Tilbud rengøring Vesterbro

 • Bestil 3 fremragende tilbud på rengøring Vesterbro
 • Billig rengøring - Benyt dig af vores gratis service
 • Indsend skemaet online på kun 4 minutter

Billig rengøring

Eksempler på
Vesterbro vejnavne

Staldgade
Hammerichsgade
Kingosgade
Gasværksvej
Kampmannsgade
Tullinsgade
Stenosgade
Jernbanegade
Helgolandsgade
Reventlowsgade
Istedgade
Værnedamsvej
Rosenørns Allé
Ved Vesterport
Vester Farimagsgade
Broagergade
Axeltorv
Saxogade
Sankelmarksgade
Abel Cathrines Gade

Rengøring Vesterbro – Få 3 gratis tilbud – Spar 26 pct.

Søger du efter en anerkendt og lokal rengøringsassistent på Vesterbro? Du synes vel, at det er lidt tidskrævende, selv at opspore en lokal bundsolid rengøringsassistent på Vesterbro. Undgå at betale for meget for en professionel rengøringsassistent på Vesterbro.
Fortæl os om din sag detaljeret så rengøringsfirmaerne nemmere kan afgøre, om de vælger at fremsende liflige tilbud på rengøringsopgaven. Vi opsporer kun tilbud ved veletablerede rengøringsfirmaer, og du er altså sikret professionelt rengøringsarbejde hver gang. Find prekvalificerede rengøringsfirmaer her på udbudssiden Billig-rengøring.dk.
Det er ikke mange rengøringsmidler, du har brug for i din daglige rengøring:
 • Flydende rengøringsmiddel
 • Opvaskemiddel, ufarvet
 • Toiletrens
 • Skurepulver/creme
 • Eddikesyre

Rengøring af spejl og udluftningsventilation

Pudsning af spejl: Brug en mikrofiber-klud eller et vaskeskind til at pudse spejlet med. Skindet skal være hårdt opvredet for at opnå det bedste resultat. Er der striber på spejlet, kan det efterpudses med et rent viskestykke af frotte. Det er ikke nødvendigt med vinduespudsemiddel til denne opgave. Fremstil selv en opløsning: fx ½ liter vand tilsat 2 hættefulde hvid eddike eller sprit. Denne opløsning er med til at binde kalken i vandet og modvirke striber på spejlet.
Udluftningsventilationen: Støvsug ventilationsristen og tør den af med en hårdt opvredet klud Anvend evt. et universalmiddel i brugsopløsning. Sørg for, at udsugningskanalen holdes åben i forbindelse med brug af vaskemaskine og tørretumbler. Dette vil være med til at skabe et godt indeklima.
Stue og kontor. Hvilken slags snavs:
 • Støv
 • Affald og dyrehår
 • Løst snavs
 • Fastsiddende pletter

Rengøring af vask og døemåtte

Rengøring af vask i bryggers: Rustfrit stål kan tåle alle typer af rengøringsmidler. Til daglig vedligehold af en vask fremstillet af rustfrit stål er det nok at bruge et håndopvaskemiddel og en opvaskebørste. Skal vasken stå spejlblank kan et surt middel med fordel anvendes. Fx kan det brugte afkalkningsvand fra kaffemaskinen hældes rundt i vasken.
Dørmåtte: Flyt måtten og støvsug/vask herunder. Undlad at banke måtten ved at tage fat i det ene hjørne og slå den mod en stolpe. Måtten vil hurtigt blive ødelagt ved denne metode. Læg den i stedet med retten nedad og bank den let på vrangen med en tæppebanker. Noget af gruset og småstenene vil ryge af, resten løsnes ved at ryste måtten. Slut af med at foretage en grundig støvsugning af måtten.

Vi opsporer de bedste rengøringsfirmaer

Dino Ren IVS
Abel Cathrines Gade 9
1654 København V
CVR: 35867317
www.facebook.com/570368029797634
R S Rengøring
Valdemarsgade 67
1665 København V
CVR: 32329616
Tlf. 33318803
Kimo Totalservice Aps
Gammel Kongevej 11, 3. sal.
1610 København V
CVR: 30561368
www.kimototalservice.dk