Tilbud rengøring Thisted

  • Indhent 3 nyttige tilbud på rengøring Thisted
  • Billig rengøring - Der er penge at spare (17 pct.)
  • Indsend skemaet online på under 8 minutter

Billig rengøring

Eksempler på
7700 vejnavne

Vestre Kirkegårdsvej
Nørregade
Vibedalvej
Åstrædet
Otto Madsens Vej
Vinkelalle
Lars Badskjærs Sti
Tranebærvej
Nørbyvej
Vilhelmsborgvej
Jørgen Hedes Vej
Kornblomstvej
Jacobsvej
Nystrupvej
Tolderstien
Lyngbakken
Kristinesvej
Lykkesvej
Ved Engen
Mirabellevej

Billig rengøring Thisted – Indhent gratis 3 aktuelle tilbud

Der findes en del bakterier, der truer vores sundhed, f.eks. Yersínia og Clostridium botulinum, sidstnævnte giver den berygtede sygdom, pølseforgiftning. Ud over bakterier skal man også holde øje med mad, der er blevet angrebet af mug- eller skimmelsvampe, da de skal kasseres. Lugt ikke til muggen mad, da det kan give ândedrætsbesvær.
Det er lige lovlig kringlet at påtage sig din rengøringsopgave selv - bestil i stedet 2-3 gennemarbejdede tilbud. Lad solide og grundige firmaer i Thisted påtage sig opgaven. Vi sender gratis og hurtigt 2-3 førsteklasses specialtilbud i Thisted fra faguddannede rengøringsfolk.
Oplys om din sag detaljeret så rengøringsfirmaerne i en fart kan beslutte, om de har tid til at lægge billet ind på rengøringsopgaven. Pålidelige rengøringseksperter anbefaler udelukkende at bruge 1. klasses produkter som eksempelvis:
  • Tork
  • Gerflor
  • Tea Tree
  • Cif Professional
  • Vanish

Borde og vindueskarme

Fjern først alle løse ting: Et ryddet bord eller vindueskarm afvaskes hurtigere end et bord med planter, kopper, nips og aviser m.m. For at undgå at efterlade 'striber' rengøres overfladen med en systematisk 8-tals-aftørring:
Fold kluden efter 16-siders metoden
Kluden skal være fugtig, men ikke våd.
Begynd aftørring ved nederste højre kant af bordet og før kluden op til øverste højre hjørne langs kanten.
Lad kluden følge den øverste kant ind til midten af bordet.
Arbejd med 8-ta|s-bevægelser fra side til side ned mod den nederste kant og gentag metoden på den anden halvdel af bordet.

Nedvaskning af loft

Når man skal vaske sit loft, kan man med fordel bruge en fladmoppe. Med denne metode behøver man ikke dække af - en stor fordel, hvis man fx pga. rygning skal afvaske ofte. Når moppen er dyppet i rengøringsvandet, tages den op og rulles stramt med hænderne, så vandet klemmes ud, og man kan arbejde drypfrit. Derefter aftørres i lige baner som beskrevet. Er der rygere i boligen, aftørres et par gange, til moppen ikke længere bliver gul af nikotin.
Ergonomi: Et stort, stabilt bord at stå på kan være til nytte - det giver bedre bevægelsesmuligheder og større sikkerhed. Hold redskabet foran kroppen mens der arbejdes, det hindrer vrid i ryggen.
Pudsning af vinduer: Før pudsning af vinduet afvaskes vindueskarm og vinduesrammer nedefra og opefter med en klud opvredet i vand tilsat et universal-rengøringsmiddel.

Udvalgte rengøringsfirmaer i postnr. 7700

E & F Rengøring
Skyumvej 34
7700 Thisted
CVR: 30972333
www.ef-rengoring.dk
A.K. Rengøring
Vestergårdsvej 3
7700 Thisted
CVR: 35084193
www.facebook.com/AKRengoring
H H Totalrengøring
Industrivej 13B
7700 Thisted
CVR: 18309742
www.hhtotal.dk