Tilbud rengøring Vejen

  • Modtag 3 tiltalende tilbud på rengøring Vejen
  • Billig rengøring - Få løst dit problem nu
  • Udfyld formularen online på ca ni min.

Billig rengøring

Eksempler på veje
i postnummer 6600

Grønvangsallé
Dalgas Alle
Fr. d. 7's Gade
Lykkegårdsvej
Vedbendvej
Jættehøj
Fanøgade
Vinkelvej
Skrænten
Skærsøgårdvej
Åhaven
Vorupvænget
Glentevej
Maltvej
Nørregade
Lynggårdsvej
Venusvej
Solsortevej
Korsagervej
Nøddevej

Rengøring Vejen. Indhent 3 reelle og billige tilbud på 2 dage

Med vores smarte online rengøringsportal lover vi, at sende dig tre bekvemme rengøringshjælp tilbud fra reelle billige rengøringsfirmaer i din kommune. Få 3 ultra gode rengøringshjælp tilbud på f.ex. rengøring af private hjem eller kontorrengøring. Brug os i dag og spar penge (tæt på 26 %) på 3 sikre seriøse rengørings tilbud.
Anvender du ovennævnte 100 procent gratis rengøringstjeneste, får du ca 26 procent i flot nedslag på rengøringshjælpregningen. Bestil certificeret assistance til udførelse af de nødvendige rengøringsopgaver til yderst konkurrencedygtige priser. Brug denne absolut gratis service Billig-rengøring.dk nu og spar op til 26 %.
Vinyl: Vinyl bruges bl.a. til gulve og vægge. Det består af pvc, der er fremstillet af råolie, klor, tilsat fyld- og farvestoffer. Vinyl kan fås både i fliser og baner. Vinyl rengøres med vand og flydende rengøringsmiddel. Kalkbelægninger fiernes med 3 dele vand og en del 32%-eddikesyre.

Rengøring af glas

Glas er fremstillet af kvartssand, dvs. almindeligt strandsand, der smeltes sammen med soda og aske. Glas er et hårdt og meget stærkt materiale - men da det ikke er særlig elastisk, kan det nemt gå i stykker. Glas anvendes til vinduer, glasplader og spejle samt vaser og pyntegenstande.
Hvis overfladen er meget snavset, kan den vaskes af først i vand tilsat håndopvaskemiddel. Til pudsning bruges en opløsning af ½ liter vand tilsat 2 hættefulde sprit eller hvid eddike. Hæld evt. blandingen på en bruseflaske, så den kan sprayes på.
Denne opløsning er med til at binde kalken i vandet og hermed forhindre striber på glasset. Puds glas eller spejl med en mikrofiber-klud. Et meget hårdt opvredet vaskeskind kan også bruges. Puds efter med et rent viskestykke af frotte for at undgå kalkstriber.

Terrazzogulve

Terrazzo er en blanding af cement og marmorskærver (dvs. mindre rester af marmor). Det er et slidstærkt materiale, som er velegnet til gulve og bordplader. Vask i sæbespåner et vaskemiddel specielt fremstillet til marmor. Se på emballagen for korrekt dosering.
Pletter af kalk eller rust kan slibes væk med fint sandpapir. Er gulvet blevet gråligt, skyldes det at sæbefilmen blevet for tyk. Løsningen er at vaske gulvet i rigeligt almindeligt rengøringsmiddel, der fjerner den grålige overflade.
Umiddelbart efter skal gulvet vaskes med en sæbeopløsning bestående af 2 dl sæbespåner pr 5 liter vand. Vask evt. gulvet 2 gange. Forsøg at undgå kalkaflejringer fra vand. Terrazzo kan nemlig ikke tåle syre eller afkalkningsmidler, som vil angribe kalken i stenen. Derfor skal spildt vand tørres op straks.

Robuste rengøringsfirmaer fra postnummer 6600

NJ vikar- & rengøringsservice
Koldingvej 18
6600 Vejen
CVR: 30294866
www.nj-rengoeringsservice.dk
Jim’s Rengøring
Gamstvej 16
6600 Vejen
CVR: 18502348
www.jims.dk
DK Rengøring
Ahorngade 26
6600 Vejen
CVR: 39775913
www.dkbrengoering.dk