Tilbud rengøring Tølløse

  • Bestil 3 bekvemme tilbud på rengøring Tølløse
  • Billig rengøring - Lad arbejdsvillige firmaer løse opgaven
  • Udfyld formularen på mindre end 2 minutter

Billig rengøring

Vi dækker også
postnummer 4340

Solsortevej
Brorfeldevej
Marupvej
Klostervænget
Glæemosevej
Agrovej
Sejergårdsvej
Smedevej
Nattergalevej
Grønnevang
Sofievej
Roskildevej
Maglemosevej
Dalvænget
Søndermarken
Sadelmagervej
Følfodvej
Glentevej
Tåstrupvej
Birkevej

Rengøring Tølløse - Få god pris med 3 gratis rengøring tilbud

Lad bundsolide og faglærde eksperter i Tølløse byde på din rengørings opgave. Slip for at betale en skyhøj pris for en grundig fagmand i 4340 Tølløse. Har du aldrig prøvet at løse opgaver som rengøringshjælp, fraflytningsrengøring eller hovedrengøring, så bestil hellere 3 knippelgode pristilbud.
Det kan ind imellem være temmelig bøvlet, selv at få kontakt til en lokal kompetent rengøringsassistent i Tølløse. Du sparer både tid og penge på en anerkendt og faguddannet rengøringsassistent i 4340 Tølløse. Vælg et af rengøringstilbuddene og få op omkring 13% i god rabat på din rengøringsassistentopgave.
Stofskærme: Tåler kun støvsugning, eller pustning med en hårtørrer. Fugtig rengøring må frarådes, da du kan risikere, at farverne løber ud, stoffet kryber, eller at lampestellet ruster og giver rustpletter på stoffet.
Lysekroner af smedejern: Aftør lysekronen med en fnugfri klud, som er vredet hårdt i lugtfri petroleum eller lampeolie.

An-ioniske tensider

De kaldes også lavtskummende og bruges især i maskinvaskemidler. Sukkertensider hører til de mindre irriterende nonioniske tensider og er letnedbrydelige i miljøet. An-ioniske tensider er negativt ladet. De er de billigste af tensiderne og derfor de mest anvendte.
An-ioniske tensider giver et kraftigt skum selv ved lav dosering og bruges især til håndopvaskemidler og shampooneringsmidler. Kat-ioniske tensider er positivt ladet. De er bakteriedræbende og bruges til desinfektionsmidler. Amfotere-tensider har både en positiv og en negativ ladning.
De er ikke så aggressive mod huden og bruges derfor især i hårshampoo og i kombinerede rengørings- og desinfektionsmidler. Ofte er der flere slags tensider i et rengøringsmiddel, så man kan udnytte deres forskellige egenskaber.

Sæber - fedtsyresæber

Fremstillet af vegetabilske olier som sojaolie eller kokospalmeolie eller af fedt fra dyr (animalsk sæbe). Sæber er an-ioniske tensider. De hører til de mindre hudirriterende og er de mest miljøvenlige. Fx sæbespåner, brun sæbe, krystalsæbe.
Kalkbindere - binder kalken i vandet og gør det blødt - dvs. midlets effektivitet øges. Eksempler i den milde ende af skalaen er fosfater og zeolit, som findes naturligt og nedbrydes i miljøet mens EDTA er lokalirriterende, mistænkt for at skade forplantningsevnen, kan optages i kroppen gennem beskadiget eller opblødt hud samt binder tungmetaller, således at disse bliver udledt i vandmiljøet.
Fosfater - uorganisk kalkbinder. Polyfosfat, komplexfosfat, trinatriumfosfat er nogle af de navne, der optræder på deklarationen. Fosfat blødgør vandet, får snavset til at holde sig flydende i rengøringsvandet/vaskevandet (tøjvask) og stabiliserer pH.

Eksempler på rengøringsfirmaer i 4340 Tølløse

TH Multiservice
Hovedgaden 35 B
4340 Tølløse
CVR: 20774932
Tlf. 59186467
Halgreens Polering
Bakkedraget 30
4340 Tølløse
CVR: 26961483
www.halpol.dk
Rent til tiden
Skovbakkevej 11
4340 Tølløse
CVR: 27422292
Tlf. 70261083