Tilbud rengøring Svendborg

  • Indhent 3 prisbillige tilbud på rengøring Svendborg
  • Billig rengøring - Benyt dig af dette attraktive tilbud
  • Indsend webskemaet på under 8 min.

Billig rengøring

Veje 5700 Svendborg

Brændeskov Møllevej
Hjortøvænge
Albechsvej
Bærvænget
Blåbyvej
Egense Stationsvej
Brombærvej
Grønnevej
Hesteskoen
Bækkehavevej
Ellevangen
Badstuestræde
Abildvej
Hjortø Brovej
Begtrupsvej
Hejlmannsvej
Bregningevej
Fyrrevang
Drejøvej
Bagergade

Modtag 3 gratis tilbud på lokal billig rengøring Svendborg

Få 3 gode tilbud på billig rengøring Svendborg. Perler: Perler skal bæres for ikke at dø. Brug af parfume skader perlerne. Hvis det er nødvendigt at rengøre dem, skal man polere dem med en let fugtet, blød bomuldsklud.
Ravsmykker: Det kræver megen tålmodighed selv at polere f.eks. en ravkæde, men det kan lade sig gøre: Dæk bord eller egne knæ med en stor plastpose og en lige så stor klud. Kom almindelig tandpasta på en finger og polér omhyggeligt hver enkelt ravklump, og når du har været raden rundt, vaskes kæden med håndsæbe og vand, og til sidst tørres den med bløde bomulds-klude. Der findes firmaer, der tilbyder oppolering af ravkæder for omkring 300 kr.
Ædelstene: Hudfedt og snavs på stenene kan fjernes ved at lægge dem i en opløsning af et enzymholdigt vaskepulver. Lad dem ligge et par timer, og brug en gammel tandbørste eller en vatpind til at komme godt rundt om stenene med.

Sæbebehandlet træ

Sæbebehandling bruges på køkkenborde, skabslåger, paneler, lofter og gulve typisk på massive gulve at fyr eller grantræ. Sæbebehandling kan kombineres med ludbehandling for at undgå, at gulvet gulner men det er ikke nødvendigt.
Vandige malinger kan indeholde små mængder organiske opløsningsmidler, men fås også helt uden. De fleste malede træoverflader vedligeholdes blot med afvaskning med universal-rengøringsmiddel.
Vær forsigtig med at anvende skuremidler, da de kan ridse overfladen. Hvis malingen bliver for slidt, kan man slibe møblet med sandpapir og male det igen. Ved grundig rengøring kan tavlen vaskes i en blanding af salmiakspiritus og vand i forholdet 0,25 dl salmiakspiritus til 5 liter vand. Tavler tåler ikke sæber med fedt eller syreholdige rengøringsmidler.

Sæbebehandlede gulve

Vask gulvet i sæbespåner: 2 dl spåner til 5 Iiter vand. Gentag evt. flere gange for at mætte gulvet og danne en lukket overflade, Et sæbebehandlet trægulv er lidt sart i starten, hvor sæbelaget er tyndt - men efterhånden som man får bygget sæbefilmen op, bliver gulvets overflade mere lukket og glat.
Det gør gulvet smudsafvisende og modstandsdygtigt. Vask gulvet i sæbespåner eller andet middel beregnet til sæbebehandlede gulve. Er gulvet blevet gråt og kedeligt at se på, er sæbefilmen blevet for tyk. Vask gulvet i universal-rengøringsmiddel for at fjerne den triste overflade.
Tips: Fedtmærker fjernes ved hjælp af pibeler: Bland en grød af pibeler og vand og smør på pletten. Når pibeleret er tørret ind, støvsuges det væk. Man kan også bruge et fint stykke sandpapir - men vær lidt forsigtig, det kan give farveforskel i forhold til resten af møblet.

Svendborg tilbud rengøring eksempler:

AFC Firmaservice
Glentevej 17
5700 Svendborg
CVR: 27378986
Hjemmeside
Vikar Flexible
Sundbrovej 21
5700 Svendborg
CVR: 32904491
Hjemmeside
mortensol.dk
Vestergade 137
5700 Svendborg
CVR: 30640020
Hjemmeside