Tilbud rengøring Svendborg

  • Modtag 3 fair tilbud på rengøring Svendborg
  • Billig rengøring - Det er fuldstændig gratis og uforpligtende
  • Indsend skemaet på ca syv minutter

Billig rengøring

Postnummer 5700
vejnavne

Blåbærvænget
Apotekervej
Baldersvænget
Hellet
Granvænget
Gåsestræde
Hallindskovvej
Bodøvej
Falkenbjerg
Byskrivervej
Eghavevej
Gammel Færgevej
Enghavevej
Blåbyvej
Brorsonsvænge
Bratenvænget
Bjernemarksvej
Esthersvej
H C Andersens Vej
Hesselbjerg

Modtag 3 gratis tilbud på lokal billig rengøring Svendborg

Du tænker også, at det er forholdsvis svært, selv at opstøve en lokal bundsolid rengøringshjælp i Svendborg. Bestil faglærd assistance til løsning af de udestående rengøringsopgaver til yderst prægtige priser. Undgå at betale ekstra for en autoriseret rengøringshjælp i 5700 Svendborg.
Vi sender helt gratis og uforpligtende op til 3 konkurrencedygtige specialtilbud i Svendborg fra solide rengøringsfolk. Oplys om opgaven i rengøringshjælpformularen med det samme og få 3 flotte pristilbud fra pålidelige rengøringsfolk. Velegnede rengøringsfagfolk rekommanderer kun at holde sig til godkendte firmanavne som for eksempel:
  • Ajax
  • Urtekram
  • Star Clean
  • Total
  • Faxe
.Ædelstene: Hudfedt og snavs på stenene kan fjernes ved at lægge dem i en opløsning af et enzymholdigt vaskepulver. Lad dem ligge et par timer, og brug en gammel tandbørste eller en vatpind til at komme godt rundt om stenene med.

Sæbebehandlet træ

Sæbebehandling bruges på køkkenborde, skabslåger, paneler, lofter og gulve typisk på massive gulve at fyr eller grantræ. Sæbebehandling kan kombineres med ludbehandling for at undgå, at gulvet gulner men det er ikke nødvendigt.
Vandige malinger kan indeholde små mængder organiske opløsningsmidler, men fås også helt uden. De fleste malede træoverflader vedligeholdes blot med afvaskning med universal-rengøringsmiddel.
Vær forsigtig med at anvende skuremidler, da de kan ridse overfladen. Hvis malingen bliver for slidt, kan man slibe møblet med sandpapir og male det igen. Ved grundig rengøring kan tavlen vaskes i en blanding af salmiakspiritus og vand i forholdet 0,25 dl salmiakspiritus til 5 liter vand. Tavler tåler ikke sæber med fedt eller syreholdige rengøringsmidler.

Sæbebehandlede gulve

Vask gulvet i sæbespåner: 2 dl spåner til 5 Iiter vand. Gentag evt. flere gange for at mætte gulvet og danne en lukket overflade, Et sæbebehandlet trægulv er lidt sart i starten, hvor sæbelaget er tyndt - men efterhånden som man får bygget sæbefilmen op, bliver gulvets overflade mere lukket og glat.
Det gør gulvet smudsafvisende og modstandsdygtigt. Vask gulvet i sæbespåner eller andet middel beregnet til sæbebehandlede gulve. Er gulvet blevet gråt og kedeligt at se på, er sæbefilmen blevet for tyk. Vask gulvet i universal-rengøringsmiddel for at fjerne den triste overflade.
Tips: Fedtmærker fjernes ved hjælp af pibeler: Bland en grød af pibeler og vand og smør på pletten. Når pibeleret er tørret ind, støvsuges det væk. Man kan også bruge et fint stykke sandpapir - men vær lidt forsigtig, det kan give farveforskel i forhold til resten af møblet.

Tilfældige rengøringsfirmaer fra postnummer 5700

Klassisk Rengøring
Korsgade 22
5700 Svendborg
CVR: 35689788
www.klassiskrengoering.dk
AFC Firmaservice
Glentevej 17
5700 Svendborg
CVR: 27378986
www.billig-kontorservice.dk
Vikar Flexible
Sundbrovej 21
5700 Svendborg
CVR: 32904491
www.vikarflexible.dk