Tilbud rengøring Skive

  • Bestil 3 lokale tilbud på rengøring Skive
  • Billig rengøring - Det er 100% gratis og uforpligtende
  • Udfyld skemaet online på mindre end syv minutter

Billig rengøring

Eksempler på veje
i postnummer 7800

Dåsbjergvej
Tjørnevænget
Parcelvej
Havnevej
Lyby Møllevej
Skovly
Frilandsvej
Genvej
Rådhuspladsen
Reberbanen
Jægervej
Bakkehaven
Åglimt
Islandsvej
Marienlyst Strand
Ågade
Nordbanevej
Flynderstræde
Grønnegade
Bjerregårdsvej

Få gratis 3 tilbud på billig rengøring Skive og få god rabat

Oplys om din rengøringsopgave i rengøringshjælpskemaet (det gør du på omkring 9 min). Det er let at bruge vor rabatportal og rengøringsfirmaerne løser alle slags rengøringsopgaver alle vegne i Skive. Beskriv sagen detaljeret så rengøringsfirmaerne i en fart kan beslutte, om de har lyst til at udarbejde ekstraordinære tilbud.
Det varer max 9½ minut at indlægge opgaven i tilbudsskemaet og indsende den til Billig-rengøring.dk. Spar mange penge i dag (op omkring 12 procent) med 3 godkendte prima tilbud. Det er fra tid til anden alt for svært, selv at opstøve en lokal lokal rengøringshjælp i Skive.
Dækfarvet læder: En plet kan som regel fjernes med en klud vredet hårdt op i lunkent vand. Hvis læderet er blevet meget snavset, kan det aftørres med en klud, der er vredet hårdt op i 1 dl sæbespåner opløst i 5 liter vand. Tør efter med bløde, tørre bomuldsklude. Mat og udtørret læder kan en sjælden gang aftørres med en klud.

Polstrede møbler

Polstrede møbler kan efter behov bankes med en tæppebanker eller en rundstok - men ikke for hårdt, da det vil ødelægge polstringen. Det er bedst, hvis bankning kan foregå i fri luft - men kan det ikke lade sig gøre, kan møblet bankes foran et åbenstående vindue.
Tildæk de møbler, som står nærmest på det, som skal bankes. Læg et fugtigt håndklæde over møblet, der bankes det vil binde støvet, som løsnes under arbejdet. Når møblet er banket, støvsuges det i alle hjørner og kroge.
Fejning med kost er hurtigt og nemt, når der skal fjernes løst snavs, krummer og spild fra gulvet. Fejning af et rum påbegyndes i det fjerneste hjørne i rummet. Fej i lige baner mod dig selv, imens du arbejder dig baglæns ud af rummet, Herved undgås det, at støvet hvirvles op Husk, at støvet ofie lægger sig langs gulvpanelerne - derfor bør der altid fejes (eller støvsuges), men ikke nødvendigvis vaskes.

Gulvvask

Når gulvet skal vaskes, er det vigtigt at vide, hvilket materiale gulvet er fremstillet af, da det har betydning for, hvordan gulvet skal behandles, Følg altid den rengøringsanvisning, som følger med gulvbelægningen. Gulvbelægning kan opdeles i to kategorier:
De halvhårde gulve: a) Linoleum, vinyl og kork (typisk i køkken og baderum). b) Træ og laminat (findes i mange af husets rum, typisk stuer og værelser).
De hårde gulve: a) Natursten (skifer), klinker og fliser (typisk i bryggers, køkken og baderum). b) Terrazzo (typisk i toilet og baderum).
Før gulvvask fjernes alt løst støv med støvsuger, fejekost eller tørmoppe. Lige meget hvilken gulvbelægning man har, består en rigtig gulvvask af to arbejdsgange: vask og aftørring.

Vi opsporer de bedste rengøringsfirmaer

​BP Rengøringsservice
Citronvej 117
7800 Skive
CVR: 32716466
www.bprengoring.dk
SE Chem Dry
Ulvevej 9 B
7800 Skive
CVR: 27858562
www.sechemdry.dk
Interservice
Åglimt 1 A
7800 Skive
CVR: 12006845
www.interservice-skive.dk