Tilbud rengøring Stevns

  • Bestil 3 strålende tilbud på rengøring Stevns
  • Billig rengøring - Vi sender din opgave i udbud
  • Indsend formularen online på ca ni minutter

Billig rengøring

Vi dækker også
postnummer 4660

Erikstrup Mark
Bækketoftevej
Eskesti
Karl Andersensvej
Højbovænge
Egestræde
Lyderslev Stræde
Holtug Strandvej
Sortevej
Solbærvænget
Grønstræde
Korngården
Smedelodden
Stevns Landevej
Lægårdsvej
Boestoftevej
Hybenvænget
Navervej
Petravej
Smedegade

3 tilbud på billig rengøring Stevns - Find en god rengøringskone

Få 3 eftertragtede tilbud på billig rengøring Stevns. Mikrofiberklude: Mikrofiberklude består af tusindvis af tynde, syntetiske fibre, hvor fiberenderne er skåret af, så de bliver spidse eller skarpe, og på den måde trænger de både ned i snavset, kradser det op og fjerner det. Kludene skal vaskes ofte uden brug af skyllemiddel for at virke optimalt. Nogle af kludene kan ridse sarte ting, som f.eks. plast og blanke overflader på bl.a. møbler.
Murstensvægge: Murstensvægge kan enten være ubehandlede eller være malede. Brug støvsugeren til at fierne det løstsiddende støv med. Fedtpletter og snavs kan fjernes med en grød af pibeler og benzin eller terpentin. Sod er meget vanskeligt at fjerne, og du kan evt. prøve at skure med opvaskemiddel og vand. Rensning af stenene kan ændre deres farve. Afvaskes med vand med flydende rengøringsmiddel.

Køb få gode rengøringsmidler

Når du vælger materialer til boligen, så overvej, hvor meget energi du vil bruge på vedligeholdelsen. Hvis alle materialer tåler samme behandling, bliver rengøring en let sag. Men synes man det sæbebehandlede bøgetræsbord er smukt, behøver man ikke lade sig begrænse.
Man skal blot være opmærksom på, at det kræver lidt mere vedligeholdelse og et middel mere i rengøringsskabet - ellers bliver det umuligt at holde rent i det daglige og ikke nogen fornøjelse at se på.
Vi anbefaler, at man vænner sig til at vælge miljøvenlige midler af hensyn til indeklimaet, sig selv og familien - men også af hensyn til vandmiljøet. Både i supermarkeder og hos materialisten findes der miljømærkede rengøringsmidler, så det er muligt at vælge grønt.

Få men gode rengøringsmidler

Tre til fire rengøringsmidler er nok til at klare de fleste rengøringsopgaver i hjemmet:
Et universalrengøringsmiddel til gulve og alle overflader, der skal vaskes af.
Et toiletrensemiddel til at fjerne kalk og rust i toilettet. Man kan bruge eddikesyre eller bagepulver i stedet.
Et afkalkningsmiddel til at fjerne kalk på fliser, håndvask og armatur. Man kan bruge eddike eller eddikesyre i stedet, men man skal være opmærksom på, om vandhaner og øvrigt armatur kan tåle dette. Har man meget blødt vand eller er man god til altid at huske at skrabe fliserne af efter bad, er det meget begrænset, hvor tit man skal afkalke.
Et gulvplejemiddel, hvis gulvmaterialet kræver det.

Eksempel på lokal tilbud rengøring i Stevns

Routhes Rengøring & Ejendomsservice
Bovangen 22
4660 Store Heddinge
CVR: 25357809
Hjemmeside
AT Rengøring
Bjælkerupvej 98A
4660 Store Heddinge
CVR: 29958653
Hjemmeside
Stevns Miljø Service
Lyderslev Stræde 1 B
4660 Store Heddinge
CVR: 32962475
Hjemmeside