Tilbud rengøring Tønder

  • Modtag 3 perfekte tilbud på rengøring Tønder
  • Billig rengøring - Opnå store rabatter - 28 procent
  • Indsend formularen online på kun fem min.

Billig rengøring

6270 Tønder
vejnavne

Papegøjevej
Holmevej
Erik Lassensvej
Ingridsvej
Julianebjergvej
Leonhardtsvej
Damhusvej
Kongsbjergvej
Fabriksvej
Møllevænget
Alexandrinevej
Benediktevej
Lydersholmvej
Emmerskevej
Granlygård
Hedeagervej
Gallehusskovvej
Jomfrustien
Nyvangvej
Bernadottevej

Rengøring Tønder. Spar penge med 3 gode og gratis tilbud

Politurbehandlet træ: Giv træet politur, når det en sjælden gang trænger. Påfør polituren med en blød bomuldsklud, og poler efter med tørre, bløde bomuldsklude efter en halv times tid. Fjern den politur, der har ophobet sig over lang tid med en blanding af 3 dele terpentin og 1 del ufarvet husholdningseddike.
Mahogni plettes af alkohol, vand og varme. Prøv at fjerne pletterne med kold cigaraske, en ulden klud og et par dråber olie. Gnid længe og inderligt, så pletten kan forsvinde ved en kombination af varmen, der udvikles, og asken, der sliber. Hvis det ikke er tilstrækkeligt, kan det blive nødvendigt at kontakte en fagmand.
Få 3 lokale tilbud på billig rengøring Tønder. Teaktræ: Giv træet teaktræsolie, när det trænger, gnid i samme retning som åerne i træet. Tør det overskydende olie af med en blød klud efter en halv times tid. For meget teaktræsolie vil i det lange løb give en fedtet overflade, som kan fjernes med terpentin.

Rengøring af kork

Kork er bark fra korkegen. Det er et varmt, slidstærkt og blødt materiale, som har en åben overflade og derfor skal overfladebehandles for at være holdbart. Kork til gulve er lakeret, når man køber det, men man kan godt selv lakere sit korkgulv. Et lakeret korkgulv kan vaskes i et universal-rengøringsmiddel.
Det er nemt at holde rent, da lakken giver gulvet en glat lukket overflade, som er afvisende over for snavs. Er lakken blevet slidt, eller har man spildt noget på gulvet, der ikke kan vaskes væk, kan gulvet slibes og lakeres igen. Man kan godt nøjes med at slibe pletten og kun lakere dette område.
Et vinyl-belagt korkgulv kan vaskes i et universaI-rengøringsmiddel. Det er nemt at vaske og holde rent, da vinylen giver gulvet en glat lukket overflade, som er afvisende over for snavs.

Rengøring af læder

Læder er overhud fra dyr, og man bruger ofte okselæder til møbelbetræk. Til beklædning bruges læder fra mange forskellige dyr. Før overhuden bliver til læder, skal den garves. Arten af garvningen afgør, hvad læderet siden kan bruges til. Efterfølgende indfarves og spaltes læderet.
Læder anvendes til møbler, sko og beklædning og findes i mange varianter. Læder skal som hovedregel ikke støvsuges, da støvsugerhovedet kan ridse læderet. Det gælder dog ikke ruspaltet læder.
Naturlæder er læder uden overfladebeskyttelse. Denne type er svær at holde ren, da den nemt optager pletter- især fra fedtede ting. Brug så vidt muligt ikke vand på naturlæder, det kan give skjolder. Er møblet blevet meget snavset og det sker let med lyse møbler kan det med godt resultat tørres over med vand tilsat sæbespåner, men så skal hele møblet vaskes af for at undgå skjolder.

Eksempler på lokal tilbud rengøring Tønder

Michaels Vinduespolering
Hjejlen 26
6270 Tønder
CVR: 65234254
Hjemmeside
Pro Rengøring ApS
Fabriksvej 2
6270 Tønder
CVR: 34225613
Hjemmeside
Charo Service
Lærkevej 11
6270 Tønder
CVR: 33675305
Hjemmeside