Tilbud rengøring Sønderborg

  • Indhent 3 prima tilbud på rengøring Sønderborg
  • Billig rengøring - Bestil gratis 3 tilbud på opgaven
  • Udfyld web skemaet på mindre end fem min.

Billig rengøring

Eksempler på
vejnavne Sønderborg

Lambjergskovvej
Ingolf Nielsens Vej
Irmingersvej
Limfjordsvej
Nørager
Peter Kaads Vej
Nørreled
Jernbanegade
Møllebakken
Ottemosevej
Parallelvej
Johan Skjoldborgs Vej
Mellemgade
Lundvej
Porsdam
Ovesensvej
Mejeritoften
J.L.Heibergs Vej
Poppelhegnet
Mønstervej

Rengøring Sønderborg. Få 3 gratis tilbud. Spar tid og penge

Sæbe- eller ludbehandlet træ: Vask med 1 dl sæbespåner opløst i 5 liter varmt vand. Brug en skuresvamp, hvis overfladen er meget snavset. Fjern fedtpletter med en grød af pibeler (kaolin) og vand. Læg grøden på fedtpletten. Når grøden er tørret ind, afvaskes pletten med koldt vand.
Få 3 optimale tilbud på billig rengøring Sønderborg. Fjern andre pletter med slibepapir nr. 220. Vanskelige pletter kan bleges væk med 20 g oxalsyre opløst i 1 liter lunkent vand. Kom kun oxalsyren på pletten, så omgivelserne ikke bliver bleget. Det kan evt. blive nødvendigt at ludbehandle træet på ny..
Voksbehandlet træ: Vedligehold bordpladen med den møbelvoks, der passer til træsorten. Gnid voksen på i et tyndt lag, og polér efter med en grov klud. Fedtede belægninger af voks, som har ophobet sig i tidens løb, fjernes med terpentin. Andre pletter fjernes med fint slibepapir nr. 180-220. Moseeg skal slibes med forsigtighed.

Forskellige typer af læder

Ruspaltet læder er fremstillet af bagsiden af skindet og har en ru overflade på begge sider. Denne type læder kan børstes med en blød børste eller støvsuges. Læderrens bør ikke anvendes. Egentlige pletter er meget svære at fjerne.
Dækfarvet læder er indfarvet og har en glat overflade. Den er nem at holde ren og kan tørres over med en hårdt opvredet klud. Er møblet meget beskidt, kan hele møblet aftørres i vand tilsat sæbespåner. Se emballagen for doseringsvejledning. Plefter kan også fjernes med vand og lidt sæbespåner.
Lad ikke en plet tørre for meget ind, før den fjernes. Dækfarvet læder kan tåle brug af lædercreme eller olie. Følg den anvisning på vedligeholdelse, som følger med møblet. Se emballagen for doseringsvejledning. Brug ikke læderrens, -fedt, -olie eller lign. på naturlæder - det kan ændre farven og give grimme skjolder.

Rengøring af tæpper

Tæpper fremstilles af forskellige materialer, både naturlige og syntetiske. Tæpperens fås i flere udgaver: Flydende tæpperens bruges i en tæpperensemaskine, som kan lejes hos byggemarked eller farvehandler. Følg anvisningen der følger maskinen.
Tørrensemídlet børstes ned i tæppet med en blød børste - evt. følger der en påfører med midlet. Lad det virke en tid og slut af med en grundig støvsugning. OBS: Hvis tæppet er lavet af uld skal rensemidlets pH-værdi være under 8, og der skal være gode tørre-muligheder, da uldtæpper kan rumme store mængder vand.
Så vidt muligt skal man undgå at rense sit gulvtæppe - tæppet bliver meget mere modtageligt for snavs efter en rensning. Man skal være forsigtig med at fjerne pletter - man kan være uheldig at få en større misfarvning i stedet for at slippe af med pletten.

Sønderborg tilbud rengøring eksempler:

DAM Service Rengøring
Ringgade 184
6400 Sønderborg
CVR: 38605372
Hjemmeside
Schmidts Rengøring
Sønder Havnegade 10
6400 Sønderborg
CVR: 32523234
Hjemmeside
M&M Rengøring
Vibevænget 8
6400 Sønderborg
CVR: 31115892
Hjemmeside