Tilbud rengøring Tranbjerg

  • Indhent 3 idelle tilbud på rengøring Tranbjerg
  • Billig rengøring - Nye muligheder med 3 stærke tilbud
  • Udfyld onlineskemaet på ca 5 minutter

Billig rengøring

8310 Tranbjerg
vejnavne

Torvevænget
Ellevej
Ellemosevænget
Mejerivænget
Tingskoven
Orholt Allé
Ellemosevej
Bøgevænget
Skovgårdsvænget
Tingskovvej
Ingerslevvej
Ingerslevtoften
Vestre Tingskovvej
Nørrevænget
Kirkevænget
Bjødstrupvej
Industrivej
Tranbjergvej
Kildegårdsvej
Ingerslevvænget

Billig rengøring Tranbjerg Vi skaffer dig gratis 3 gode tilbud

Mikrobølgeovn: En ovn, der opvarmer med mikrobølger i stedet for en hed varmekilde. Mikrobølgerne sætter de enkelte celler i levnedsmidlerne i bevægelse, og denne friktion bevirker, at maden varmes op. Da mikrøbolgerne påvirker alle vegetabilske og animalske produkter, er ovnen sikret, så den kun fungerer, når den er lukket.
Husmus eller halsbåndmusen er en lille gnaver, der specielt om efteråret og vinteren ynder at komme ind i vore huse. Den kan komme ind ad den mindste sprække eller ved rørføringer. Musen lever skjult i hulrum, kroge og under møbler. De er primært planteædende, men kan forrette skade ved at gnave huller i paneler.
Musen formerer sig hurtigt, og det er vigtigt at få dem udryddet. Der kan lægges gift ud i de områder, hvor de opdages. Giften skal lægges, så hunde og husdyr ikke kan spise den. Mus kan også fanges i fælder. Få 3 supersolide tilbud på billig rengøring Tranbjerg.

Støvsugning på frie arealer

Brug langsomme skubbebevægelser i lige baner. Hold støvsugerslangen bag om ryggen med den ene hånd og hold på skaftet med den anden hånd. Skift 'arbejdsbane', når du har trukket støvsugerhovedet tilbage til dine fødder - ikke når det er længst væk fra kroppen.
Støvsugning på møblerede arealer
Støvsug i langsomme skubbebevægelser i stjernemønstrede baner, sa får du fjernet det meste løse snavs. Et par gange årligt foretages en ekstra grundig støvsugning for at komme i dybden af tæppet: Arbejd i 3 minutter pr. kvadratmeter. Det modvirker, at luven på tæppet bliver slidt for hurtigt. Hvis der er støvallergikere i familien, skal det gøres oftere. På gulvtæpper med luv støvsuges på tværs af luven for at undgå slid.
Tips: Ved støvsugning af polstrede møbler, støvsuges bunden af hynderne først. Brug stuebordet eller sofaen til at lægge hynderne på mens de støvsuges.

Tørmopning af gulv

Med tørmopning fjernes løst snavs, krummer og spild fra gulvet. Metoden, som har været brugt på gulve i mange år inden for erhvervsrengøring, kan kun anvendes på glatte gulvarealer af træ, linoleum, kork, vinyl eller glaseret sten. Metoden er god til en let rengøring, fordi det går hurtigt.
Den kan dog ikke afløse støvsugning, som kan fjerne mere støv og desuden bruges til både gulvtæpper, møbler og gardiner. Man skal bruge en speciel fremfører, som kan indkøbes i større dagligvarebutikker. Moppegarnet er fremstillet af syntetiske og naturlige materialer, som bl.a, har den egenskab at kunne fastholde løst støv og snavs.
Moppegarnet kan fastholde snavs fra en overflade på ca. 20 m2, hvorefter det smides ud eller skiftes: Engangsmopper bruges i stedet for en fejekost, flergangs-moppegarner vaskes i vaskemaskinen efter brug.

Eksempel på lokal tilbud rengøring i Tranbjerg

Aarhus Rengøringsservice
Laurbærvænget 26
8310 Tranbjerg
CVR: 76828814
Hjemmeside
PBC-Rengøring
Trankær Vænge 91
8310 Tranbjerg
CVR: 46649257
Hjemmeside
Renstabil A/S
Ellemosevej 63
8310 Tranbjerg
CVR: 21285730
Hjemmeside