Tilbud rengøring Sjælland

  • Indhent 3 konkrete tilbud på rengøring Sjælland
  • Billig rengøring - Brug dette rare tilbud
  • Indsend formularen online på mindre end 4 minutter

Billig rengøring

Veje i postnummer 4160

Mejerihaven
Sorøvej
Thygesensvej
Lupinvænget
Birkevangen
Helgesvej
Skovvangsvej
Nørregårdsvej
Klintemarksvej
Blegebjergvej
Galgebakken
Krogsøvej
Hjelmsølillevej
Torpevej
Fasanvænget
Præstestræde
Assendrupvej
Rendebakken
Pøllegårdsvej
Tvedevej

Rengøring Sjælland - Få de 3 bedste og billigste rengøring tilbud

Køkkenborde af oliebehandlet træ: Daglig rengøring: Aftør køkkenbordet med vand og opvaskemiddel, og vask det en gang imellem med 1 dl sæbespäner udpisket i 5 liter varmt vand. Hvis bordet ser tørt ud, kan det indgnides med møbelolie i et tyndt lag. Brug ufarvet møbelolie til lyst træ og f.eks. teaktræsolie til mørkt træ.
Efter 1/2 times tid aftørres det overskydende olie med en blød bomuldsklud. Hvis du foretrækker linolie, skal du være opmærksom på, at det er sværere at påføre, og det er længere om at tørre. Advarsel: Klude brugt til lakering/oliering er selvantændende og skal derfor lægges i en plastpose.
Få 3 tilbud på bundsolid billig rengøring Sjælland. Køkkenborde af ludbehandlet træ: Daglig rengøring: Vask bordet med 1 dl sæbespåner udpisket i 5 liter varmt vand. Fedtpletter kan fjernes med en grød af pibeler (kaolin) udrørt i vand, der lægges på fedtpletten. Når grøden er tør, afvaskes den med koldt vand.

Støvsugning

Fjerner alt tørt støv og snavs fra gulve og inventar og hvor støvsugeren ellers kan bruges, Det er vigtigt at føre mundstykket langsomt hen over den flade, der skal støvsuges. Bruger man gode arbejdsstillinger, behøver støvsugning ikke at være et specielt hårdt arbejde. Det er støvsugeren, der skal suge og gøre arbejdet. Mennesket skal kun føre!
Almindelig støvsugning: At støvsuge det synlige snavs, hvor det kan ses. Professionelt kaldes det at støvsuge i gangbaner.
Grundig støvsugning: At støvsuge alle let tilgængelige frie områder.
Endnu grundigere støvsugning: At støvsuge hele gulvarealet systematisk - helt ind til paneler, bag døre og ind under alle møbler. I øvrigt kan en støvsuger bruges til meget. Støvsug altid før aftørring, så kan støvsugeren også bruges til småsnulder i vindueskarmen eller på et bord.

Hvordan man bruger en klud og en spand

Det lyder fjollet, at man kan bruge en klud mere eller mindre rigtigt, men der findes en metode, hvor man kan bruge den optimalt. For det første at folde kluden i stedet for blot at kramme den sammen. Derved kan hele kludens overflade bruges.
Kluden foldes og kan så bruges på alle sider og man slipper for at vride den så mange gange. Kluden er behagelig at holde på, og når den ene rene side er blevet snavset, vendes kluden, og der er endnu en ren side. Det kan gøres flere gange. I foldet stand skal kluden gerne have en størrelse, så den dækker håndfladen.
Sådan bruges en spand: Fyld aldrig en spand mere end halvt op eller måske mindre. Man skal kunne vride klud eller moppe nede i spanden, så man undgår, at vandet skvulper over. Der er heller ingen grund til at bære mere end højst nødvendigt. l øvrigt er det en miljøvenlig metode, der både sparer vand og rengøringsmiddel.

Sjælland tilbud rengøring eksempler:

M/S-Bolig Hjemmeservice
Smedebakken 55
4160 Herlufmagle
CVR: 25262913
Hjemmeside
H2K - Service
Nygårdevej 2 A
4160 Herlufmagle
CVR: 29099472
Hjemmeside
N.L. Multiservice
Smedebakken 57 A
4160 Herlufmagle
CVR: 37515272
Hjemmeside