Billig-rengoering.dk

Tilbud rengøring Struer


Billig rengøring

Eksempler på
vejnavne Struer

Tingvej
Vossevangen
Højlundvej
Kirketoft
Pilevej
Timlingvej
Valmuevej
Strandvejen
Thorsvej
Sportsvej
Rolighedsvej
Vejbjergvej
Vinkelvej
Knarbjerg Bakke
Lyskærvej
Thagård Bakke
Lien
Reberbanen
Ydunsvej
Rørsangervej

Billig rengøring Struer. Her får du gratis 3 rengøring tilbud

En arbejdsvillig ekspert kan gøre tilfredsstillende rent i boligen i 7600 Struer. Find nemt den billigste pris på en rengørings opgave nu - derudover med usædvanlig godt nedslag. Du har ramt internetsiden Billig-rengøring.dk - siden hvor du med det samme kan bestille to-tre prisvenlige rengøringstilbud.
Få en specialist, der har tid til at tage sig af din rengøringsopgave på rigtig kort tid. Det kan undertiden være ganske træls, selv at lokalisere en lokal velegnet rengøringshjælp i Struer. Du får gratis 3 skarpe tilbud på din rengøringsopgave i Struer hos pålidelige rengøringsfolk.
Medicinskab: Gennemgå af og til indholdet i medicinskabet og kasser medicin og kosmetik, hvis sidste holdbarhedsdato er overskredet. Aflever gammel medicin på apoteket. Tør hylder og skabets inder- og yderside af med vand og flydende rengøringsmiddel.

De enkelte arbejdsrutiner

Man kan støve af enten med en støveklud, en hårdt opvredet klud, en duster eller ved hjælp af en støvsuger. Lige meget hvilket redskab, der vælges, skal man starte oppefra og arbejde nedefter. Klude holdes samlet i hånden, så støvet bliver i kluden (16-siders-metoden). Ryst evt. kluden i det fri med jævne mellemrum.
Til daglig afstøvning fjernes støvet blot fra de kendte synlige steder: vindueskarme, fjernsynsskærm, glaslampe etc. Skal der støves af i hele rummet, afstøves de højest anbragte ting og hylder først. Følg væggen rundt og få alle vægophængte billeder, spejle, lamper etc. med.
Derefter arbejder man sig nedefter: Fritstående møbler aftørres oppefra og nedefter for fingermærker og lign. Ved rengøring i lav højde, fx afstøvning af møbler, bøjes let i knæene, mens ryggen holdes ret. Støt gerne med den ene hånd mod møblet eller låret, mens der rengøres med den anden hånd.

Vægge og loft

Når du skal fjerne støv og spindelvæv fra væg og lofter, er det lettest at bruge en støvsuger til opgaven. Vægge bearbejdes i lige, lodrette baner oppefra og ned. Man kan også bruge en kost ombundet med et rent, mindre håndklæde. Håndklædet må gerne være lidt fugtigt - det er med til at binde og fastholde støvet. Fladerne berøres så lidt som muligt. Håndklædet vendes, rystes eller udskiftes hyppigt.
Ved afvaskning af lodrette flader skal man begynde forneden og arbejde opefter, så undgås striber af opløst snavs. Der eftertørres med rent vand: Start foroven og arbejd nedefter i 8-tals-bevægelser fra side til side (som ved gulvvask) - ikke rundt i cirkler.Aktuelle rengøringsfirmaer fra postnr. 7600

HN Rengøring
Gimsinglundvej 7
7600 Struer
CVR: 28207514
www.hn-rengoring.dk
Privathjælpen
Gørtlervej 2
7600 Struer
CVR: 30019717
www.facebook.com/privathjaelpen7600
Morent
Danmarksgade 47
7600 Struer
CVR: 32380700
www.morent.dk


© 2019 - www.billig-rengoering.dk - Kontakt