Tilbud rengøring Sydhavnen

  • Få 3 gode tilbud på rengøring Sydhavnen
  • Billig rengøring - Overlad det hårde arbejde til os
  • Udfyld skemaet på kun 8 minutter

Billig rengøring

Lokale veje
Sydhavnen

Johan Kellers Vej
Ved Stigbordene
Tranehavegård
Edvard Storms Vej
Borgbjergsvej
Schubertsvej
Unavngiven Gade 1 Ke
Theodore Roosevelts Vej
Engholmen
Ellebjergvej
P. Knudsens Gade
Grønrisvej
Sydhavns Plads
Vasbygade
Vigerslev Allé
Straussvej
Harald Jensens Gade
George Marshalls Vej
Tudsemindevej
V.A. Borgens Vej

Søger du rengøring Sydhavnen? Få 3 tilbud på 2-3 dage

Styr uden om uduelige rengøringsfirmaer - Benyt dig af vores gratis rengøringsservice i dag. Søger du efter en dygtig og veletableret rengøringsassistent i Sydhavnen? Bestil gratis den bedste pris på din rengøringsopgave her - i øvrigt med ekstremt godt nedslag.
Der kan spares penge på en kvalitetsbevidst og billigt rengøringsassistent i Sydhavnen. Opret sagen detaljeret så rengøringsfirmaerne nemmere kan afgøre, om de har mulighed for at fremsende godkendte tilbud på rengøringsopgaven. Spar tid og penge (lige ved 32 pct) med 3 eminente strålende rengørings tilbud.
Er afløbet stoppet? Forsøg med en svupper eller en vandrensespiral, der begge kan købes hos isenkræmmerne. Vandrensespiralen har den fordel, at den kan komme ind i alle bøjningerne og løsne det, der stopper. Hvis heller ikke det giver luft, kan man som den sidste udvej forsøge med et afløbsrensemiddel.

Pasning af potteplanter

Som regel følger en pasningsanvisning med planten. For alle stueplanter gælder, at de trives bedst i en lerpotte: De kan bedre trække vejret gennem den porøse lerpotte, som desuden er køligere, fordi fordampningen fjerner varme. Planterne vandes efter anvisning - gerne med kogt afkølet vand.
Hvis man bruger elkedel til te osv., koger man næsten altid mere vand end der bruges - hæld resten i vandkanden og brug det til vanding. Den daglige pasning består som regel kun i vanding og nipning af tørre/visne blade og blomster. De fleste planter rækker efter lyset.
Den side, der vender udad mod vinduet, strækker sig således mere. Ved at vende stueplanterne en omgang ugentlig får man en smuk og ensartet plante. Mange stueplanter kan godt lide af og til at blive bruset over det fjerner også støvet fra bladene. Tag planterne med ud på badeværelset og overbrus dem med kogt afkølet vand i bruseflaske.

Engangs-planter og urtepotteskjulere

Engangs-planter: Engangs-planterne behøver blot vand så længe de blomstrer- derefter kasseres de eller plantes ud i haven til blomstring endnu en gang. Ca. en gang årligt, når planten har vokset sig stor, skal den omplantes. Rødderne beskæres og ny jord kommes i potten - evt. skal planten have en større potte.
Urtepotteskjulere fås i mange farver, materialer og afskygninger. Vær opmærksom på, om skjuleren er vandtæt - det er ærgerligt at ødelægge et møbel eller en vindueskarm, fordi skjuleren ikke beskytter underlaget.
Problemet med en urtepotteskjuler, der ikke er vandtæt, kan nemt løses med ”vandglas', som er en klar væske uden farve og uden lugt, der kan købes hos materialisten eller i byggemarkedet. Bland 2 dele vandglas og 10 dele vand og skyl urtepotteskjuleren eller vasen indvendigt med blandingen. Blandingen stivner til en geleagtig masse.

Vi finder de bedste rengøringsfirmaer

Comeback Cleaning IVS
Enghavevej 80 C
2450 København SV
CVR: 37438014
www.comebackcleaning.dk
Genuine Housekeeping Service
Peter Sabroes Gade 25
2450 København SV
CVR: 36608463
www.facebook.com/GenuineHousekeepingServices
M.M Service IVS
Offenbachsvej 14
2450 København SV
CVR: 36999144
www.facebook.com/385836891435175