Tilbud rengøring Støvring

  • Bestil 3 førsteklasses tilbud på rengøring Støvring
  • Billig rengøring - Vi gør det nemt for dig
  • Udfyld skemaet online på under tre min.

Billig rengøring

Eksempler på
vejnavne i 9530

Kr. Østergårdsvej
Solvang
Ved Søerne
Ellidshøj Banevej
Slugten
Søndervænget
Hasselvej
Ny Møllevej
Solparken
Abildgårdsvej
Guldbækvej
Møllevej
Hedelunden
Færgestedvej
Skovbrynet
Solfryd
City Centret
Hjedsbækvej
Klavsbjergvej
Linde Alle

Rengøring Støvring. Vi skaffer dig 3 rengøring tilbud

Undertiden kan du ikke orke selv at gøre tilfredsstillende rent i dit hjem - Indhent i stedet et antal attraktive tilbud. Hjemme i privaten kan du sammenholde alle de indkomne rengøringsbud og siden vælge et af dem. Få nemt den fedeste pris på en rengørings opgave her - oveni med kanon godt nedslag.
Spar både tid og penge på en bundsolid og velegnet rengøringshjælp i 9530 Støvring. Det er rigelig indviklet at gøre grundigt rent i hjemmet selv - modtag hellere to-tre bekvemme tilbud. Vi leverer 3 ovenud gode rengørings tilbud på f.ex. gulvpleje, gulvservice, miljørengøring eller støvsugning.
Rengøringsargumenter: Ja, hvorfor overhovedet gøre rent? - Man gør det, fordi det ser godt ud - og fordi de fleste synes, det er rart, når det er rent - det er den æstetiske grund. - Man gør også rent for at forebygge infektioner og sygdomme. Det er den hygiejniske begrundelse.

Planter i boligen - gode tips

Afskårne blomster, der hænger: Læg buketten i en balje koldt vand i en times tid. Andre muligheder er at pakke buketten indien våd avis, tilsætte blomstervandet lidt salt eller sætte buketten i varmt vand. sidst kan man også hælde gul sodavand i blomstervandet, det får blomsterne til at holde længere.
Afskårne roser: De skal have et skråt snit på stænglen og have et varmechok, hvor de brutalt kommes i 80° varmt vand inden de sættes i vasen. Dryp lidt kamfer, en teskefuld sukker eller en hovedpinepille i blomstervandet; så holder roserne længere. Det er desuden en god ide at skifte blomstervandet dagligt.
Blomstervand: Blomstervand kan hurtigt komme til at lugte, hvis det ikke skiftes dagligt. Et godt råd er at sørge for, at der ikke er blade i blomstervandet, da de hurtigt rådner og kommer til at lugte.

Planter i boligen - Flere gode tips

Krydderurter: Krydderurter i potte, fx basilikum, har godt af at blive klippet ned en gang imellem, men lad kimbladene sidde, for så skyder de igen og holder længere.
Placering: Stil aldrig afskårne blomster eller potteplanter i direkte sollys eller i nærheden af en radiator eller brændeovn, og stil dem køligt om natten; så holder de længere.
Tørring af krydderurter: Lav små buketter af friske krydderurter, og hæng dem et lunt og tørt sted; så bliver de til tørrede krydderurter på en uges tid. En anden mulighed er at lægge de friske krydderurter på en bakke eller bagerist og stille den et lunt og tørt sted i en lille uges tid.
Udluftning: Sørg for at fjerne potteplanterne, hvis rummet trænger til udluftning, og der er frostgrader udenfor. Blade og nye skud har ikke godt af kulden.

Aktuelle rengøringsfirmaer i 9530 Støvring

Bradstedlund Rengøring
Jernbanegade 8B
9530 Støvring
CVR: 31901014
www.bradstedlund.dk
Hansen Clean
Flamstedvej 320
9530 Støvring
CVR: 18034441
www.hansenclean.dk
Addis Service I/S
Bymarken 17
9530 Støvring
CVR: 37097675
www.addisservice.dk