Lad det stå et par timer, eller giv det et opkog. En anden mulighed er at afkøle gryden, fylde den med vand og en kopfuld eddike og lade det stå et døgns tid.

Udvalgt tilbud rengøring fra postnummer 8800

H. O. Rengøring
Anne-Marie Vej 16
8800 Viborg
CVR: 21040592
Hjemmeside
Rattana Rengøring
Holstebrovej 147B
8800 Viborg
CVR: 36343257
Hjemmeside
EK Erhvervsservice
Syrenstien 5
8800 Viborg
CVR: 25154339
Hjemmeside