Tilbud rengøring Skævinge

  • Indhent 3 fleksible tilbud på rengøring Skævinge
  • Billig rengøring - Lad firmaerne konkurrere om din opgave
  • Indsend formularen online på mindre end 3 min.

Billig rengøring

Vi dækker også
postnummer 3320

Fruervadvej
Havremarken
Søvej
Toftevænget
Gadevænget
Føllegårds Allé
Torpegårdsvej
Regnholmvej
Kaj Sommers Vej
Hovedgaden
Travegårdsvej
Krogvej
Møllerisvej
Arresøgårdsvej
Føllegårdsvej
Rosenkildevej
Lille Lyngbyvej
Tammosevej
Bremerholmen
Birkehøjvej

Rengøring Skævinge? Vi indhenter 3 fordelagtige tilbud

Inden for meget kort tid finder vi gratis 3 ideelle tilbud på seriøs rengøringsarbejde. Beslut dig for et af rengøringstilbuddene og få ca 17 % i flot rabat på din rengøringsassistentopgave. Brug vores 100% gratis internetportal Billig-rengøring.dk nu og spar hurtigt 17 %.
Udnytter du ovennævnte aldeles gratis rengøringsservice, får du mindst 17% i fortræffelig reduktion på rengøringsassistentarbejdet. Bestil 3 utrolig gode rengøringstilbud på f.eks. allergirengøring, fliserensning, gulvservice eller gulvservice.
Emaljerede håndvaske: Daglig rengøring: Følg brugsanvisningen på flasken. Emaljerede håndvaske er sarte, da de ikke tåler nogen form for syre.
Vaskemidler er midler specielt beregnet til tøjvask. l princippet er der to hovedgrupper:
- En gruppe til vask af bomuld, hør og blandingsfibre ved 40°, 60° og 90”C.
- En gruppe til vask af sarte tekstiler som uld og silke. Midlerne findes i flere forskellige udgaver.

Slibning af plasthavemøbler

Er plasthavemøblerne blevet grimme, fordi snavset sidder fast i overfladen, kan man slibe med et slibe- og polermiddel - fx Slipol (til biler) eller Wienerkalk. Wienerkalk kan købes i byggemarkedet eller hos materialisten, vær opmærksom på, at overfladen bliver ridset af denne behandling og efterfølgende vil være mere modtagelig.
Man kan dog godt forlænge levetiden et par år ved en slibning. Rensning med et slibemiddel som Slipol skal foregå udendørs, fx en solskinsdag på terrassen, da midlet afgiver sundhedsskadelige dampe. Også wienerkalken bruges bedst udendørs, hvor man bedre kan sjaske med vand og få skyllet ordentlig af efter slibningen. Til slibningen skal bruges:
  • Slibe- og polermiddel
  • Husholdningssprit
  • Evt, plejemiddel med voks
  • Klude

  • Handsker

Fremgangsmåde:

Bland wienerkalken med lidt husholdningssprit til en tyk grød og bearbejd møblet med grøden på en klud. Skyl godt efter. Brug handsker til arbejdet, man får altid tørre og ru fingre af at arbejde med et slibemiddel. Det er en rigtig god ide at bruge et plejemiddel med voks bagefter, da voksen fylder de små ridser ud og gør det lettere at vedligeholde møblerne. Er den hvide plastpostkasse også blevet grim af vind og vejr, kan den passende få en tur samtidig.
Tøjvask: Blegemidler medvirker til, at tøjet forbliver hvidt, og at de evt. farvede pletter på tøjet bleges. TAED er et stof, som også optræder under blegemidler - det tilsættes for at få blegemidlerne til at virke også ved lave temperaturer (fra 30°C). Enzymer er de stoffer, som opløser specielle ”genstridige” former for snavs - æg, blod mm.

Tilfældige rengøringsfirmaer i postnummer 3320

Tulstrup ejendomsservice
Bolandsvej 40
3320 Skævinge
CVR: 20262974
www.tulstrupservice.dk
Kjøller & Krogh A/S
Strølillevej 24
3320 Skævinge
CVR: 32268684
www.kjoeller-krogh.dk
Prima-Rent ApS
Rosenalle 10
3320 Skævinge
CVR: 32079466
Tlf. 23395530