Tilbud rengøring Tranbjerg

  • Bestil 3 prisbillige tilbud på rengøring Tranbjerg
  • Billig rengøring - Vi tilbyder at gøre hele arbejdet
  • Indsend formularen online på mindre end 8 minutter

Billig rengøring

Postnummer 8310
vejnavne

Kærvænget
Sønderbrokrogen
Gartnervænget
Orholt Allé
Skolevænget
Ellemosevej
Ellemosevænget
Ingerslevtoften
Obstrupvej
Vestre Tingskovvej
Kirkevænget
Hovvejen
Nørrevænget
Ingerslevvænget
Ellevej
Tingskovparken
Slet Parkvej
Tranbjerg Stationsvej
Horsevænget
Bøgevænget

Billig rengøring Tranbjerg Vi skaffer dig gratis 3 tilbud

Spar på dine penge på en lokal og pålidelig ekspert i 8310 Tranbjerg. Prissiden Billig-rengøring.dk er en fuldstændig gratis og supersmart web rengøringstjeneste, der garanterer at opspore de allerbedste tilbud på rengøringsarbejde. Få kontakt med rutinerede rengøringsfirmaer her på tilbudssiden Billig-rengøring.dk.
Udpeg et af rengøringshjælpbuddene og få tæt på 20 pct i solid rabat på din rengøringshjælpopgave. Efterspørger du en erfaren og rutineret rengøringshjælp i 8310 Tranbjerg?. Modtag 1. klasses bistand til løsning af de udestående rengøringsopgaver til yderst udmærkede priser.
Mikrobølgeovn: En ovn, der opvarmer med mikrobølger i stedet for en hed varmekilde. Mikrobølgerne sætter de enkelte celler i levnedsmidlerne i bevægelse, og denne friktion bevirker, at maden varmes op. Da mikrøbolgerne påvirker alle vegetabilske og animalske produkter, er ovnen sikret, så den kun fungerer, når den er lukket.

Støvsugning på frie arealer

Brug langsomme skubbebevægelser i lige baner. Hold støvsugerslangen bag om ryggen med den ene hånd og hold på skaftet med den anden hånd. Skift 'arbejdsbane', når du har trukket støvsugerhovedet tilbage til dine fødder - ikke når det er længst væk fra kroppen.
Støvsugning på møblerede arealer
Støvsug i langsomme skubbebevægelser i stjernemønstrede baner, sa får du fjernet det meste løse snavs. Et par gange årligt foretages en ekstra grundig støvsugning for at komme i dybden af tæppet: Arbejd i 3 minutter pr. kvadratmeter. Det modvirker, at luven på tæppet bliver slidt for hurtigt. Hvis der er støvallergikere i familien, skal det gøres oftere. På gulvtæpper med luv støvsuges på tværs af luven for at undgå slid.
Tips: Ved støvsugning af polstrede møbler, støvsuges bunden af hynderne først. Brug stuebordet eller sofaen til at lægge hynderne på mens de støvsuges.

Tørmopning af gulv

Med tørmopning fjernes løst snavs, krummer og spild fra gulvet. Metoden, som har været brugt på gulve i mange år inden for erhvervsrengøring, kan kun anvendes på glatte gulvarealer af træ, linoleum, kork, vinyl eller glaseret sten. Metoden er god til en let rengøring, fordi det går hurtigt.
Den kan dog ikke afløse støvsugning, som kan fjerne mere støv og desuden bruges til både gulvtæpper, møbler og gardiner. Man skal bruge en speciel fremfører, som kan indkøbes i større dagligvarebutikker. Moppegarnet er fremstillet af syntetiske og naturlige materialer, som bl.a, har den egenskab at kunne fastholde løst støv og snavs.
Moppegarnet kan fastholde snavs fra en overflade på ca. 20 m2, hvorefter det smides ud eller skiftes: Engangsmopper bruges i stedet for en fejekost, flergangs-moppegarner vaskes i vaskemaskinen efter brug.

Eksempler på rengøringsfirmaer fra 8310 Tranbjerg

PBC-Rengøring
Trankær Vænge 91
8310 Tranbjerg
CVR: 46649257
pbcren.vpweb.dk
Aarhus Rengøringsservice
Laurbærvænget 26
8310 Tranbjerg
CVR: 76828814
www.guldmand.dk
Renstabil A/S
Ellemosevej 63
8310 Tranbjerg
CVR: 21285730
www.renstabil.dk