Tilbud rengøring Ringkøbing

 • Indhent 3 perfekte tilbud på rengøring Ringkøbing
 • Billig rengøring - Betal ikke mere end nødvendigt
 • Udfyld formularen på bare 5 minutter

Billig rengøring

Veje 6950 Ringkøbing

Krylen
Hvidbjergvej
Blæsenborgparken
Poulsgårdsvej
Juelsgårdsvej
Hjortmosevej
Kræ Degns Vej
Drejøgade
Hebolgårde
Falkevej
Højbjergvej
Aldershvilevej
Nordsøvej
Ane Kathrines Vej
Brogaardsvej
Gadegårdsvej
Kongevejen
Hoffgaardsvej
Lysningen
Holmager

3 rengøring tilbud på billig rengøring i Ringkøbing tilbydes

Rengør alle overflader med et klorholdigt middel, f.eks. Klorin®, eller et desinfektionsmiddel, f.eks. Rodalon®. Følg brugsanvisningen og lad midlet sidde på i ca. 20 minutter. Vask det af og lad stedet tørre helt ud. Du skal være opmærksom på, at klorholdige og desinficerende midler ikke hører til i den daglige rengøring. Luft grundigt ud helst med gennemtræk efter brug af klorholdige midler.
Undersøg, om der er utætheder ved køkkenafløb, badekar, gulvafløb i brusenichen eller ved håndvasken. Undersøg også om vandet løber ned mod afløbet på badeværelset. Hvis vandet ender ude langs væggen, kan fugtigheden blive opsuget i væggen og skabe grobund for skimmelsvampe.
Få 3 solide tilbud på billig rengøring Ringkøbing. Tjek om den mekaniske ventilation suger tilstrækkeligt, hvilket kan afgøres ved at undersøge, om den kan holde et A4 ark skrivepapir oppe. Sørg også for at rense ventilatorerne.

Udbuddet af rengøringsartikler

Rød, gul, grøn, blå, lyslilla og hvid med prikker på. Udbuddet af rengøringsartikler er stort og moden skifter. Flotte farver og smukt og sjovt design højner absolut arbejdsglæden, men prioriter kvaliteten og ergonomien i redskabet højest. Der vil alligevel være meget at vælge imellem.
Grundudstyr - Som minimum har man til alm, rengøring brug for:
 • En god støvsuger
 • En fejekost m. fejebakke
 • En moppe
 • To spande på ca, 5 liter og 12 liter, gerne firkantede
 • Diverse rengøringsklude samt evt. et vaskeskind
 • En skuresvamp
 • Evt. en duster/syntetisk støvekost
 • En bruseflaske
 • En skraber

Duster/syntetisk støvekost

Syntetisk støvekost, 'candyfloss' eller 'duster' - kært barn har mange navne. Evnen til at fjerne støv varierer efter materialet: Støvekosten kan være fremstillet af mikrofibertrevler monteret på et let skaft. Mikrofibre kan løsne og fastholde snavs i samme arbejdsgang, og derfor er denne støvekost meget velegnet til at fjerne støv med.
Også støvekosten fremstillet af lammeuld er meget anvendelig, da lammeuldens naturlige fedt (lanolin) fortsat findes i 'kosten' og fastholder støvet.
Derimod vil en støvekost fremstillet af et syntetisk materiale nok fjerne støvet ved hjælp af dannelse af statisk elektricitet, men ikke være i stand til at fastholde støvet. Derfor vil støvet blot blive flyttet rundt under rengøringen, ikke fjernet!

Tilbud rengøring Ringkøbing eksempel:

Vest Polering
Bavnshøj 12
6950 Ringkøbing
CVR: 92426556
Hjemmeside
Jysk Service Erhverv Aps
Vellingvej 1
6950 Ringkøbing
CVR: 27333834
Hjemmeside
Vestjysk Vikarservice
I C Chr Alle 5
6950 Ringkøbing
CVR: 84732419
Hjemmeside