Tilbud rengøring Struer

  • Få 3 kontante tilbud på rengøring Struer
  • Billig rengøring - Vi gør det let for dig
  • Udfyld onlineskemaet på mindre end ni minutter

Billig rengøring

Veje 7600 Struer

Tranebærvej
Langergårdvej
Struerdalvej
Torvegade
Kirkebakken
Lien
Lindevej
Tolsgårdvej
Krogen
Muldtoftvej
Smedegade
Vester Ringgade
Præstevej
Rosenhaven
Tværvej
Højlundparken
Stadion Alle
Østerbyvej
Rosenvænget
Meldgårdsvej

Billig rengøring Struer. Her får du gratis 3 rengøring tilbud

Salmonella findes i tarmen hos dyr, og smittespredningen til mennesker sker via fækal forurening, hvilket vil sige, at den overføres ved menneskers og dyrs afføring. Mange levnedsmidler har givet anledning til infektion med salmonella, men først og fremmest drejer det sig om fjerkræ, rå æg samt ægholdige produkter, som ikke er blevet varmebehandlet, f.eks. hjemmelavet majonæse og kærnemælkskoldskål.
I køkkenet kan bakterien overføres via redskaber og hænder til andre levnedsmidler. Det er derfor vigtigt ikke at bruge det samme spækkebræt og kniv til f.eks. grønsager og kød. Optøning skal ske på et fad, så saft ikke drypper ned på varer nedenunder.
Få 3 mega tilbud på billig rengøring Struer. Det er vigtigt at vaske hænder efter at have rørt ved æg, fjerkræ og efter toiletbesøg. Musetyfusinfektioner, som infektionen også kaldes, giver ofte kvalme, opkastninger, mavesmerter, hovedpine, diarré og let feber. Sygdommen varer få dage.

De enkelte arbejdsrutiner

Man kan støve af enten med en støveklud, en hårdt opvredet klud, en duster eller ved hjælp af en støvsuger. Lige meget hvilket redskab, der vælges, skal man starte oppefra og arbejde nedefter. Klude holdes samlet i hånden, så støvet bliver i kluden (16-siders-metoden). Ryst evt. kluden i det fri med jævne mellemrum.
Til daglig afstøvning fjernes støvet blot fra de kendte synlige steder: vindueskarme, fjernsynsskærm, glaslampe etc. Skal der støves af i hele rummet, afstøves de højest anbragte ting og hylder først. Følg væggen rundt og få alle vægophængte billeder, spejle, lamper etc. med.
Derefter arbejder man sig nedefter: Fritstående møbler aftørres oppefra og nedefter for fingermærker og lign. Ved rengøring i lav højde, fx afstøvning af møbler, bøjes let i knæene, mens ryggen holdes ret. Støt gerne med den ene hånd mod møblet eller låret, mens der rengøres med den anden hånd.

Vægge og loft

Når du skal fjerne støv og spindelvæv fra væg og lofter, er det lettest at bruge en støvsuger til opgaven. Vægge bearbejdes i lige, lodrette baner oppefra og ned. Man kan også bruge en kost ombundet med et rent, mindre håndklæde. Håndklædet må gerne være lidt fugtigt - det er med til at binde og fastholde støvet. Fladerne berøres så lidt som muligt. Håndklædet vendes, rystes eller udskiftes hyppigt.
Ved afvaskning af lodrette flader skal man begynde forneden og arbejde opefter, så undgås striber af opløst snavs. Der eftertørres med rent vand: Start foroven og arbejd nedefter i 8-tals-bevægelser fra side til side (som ved gulvvask) - ikke rundt i cirkler.

Aktuel tilbud rengøring fra 7600

HN Rengøring
Gimsinglundvej 7
7600 Struer
CVR: 28207514
Hjemmeside
Morent
Danmarksgade 47
7600 Struer
CVR: 32380700
Hjemmeside
Qualitas
Klosterhedevej 18
7600 Struer
CVR: 34176124
Hjemmeside