Tilbud rengøring Valby

  • Få 3 fortræffelige tilbud på rengøring Valby
  • Billig rengøring - Bestil gratis 3 tilbud fra fagmænd
  • Indsend skemaet online på under 4 min.

Billig rengøring

Vi dækker også disse
veje i Valby

Bekkersgård Vænge
Hornemanns Vænge
Mølle Allé
Fengersvej
Ansgars Allé
Paradisæblevej
Kirkevænget
Kamhusene
Bjørnsonsvej
Poul Bundgaards Vej
Nystedvej
Gerdasgade
Kirsten Walthers Vej
Antoinettevej
Hestehaven
Amalie Skrams Allé
James Grievevej
Frugtmarkedet
Karin Nellemoses Vej
Bymosevej

Rengøring Valby – Få 3 tilbud fra kvalitetssikrede firmaer

Indhent nemt den stærkeste pris på en rengøringsopgave på rigtig kort tid - herudover med absolut godt nedslag. Udpeg et af rengøringstilbuddene og få ca 28 pct i rabat på din rengøringsopgave. Er du ikke god til at kaste dig ud i højtryksspuling, slutrengøring eller flytterengøring, så skaf gerne 3 billige tilbud.
Rabatsiden Billig-rengøring.dk er en absolut tidsbesparende og nyskabende internet rengøringstjeneste, som garanterer at indhente 1. klasses tilbud på rengøringsarbejde. Vi arbejder udelukkende sammen med velegnede rengøringsfirmaer, og dermed kan vi garantere for professionelt rengøringsarbejde. Find gratis den perfekte pris på en rengørings opgave på kun 36 timer.
Gulvvask: Brug en stor gulvspand og ditto klud, og skift vandet i spanden, så snart det er blevet snavset.
Afløb: Det er vigtigt at holde afløbet fri for fedt, hår, kaffegrums og andre ting, der kan sætte sig fast og hindre, at vandet får frit løb.

Rengøring i rum, hvor der ryges

Rygning i hjemmet gør behovsrengøring nødvendrg oftere end ellers. Nikotin misfarver og fedter. En vase eller lignende med husholdnlngseddike tager noget af lugten, men erstatter ikke en god udluftning.
For at være sikker på at gardinerne kan blive rene, skal de vaskes ca. hver tredje måned. Er de meget misfarvede (gule) at nikotin, hjælper det at lægge dem i blød i lunkent vand med en håndfuld groft salt, før de vaskes.
Loftet er det sted, man først ser nikotinen. Kan det vaskes, så gør det, når det begynder at blive gulligt - det frisker hele stuen op. Universalrengøringsmiddel i brugsopløsning og en eftertørring med rent vand vil være nok. Vælg om muligt maling/tapet, der kan tåle afvaskning - så behøver man ikke male så ofte. Vægge, døre og paneler aftørres med en fugtig mobbe ligeledes efter behov - dvs. hvis en fugtig klud bliver gul af nikotin, når man tørrer hen over overfladen.

Værelsesrengøring

Funktionen af værelserne kan være meget forskellig for de enkelte familiemedlemmer. Der er stor forskel på et værelse, der kun anvendes til at sove i - og så et børne- eller teenageværelse, hvor der også bliver leget, danset, spillet computer, hygget med syltetøjsmadder og drukket te.
Fælles for disse rum er, at de alle bliver brugt som soveværelser, og skal kunne gøres rent på kort tid. Dette stiller krav til indretning, udluftning og rengøringsvenlighed. Vinduer, glas på billeder samt fjernsynsskærmen vil også blive fedtede af nikotin. Tør fjernsynsskærmen af ugentlig med en fugtig klud, vinduer og billeder efter behov. Hvad skal der bruges:
  • Universalklud
  • Universalmiddel i brugsopløsning
  • Støvsuger
  • Moppe
  • Støvekost
  • Handsker

Tre rengøringsfirmaer i postnr. 2500

Fejekosten Viceværtservice ApS
Trekronergade 126
2500 Valby
CVR: 31943922
www.fejekosten.dk
Tennberg Rengøring ApS
Høffdingsvej 36
2500 Valby
CVR: 32074863
www.tennberg.dk
Kelly Ejendomsservice
Valby Langgade 126, 1. tv.
2500 Valby
CVR: 28333072
www.kellyejendomsservice.dk