Tilbud rengøring Skævinge

  • Modtag 3 ekstraordinære tilbud på rengøring Skævinge
  • Billig rengøring - Vi matcher din opgave med firmaerne
  • Indsend skemaet online på ca otte minutter

Billig rengøring

Vi dækker også disse
veje i Skævinge

Bygmarken
Sportsvej
Pilevej
Østervej
Hulvejen
Skævinge Overdrevsvej
Rosenkildevej
Kildelunden
Hvilegårdsparken
Stjernevænget
Baunetoften
Søvej
Smedevej
Krohaven
Bremertoften
Føllegårdsvej
Egestedvej
Toftevænget
Lindebjergvej
Krogtoften

Rengøring Skævinge? Vi indhenter 3 fordelagtige tilbud her

Få 3 tilbud på godkendt billig rengøring Skævinge. Horn: Horn bruges bl.a. til kamme, knivskafter og skeer. Det er især horn fra okser og bøfler, der bruges. Aftør genstandene med en våd klud. Polér med lidt olie på en klud, hvis overfladen ser tør ud.
Håndvaske: Moderne håndvaske består af mange forskellige slags materialer lige fra den gammeldags porcelænsvask til vaske af emalje, marmor og keramik. Til daglig kan man nøjes med at tørre hândvasken af med en blød skuresvamp eller en mikrofiberklud.
Emaljerede håndvaske: Daglig rengøring: Følg brugsanvisningen på flasken. Emaljerede håndvaske er sarte, da de ikke tåler nogen form for syre.
Vaskemidler er midler specielt beregnet til tøjvask. l princippet er der to hovedgrupper:
- En gruppe til vask af bomuld, hør og blandingsfibre ved 40°, 60° og 90”C.
- En gruppe til vask af sarte tekstiler som uld og silke. Midlerne findes i flere forskellige udgaver.

Slibning af plasthavemøbler

Er plasthavemøblerne blevet grimme, fordi snavset sidder fast i overfladen, kan man slibe med et slibe- og polermiddel - fx Slipol (til biler) eller Wienerkalk. Wienerkalk kan købes i byggemarkedet eller hos materialisten, vær opmærksom på, at overfladen bliver ridset af denne behandling og efterfølgende vil være mere modtagelig.
Man kan dog godt forlænge levetiden et par år ved en slibning. Rensning med et slibemiddel som Slipol skal foregå udendørs, fx en solskinsdag på terrassen, da midlet afgiver sundhedsskadelige dampe. Også wienerkalken bruges bedst udendørs, hvor man bedre kan sjaske med vand og få skyllet ordentlig af efter slibningen. Til slibningen skal bruges:
  • Slibe- og polermiddel
  • Husholdningssprit
  • Evt, plejemiddel med voks
  • Klude

  • Handsker

Fremgangsmåde:

Bland wienerkalken med lidt husholdningssprit til en tyk grød og bearbejd møblet med grøden på en klud. Skyl godt efter. Brug handsker til arbejdet, man får altid tørre og ru fingre af at arbejde med et slibemiddel. Det er en rigtig god ide at bruge et plejemiddel med voks bagefter, da voksen fylder de små ridser ud og gør det lettere at vedligeholde møblerne. Er den hvide plastpostkasse også blevet grim af vind og vejr, kan den passende få en tur samtidig.
Tøjvask: Blegemidler medvirker til, at tøjet forbliver hvidt, og at de evt. farvede pletter på tøjet bleges. TAED er et stof, som også optræder under blegemidler - det tilsættes for at få blegemidlerne til at virke også ved lave temperaturer (fra 30°C). Enzymer er de stoffer, som opløser specielle ”genstridige” former for snavs - æg, blod mm.

Udvalgt tilbud rengøring fra postnummer 3320

Kjøller & Krogh A/S
Strølillevej 24
3320 Skævinge
CVR: 32268684
Hjemmeside
Prima-Rent ApS
Rosenalle 10
3320 Skævinge
CVR: 32079466
Hjemmeside
Tulstrup ejendomsservice
Bolandsvej 40
3320 Skævinge
CVR: 20262974
Hjemmeside