Tilbud rengøring Vesthimmerland

  • Bestil 3 pragtfulde tilbud på rengøring Vesthimmerland
  • Billig rengøring - Få en god rabat - 30 %
  • Indsend skemaet online på under seks minutter

Billig rengøring

Veje 9670 Vesthimmerland

Borregårdsvej
Monicasvej
Gattensmindevej
Møllevej
Vester Ørbækvej
Melhøjvej
Majasvej
Bakken
Alexiasvej
Vestervang Alle
Højgårdsvej
Bornholmsvej
Degnevej
Egeholmsvej
Fasanvej
Liljevej
Guldagervej
Valmuevej
Keldhøjvej
Sdr. Ringvej

Billig rengøring Vesthimmerland. Få gratis 3 rengøringstilbud

Her sparer du tid og penge på en kompetent og seriøs rengøringshjælp i Vesthimmerland kommune. Det er lige lovlig indviklet at gøre ordentligt rent i dit hjem selv - få hellere to-tre prægtige tilbud. Vælg et af rengøringshjælpbuddene og få cirka 20 % i drøngod rabat på din rengøringsopgave.
Få lynhurtigt kontakt med kvalitetssikrede rengøringsfirmaer her på udbudsportalen Billig-rengøring.dk. Bestil rare tilbud fra fagmænd på at nå den ugentlige rengøring i Vesthimmerland kommune. Modtag troværdig assistance til løsning af de nødvendige rengøringsopgaver til yderst gode priser.
Rengøringsinstruktion: Skal der udføres et nyt stykke arbejde på en hensigtsmæssig måde, er det vigtigt med en instruktion. En god måde at instruere på er at vise, hvordan tingene gøres, samtidig med at man fortæller hvorfor lige netop sådan.

Dræbersnegle, fluer og mår

Dræbersnegle: Den mest effektive måde at slippe af med dræbersnegle på er at hælde kogende vand på dem. En anden mulighed er at grave en spand halvt fyldt med øl ned i haven; det tiltrækker sneglene. Endelig kan man overhælde dem med groft salt, det kan de ikke lide, men pas på hvor du gør det, thi blomsternes rødder kan tage skade af saltet.
Fluer: Undgå fluer inden døre ved at stille eller lægge hvidløg, hele nelliker, skaller af citrusfrugter, mynteblade eller skåle med eddike rundt omkring eller stille tomatplanter eller pelargonier i vindueskarmen; fluerne ikke kan lide lugten.
Mår: En mår på loftet kan skræmmes væk med naftalin, da den ikke kan fordrage lugten. En anden mulighed er at sætte en tændt radio op på loftet et par døgn i træk; det stresser måren væk.

Muldvarp, mus, myrer, rotte og ræv

Muldvarp: Put et fed hvidløg i muldvarpeskuddet, og muldvarpen holder sig væk. En anden mulighed er en tot menneskehår.
Mus: Mus kan holdes ude af huset ved fx at lægge enebærgrene eller solbærkviste eller papir- eller stofstykker dryppet med kamferdråber eller tjære rundt omkring.
Myrer: Der er mange ting, myrer ikke bryder sig om. En blanding af bagepulver og flormelis eller kartoffelmel og flormelis bruges til at tiltrække myrer, blandingen er samtidig med til at dræbe dem, da de hverken kan tåle bagepulver eller kartoffelmel.
Rotter: Rotter kan holdes ude af huset ved hjælp af cayennepeber drysset rundt omkring eller stykker af stof med pebermynteolie.
Ræv: En ræv kan holdes væk fra haven ved at hænge et par syltetøjsglas eller glasflasker fyldt med menneskeurin op rundt omkring i haven. En anden mulighed er at hænge totter af menneskehår op; ræven afskyr begge dele.

Arbejdsvillige rengøringsfirmaer i postnummer 9670

Løgstør Kvikservice
Hvedemarken 50
9670 Løgstør
CVR: 17404385
Tlf. 98673324
Uni-Work Per Godsk
Marthasvej 8
9670 Løgstør
CVR: 15955783
Unik Service
Holkasmindevej 19
9670 Løgstør
CVR: 30766784
www.unikservice.dk