Tilbud rengøring Vejle

  • Modtag 3 flotte tilbud på rengøring Vejle
  • Billig rengøring - Du kan spare tid og penge
  • Udfyld formularen på bare fire min.

Billig rengøring

Vejle
vejnavne eksempler

Lysholt Allé
Kristian Skous Vej
Korsdalsvej
Mindegade
Julius Thomsensvej
Markvang
Olgas Vej
Lindved Tværvej
Lønnestræde
Højbovej
Højtoftevej
Løjpen
Nordvej
Knud Rasmussensvej
Odinsgade
Lerbækvej
Jerlevvej
Højagervej
Lindevænget
Kærvej

Billig rengøring Vejle – 3 gratis tilbud – Få dem lige her

Afvaskning af vægge: Start altid afvaskning af vægge med at vaske nedefra og op, ellers kan du risikere, at vandet løber ned og laver striber, der er svære at fjerne. Brug et flydende rengøringsmiddel. Se endvidere under de forskellige materialer.
Desinfektionsmidler: De klorholdige midler er langt fra ufarlige. Hvis syre og klor blandes sammen, kan de give ândedrætsbesvær, og i svære tilfælde kan man være nødsaget til at søge hjælp hos læge eller på skadestue. Hvis man har brugt et klorholdigt middel, skal der luftes grundigt ud, helst med gennemtræk.
Klorholdige midler skader desuden vandmiljøet, og hører kun i yderst sjældne tilfælde - f.eks. til fjernelse af mug eller skimmel- hjemme i husholdningerne. Få 3 stærke tilbud på billig rengøring Vejle. Vælg selv det bedste tilbud på god rengøringshjælp i trekantsområdet....

Bruseflaske og rengøringsspande

I flere butikker kan man købe bruseflasker til at lette rengøringsarbejdet. Flasken fyldes med vand og en anvist mængde rengøringsmiddel. Bruseflasken rummer ca. ½ liter og er nem at tage med sig rundt under rengøringen. OBS: Tag ikke fejl af en bruseflaske og en forstøver-/sprayflaske.
Sidstnævnte bør kun bruges i forbindelse med strygning eller blomsterpleje etc, og aldrig tilføres 'kemi”, da der er risiko for, at de små partikler belaster luftvejene. Luftvejene vil ikke blive belastet ved brug af bruseflasken, som har en anden sprayfunktion: Væsken bruses ud i bløde samlede stråler, men forstøves ikke.
Spande til brug i hjemmet fås i mange størrelser og faconer. Vælg spanden ud fra behov og formål. En firkantet spand fylder mindre og er lettere at passe ind i et skab. Skal man gøre rent med en minimoppe, skal spanden have en speciel vrider. Bruges en fladmoppe vrides garnet op i spanden.

Drypsystemet

Drypsystemet er en nyere metode indenfor gulvrengøring. Der bruges en våd mop til at lægge vand tilsat rengøringsmiddel ud på gulvet og et antal tørre mopgarner til at tørre op. Først fjernes det løse snavs fra gulvet ved fejning eller støvsugning. Derefter dyppes moppen i spanden og vandet lægges systematisk ud på så meget gulvareal, at moppen stadig afgiver vand.
Herefter bruges en anden mop med et tørt garn til at tørre rengøringsvandet og det opslemmede snavs op. Drypsystemet bruges sammen med specielle rengøringsvogne, men kan såmænd også bruges med en almindelig minimop og et passende antal tørre gulvklude, Fordelen er et rent gulv, gode arbejdsstillinger og specielt ingen kludevrid.
En arbejdshandske, der passer til hånden, betyder, at den er god at arbejde med og skal man arbejde i længere tid på sine knæ, er det en god ide at bruge en pude eller måske endog knæbeskyttere.

Tilbud rengøring Vejle eksempler:

AB Rengøring ApS
Vandværksvej 17
7100 Vejle
CVR: 33866488
Hjemmeside
Birns Rengøring ApS
Håndværkervej 1
7100 Vejle
CVR: 36479345
Hjemmeside
MB Rengøring og Service ApS
Damhaven 3
7100 Vejle
CVR: 38554972
Hjemmeside