Tilbud rengøring Solrød strand

 • Få 3 fordelagtige tilbud på rengøring Solrød strand
 • Billig rengøring - Opret opgaven på kun 4 minutter
 • Udfyld formularen online på kun seks minutter

Billig rengøring

Eksempler på veje
i postnummer 2680

Solvej
Søndre Strandvej
Syrenvænget
Spættevej
Trylleskov Allé
Vestre Strandvej
Strandtoften
Tjørnely
Tåstrupvej
Vasegården
Skovpibervej
Vibevænget
Skibsager
Strandstien
Åsager
Solsikkemarken
Søndre Åtoften
Søndre Byvej
Østerlidevej
Ventegodtsvej

Rengøring Solrød Strand. Find seriøse firmaer med 3 gode tilbud

Bøger: Tag bøgerne ud hylde for hylde, så du undgår, at der kommer kludder i rækkefølgen. Støvsug bøgerne med det runde mundstykke, det er mere skånsomt end at banke dem. Bøgerne aftørres på ryggene og kanterne med en tør, blød klud. Aftør hylderne for støv o.lign. Benyt lejligheden til at få støvsuget bag reolen, når den nu er fri for bøger. Sæt bøgerne på plads i den samme rækkefølge som før. Få 3 tilbud på billig rengøring Solrød Strand.
Elektriske pærer: Støv og snavs sluger lys, og det kan være årsag til, at der bliver tændt flere lamper end nødvendigt. Tag en støveklud, og tør alle de elektriske pærer af for støv. Et godt råd: Der er mange penge at spare, hvis du vælger lavenergipærer i stedet for de almindelige elpærer. Du skal vælge A-pærer, der skal leve op til energimærkningsordningen, hvor der også stilles krav til energieffektiviteten. Hvis du vil vide mere, kan du gå ind på www.elsparefonden.dk.

Dørmåtter

l mange større dagligvarebutikker er det muligt at købe en Træd-af-måtte: en tynd måtte fremstillet af et syntetisk blandingsprodukt, hvori der indgår mikrofibre. Denne type måtte har mange fordele. Den kan ligge tæt på døren uden at være til gene, da den er meget tynd. Mikrofibre har den egenskab, at snavset bliver fastholdt til måtten, som er slidstærk, nem at rengøre og kan komme i vaskemaskinen på 40 grader. Den fås i flere forskellige farver.
Daglig rengøring. Rækkefølge:
 • Udluftning
 • Oprydning
 • Fjerne synlige pletter og spild
 • Fejning af gulvet for løst snavs

Ugentlig rengøring. Rækkefølge:
 • Oprydning
 • Afstøvning/aftørring
 • Udluftning
 • Støvsugning
 • Gulvvask efter behov

Tips til rengøringen

Støvsug jævnligt din måtte udenfor for løst snavs m.m. En ren måtte begrænser den mængde snavs, der kommer ind i hjemmet.
Praktiske anvisninger: Hvis hver ting har sin plads, er det nemt og overskueligt at holde indgangspartiet rent. Opdrag evt. hvert familiemedlem til at sætte de anvendte ting - sko, tasker, jakke, bolde, løbehjul, rulleskøjter m.m. - på rette plads efter brug.
Hoveddør: Aftør med en fugtig klud med universalmiddel hoveddøren for fedtfingre og andre pletter. Aftør også ydersiden af døren samt postkassen. Hvis der er udendørslamper, fejes/tørres spindelvæv væk.
Skoskab og andet inventar: Tøm husets lukkede skoskab og garderobeskabet, Brug støvsugeren til at komme ned i de små rum eller ind bagerst på hylderne. Aftør evt. efterfølgende med en hårdt opvredet klud. Åbne skostativer afvaskes ligeledes efter behov. Tøm åbne hylder og kurve mm., og vask dem af.

Eksempler på tilbud rengøring Solrød strand

Herkules-Rengøring
Lykkevej 3
2680 Solrød Strand
CVR: 32398251
Hjemmeside
PL Service
Jagtvej 2C
2680 Solrød Strand
CVR: 30749464
Hjemmeside
Nordisk Rengøring
Tjørnholmvej 30
2680 Solrød Strand
CVR: 34312184
Hjemmeside