Tilbud rengøring Solrød strand

 • Bestil 3 gavnlige tilbud på rengøring Solrød strand
 • Billig rengøring - Undgå at bruge en masse tid
 • Udfyld skemaet online på ca 6 minutter

Billig rengøring

Vi dækker også
postnummer 2680

Vestre Gøgevej
Vestre Grootsvej
Skovparken
Svalegangen
Stjernevænget
Vestre Lagunevej
Østre Lagunevej
Tjørnely
Strandvænget
Uglevej
Victorias Kvarter
Svinget
Strandtoften
Solsikkemarken
Syrenvænget
Trehusvej
Tryllesløjfen
Østre Strandvej
Rønnevej
Sandbakken

Rengøring Solrød Strand. Find seriøse firmaer med 3 tilbud

Slip for upålidelige rengøringsfirmaer - Benyt dig af denne gratis rengøringsservice i stedet. I løbet af ret kort tid skaffer vi gratis 3 fantastiske tilbud på smuk rengøringsarbejde. Vælg et af rengøringstilbuddene og få op omkring 11 pct i favorabel rabat på din rengøringsopgave.
Her på vores fantastiske online rengøringsservice kan vi tilbyde, at opsnuse 2-3 fantastiske rengøringstilbud fra energiske billige rengøringsfirmaer i nærheden af dig. Anvend vores fleksible internetportal Billig-rengøring.dk i stedet. Bestil erfaren hjælp til løsning af dine tiltrængte rengøringsopgaver til yderst liflige priser.
Computeren aftørres med en blød bomuldsklud vredet hårdt op i vand og opvaskemiddel. Hvis musen på computeren går lidt trægt, kan det være, at den trænger til et kærligt tjek. Mus med kugle i bunden: Åben bunden og rens rummet, kuglen ligger i. Brug evt. en pincet til at hive snavset ud af akslerne med.

Dørmåtter

l mange større dagligvarebutikker er det muligt at købe en Træd-af-måtte: en tynd måtte fremstillet af et syntetisk blandingsprodukt, hvori der indgår mikrofibre. Denne type måtte har mange fordele. Den kan ligge tæt på døren uden at være til gene, da den er meget tynd. Mikrofibre har den egenskab, at snavset bliver fastholdt til måtten, som er slidstærk, nem at rengøre og kan komme i vaskemaskinen på 40 grader. Den fås i flere forskellige farver.
Daglig rengøring. Rækkefølge:
 • Udluftning
 • Oprydning
 • Fjerne synlige pletter og spild
 • Fejning af gulvet for løst snavs

Ugentlig rengøring. Rækkefølge:
 • Oprydning
 • Afstøvning/aftørring
 • Udluftning
 • Støvsugning
 • Gulvvask efter behov

Tips til rengøringen

Støvsug jævnligt din måtte udenfor for løst snavs m.m. En ren måtte begrænser den mængde snavs, der kommer ind i hjemmet.
Praktiske anvisninger: Hvis hver ting har sin plads, er det nemt og overskueligt at holde indgangspartiet rent. Opdrag evt. hvert familiemedlem til at sætte de anvendte ting - sko, tasker, jakke, bolde, løbehjul, rulleskøjter m.m. - på rette plads efter brug.
Hoveddør: Aftør med en fugtig klud med universalmiddel hoveddøren for fedtfingre og andre pletter. Aftør også ydersiden af døren samt postkassen. Hvis der er udendørslamper, fejes/tørres spindelvæv væk.
Skoskab og andet inventar: Tøm husets lukkede skoskab og garderobeskabet, Brug støvsugeren til at komme ned i de små rum eller ind bagerst på hylderne. Aftør evt. efterfølgende med en hårdt opvredet klud. Åbne skostativer afvaskes ligeledes efter behov. Tøm åbne hylder og kurve mm., og vask dem af.

Seriøse rengøringsfirmaer fra postnummer 2680

Herkules-Rengøring
Lykkevej 3
2680 Solrød Strand
CVR: 32398251
www.herkules-rengoring.dk
Nordisk Rengøring
Tjørnholmvej 30
2680 Solrød Strand
CVR: 34312184
www.facebook.com/268461963190028
Solkystens Rengøring og Pleje ApS
Solrød Center 34, 1. sal.
2680 Solrød Strand
CVR: 32841457
www.solkystens.dk