Tilbud rengøring Vejen

  • Få 3 fine tilbud på rengøring Vejen
  • Billig rengøring - Spar meget tid på din opgave
  • Indsend webskemaet på bare 8 min.

Billig rengøring

Postnummer 6600
vejnavne

Vestervang
Askov Kirkevej
Gunnarsvej
Østerholmvej
Sverigesvej
Øster Alle
Sølykke
Mejerivej
Gestenvej
Sønderskovmøllevej
Lærkevej
Haraldsvej
Marsvej
Elmevænget
Melvangvej
Industrivej Syd
Grønnevej
Vestergade
Gyden
Jasminvej

Rengøring Vejen. Indhent 3 reelle og billige tilbud på 2 dage

TV: Der findes traditionelle skærme og LCD.skærme. Tørres af med vand og et rengøringsmiddel, og pudses efter med en tør, blød bomuldsklud. Skærmen kan behandles med et antistatmiddel for at modvirke statisk elektricitet. Midlet kan købes i radioforretninger og Computerbutikker.
Brug rent vand evt. tilsat et opvaskemiddel. Puds efter med en tør, blød bomuldsklud. Da skærmen ikke tåler tryk, og desuden hurtig bliver rids er det vigtigt at tørre med forsigtighed. Da skærmene ikke bliver statisk elektriske, skal du ikke bruge et antistatmiddel. Få 3 prisbillige tilbud på billig rengøring Vejen.
Vinyl: Vinyl bruges bl.a. til gulve og vægge. Det består af pvc, der er fremstillet af råolie, klor, tilsat fyld- og farvestoffer. Vinyl kan fås både i fliser og baner. Vinyl rengøres med vand og flydende rengøringsmiddel. Kalkbelægninger fiernes med 3 dele vand og en del 32%-eddikesyre.

Rengøring af glas

Glas er fremstillet af kvartssand, dvs. almindeligt strandsand, der smeltes sammen med soda og aske. Glas er et hårdt og meget stærkt materiale - men da det ikke er særlig elastisk, kan det nemt gå i stykker. Glas anvendes til vinduer, glasplader og spejle samt vaser og pyntegenstande.
Hvis overfladen er meget snavset, kan den vaskes af først i vand tilsat håndopvaskemiddel. Til pudsning bruges en opløsning af ½ liter vand tilsat 2 hættefulde sprit eller hvid eddike. Hæld evt. blandingen på en bruseflaske, så den kan sprayes på.
Denne opløsning er med til at binde kalken i vandet og hermed forhindre striber på glasset. Puds glas eller spejl med en mikrofiber-klud. Et meget hårdt opvredet vaskeskind kan også bruges. Puds efter med et rent viskestykke af frotte for at undgå kalkstriber.

Terrazzogulve

Terrazzo er en blanding af cement og marmorskærver (dvs. mindre rester af marmor). Det er et slidstærkt materiale, som er velegnet til gulve og bordplader. Vask i sæbespåner et vaskemiddel specielt fremstillet til marmor. Se på emballagen for korrekt dosering.
Pletter af kalk eller rust kan slibes væk med fint sandpapir. Er gulvet blevet gråligt, skyldes det at sæbefilmen blevet for tyk. Løsningen er at vaske gulvet i rigeligt almindeligt rengøringsmiddel, der fjerner den grålige overflade.
Umiddelbart efter skal gulvet vaskes med en sæbeopløsning bestående af 2 dl sæbespåner pr 5 liter vand. Vask evt. gulvet 2 gange. Forsøg at undgå kalkaflejringer fra vand. Terrazzo kan nemlig ikke tåle syre eller afkalkningsmidler, som vil angribe kalken i stenen. Derfor skal spildt vand tørres op straks.

Vejen tilbud rengøring eksempler:

​A-Z MultiService
Læborg Kirkevej 5
6600 Vejen
CVR: 37275360
Hjemmeside
Læborg Rengøring
Asbovej 23
6600 Vejen
CVR: 21100730
Hjemmeside
Jim’s Rengøring
Gamstvej 16
6600 Vejen
CVR: 18502348
Hjemmeside