Tilbud rengøring Vesterbro

 • Modtag 3 seriøse tilbud på rengøring Vesterbro
 • Billig rengøring - Du får tilbud fra faguddannede firmaer
 • Indsend skemaet på kun ni minutter

Billig rengøring

Veje i postnummer 1650

Kleinsgade
Ullerupgade
Viktoriagade
Reventlowsgade
Staunings Plads
Vester Farimagsgade
Staldgade
Westend
Axeltorv
Stenosgade
Herman Triers Plads
Værnedamsvej
Herholdtsgade
Sankt Jørgens Allé
Vester Søgade
Istedgade
Kingosgade
Valdemarsgade
Gasværksvej
Helgolandsgade

Rengøring Vesterbro – Få 3 gratis tilbud – Spar nemt 26 pct.

Vælg de rigtige rengøringsmidler. Start med at se på midlerne i dit rengøringsskab med kritiske øjne. Måske er nogle af midlerne tørret så meget ind, at de med hård hånd skal kasseres. Undersøg ved samme lejlighed, om dine støve- og rengøringsklude skulle trænge til en gang vask, så de virker optimalt. Billig rengøring Vesterbro. Det er ikke mange rengøringsmidler, du har brug for i din daglige rengøring:
 • Flydende rengøringsmiddel
 • Opvaskemiddel, ufarvet
 • Toiletrens
 • Skurepulver/creme
 • Eddikesyre

Alle kemikalier skal opbevares i et skab uden for børns rækkevidde og helst i et skab, der kan låses. Hvert år må mange børn en tur på skadestuen, fordi de er kommet til at smage/røre ved ting, der absolut ikke er for børn. Varer, mærket med Svanen eller Blomsten, viser at produkterne hører til de mindst belastende inden for de varegrupper.

Rengøring af spejl og udluftningsventilation

Pudsning af spejl: Brug en mikrofiber-klud eller et vaskeskind til at pudse spejlet med. Skindet skal være hårdt opvredet for at opnå det bedste resultat. Er der striber på spejlet, kan det efterpudses med et rent viskestykke af frotte. Det er ikke nødvendigt med vinduespudsemiddel til denne opgave. Fremstil selv en opløsning: fx ½ liter vand tilsat 2 hættefulde hvid eddike eller sprit. Denne opløsning er med til at binde kalken i vandet og modvirke striber på spejlet.
Udluftningsventilationen: Støvsug ventilationsristen og tør den af med en hårdt opvredet klud Anvend evt. et universalmiddel i brugsopløsning. Sørg for, at udsugningskanalen holdes åben i forbindelse med brug af vaskemaskine og tørretumbler. Dette vil være med til at skabe et godt indeklima.
Stue og kontor. Hvilken slags snavs:
 • Støv
 • Affald og dyrehår
 • Løst snavs
 • Fastsiddende pletter

Rengøring af vask og døemåtte

Rengøring af vask i bryggers: Rustfrit stål kan tåle alle typer af rengøringsmidler. Til daglig vedligehold af en vask fremstillet af rustfrit stål er det nok at bruge et håndopvaskemiddel og en opvaskebørste. Skal vasken stå spejlblank kan et surt middel med fordel anvendes. Fx kan det brugte afkalkningsvand fra kaffemaskinen hældes rundt i vasken.
Dørmåtte: Flyt måtten og støvsug/vask herunder. Undlad at banke måtten ved at tage fat i det ene hjørne og slå den mod en stolpe. Måtten vil hurtigt blive ødelagt ved denne metode. Læg den i stedet med retten nedad og bank den let på vrangen med en tæppebanker. Noget af gruset og småstenene vil ryge af, resten løsnes ved at ryste måtten. Slut af med at foretage en grundig støvsugning af måtten.

Udvalgt tilbud rengøring fra 1650

BHV Rengøring & Service
Saxogade 94
1662 København V
CVR: 29036292
Hjemmeside
R S Rengøring
Valdemarsgade 67
1665 København V
CVR: 32329616
Hjemmeside
Euroren ApS
Vester Farimagsgade 6
1606 København V
CVR: 33395000
Hjemmeside