Tilbud rengøring Tølløse

  • Bestil 3 eminente tilbud på rengøring Tølløse
  • Billig rengøring - Det er gratis at benytte vores service
  • Indsend formularen på bare syv min.

Billig rengøring

Lokale veje
Tølløse

Agervej
Soderup Kirkevej
Øvej
Galøvej
Vinkelhusene
Nordstjernevej
Ved Parken
Ved Søen
Rødkælkevej
Marupvej
Frihedshåbsvej
Ahornvej
Gl. Høbjærgvej
Lupinvej
Holbækvej
Lindestien
Kilden
Hovedgaden
Østerhaven
Mogenstrupvej

Rengøring Tølløse - Få god pris med 3 gratis rengøring tilbud

Få 3 aktuelle tilbud på billig rengøring Tølløse. Lædermøbler: Det er vigtigt, at lædermøbler behandles efter den overfladebehandling, de har fået fra producentens side. Ved almindelig rengøring skal de blot aftørres for støv.
Natur- eller anilinfarvet læder: Møbler med den slags læder tager lettere mod pletter end de møbler, der er fremstillet med dækfarvet læder. En hel frisk plet kan muligvis fjernes med 1 dl sæbespåner opløst i 2 liter vand. For at undgå skjolder skal hele fladen tørres af.
Tør efter med bløde, tørre bomuldsklude. Gamle pletter kan ikke fjernes! Hvis læderet er blevet meget snavset, kan du forsøge at tørre hele overfladen af med en klud vredet hårdt op i koldt vand. Tør efter med rene, tørre bomuldsklude.

An-ioniske tensider

De kaldes også lavtskummende og bruges især i maskinvaskemidler. Sukkertensider hører til de mindre irriterende nonioniske tensider og er letnedbrydelige i miljøet. An-ioniske tensider er negativt ladet. De er de billigste af tensiderne og derfor de mest anvendte.
An-ioniske tensider giver et kraftigt skum selv ved lav dosering og bruges især til håndopvaskemidler og shampooneringsmidler. Kat-ioniske tensider er positivt ladet. De er bakteriedræbende og bruges til desinfektionsmidler. Amfotere-tensider har både en positiv og en negativ ladning.
De er ikke så aggressive mod huden og bruges derfor især i hårshampoo og i kombinerede rengørings- og desinfektionsmidler. Ofte er der flere slags tensider i et rengøringsmiddel, så man kan udnytte deres forskellige egenskaber.

Sæber - fedtsyresæber

Fremstillet af vegetabilske olier som sojaolie eller kokospalmeolie eller af fedt fra dyr (animalsk sæbe). Sæber er an-ioniske tensider. De hører til de mindre hudirriterende og er de mest miljøvenlige. Fx sæbespåner, brun sæbe, krystalsæbe.
Kalkbindere - binder kalken i vandet og gør det blødt - dvs. midlets effektivitet øges. Eksempler i den milde ende af skalaen er fosfater og zeolit, som findes naturligt og nedbrydes i miljøet mens EDTA er lokalirriterende, mistænkt for at skade forplantningsevnen, kan optages i kroppen gennem beskadiget eller opblødt hud samt binder tungmetaller, således at disse bliver udledt i vandmiljøet.
Fosfater - uorganisk kalkbinder. Polyfosfat, komplexfosfat, trinatriumfosfat er nogle af de navne, der optræder på deklarationen. Fosfat blødgør vandet, får snavset til at holde sig flydende i rengøringsvandet/vaskevandet (tøjvask) og stabiliserer pH.

Eksempel på lokal tilbud rengøring i 4340 Tølløse

TH Multiservice
Hovedgaden 35 B
4340 Tølløse
CVR: 20774932
Hjemmeside
Halgreens Polering
Bakkedraget 30
4340 Tølløse
CVR: 26961483
Hjemmeside
Rent til tiden
Skovbakkevej 11
4340 Tølløse
CVR: 27422292
Hjemmeside