Tilbud rengøring Ringe

  • Få 3 fleksible tilbud på rengøring Ringe
  • Billig rengøring - Vi skaffer dig 26 pct. i rabat
  • Indsend skemaet på mindre end seks min.

Billig rengøring

Postnummer 5750
vejnavne

Smedegyden
Kolonihave Fruerlund
Toftebro
Palleshavevej
Skovgårdsvej
Torvet
Vestervang
Vantingevej
Krokusvej
Rudmevej
Vesterparken
Stationsvej
Møllergyden
Møllevænget
Holmslundsvej
Hovvej
Lydinge Haver
Røjlevej
Kaholehaven
Møllemosevej

Rengøring Ringe - Opret opgaven - Få 3 tilbud - Spar penge

Spækkebrætter: Spækkebrætter fremstilles af laminat, plast og træ. aminatspækkebrætter tåler ikke at komme i opvaskemaskinen, da de vil gå op i limningen. Hvis opvaskemiddel ikke længere kan holde dem rene, og ridserne er blevet så dybe, at bakterier n1.v. kan trives der, skal de kasseres.
Få 3 godkendte tilbud på billig rengøring Ringe. Plastspækkebrætter kan vaskes af i opvaskemaskinen, hvilket gør dem mere hygiejniske i brug end andre former for spækkebrætter. Træspækkebrætter tåler kun håndopvask. Fedtede pletter på lyse træbrætter kan fiernes med en grød af pibeler (kaolin) og vand, der smøres på pletterne.
Når grøden er tør, vaskes den af med koldt vand, og brætterne stilles til tørre, før de sættes væk. Hvis brætterne af teaktræ og andet mørkt træ med tiden er kommet til at se lidt tørre ud, kan de smøres ind i spiseolie. Det overskydende olie tørres af efter 1/2 times tid.

Sæbebehandlede træmøbler

Vælger man at sæbebehandle sine møbler, skal man være klar over, at de i starten skal behandles ca. otte gange, indtil der er opbygget en tæt sæbefilm. Derefter skal man regne med at sæbebehandle møblet ca. hver tredje måned alt efter hvor meget møblet bliver brugt.
Tips: Har gulvet fået en ridse eller et mærke, kan skaden udbedres ved at dyppe vand på området og lade gulvet suge så meget, det kan - evt. i flere omgange. Træet vil rejse sig og skaden blive mindre. Hvis træet har taget skade, kan det slibes ned og genbehandles.
Sæbebehandlede møbler er sarte, indtil en tæt sæbefilm er opbygget. Spild skal straks tørres op for at undgå skjolder og rande. Rengøring mellem sæbebehandlingerne består i en aftørring med sæbespånevand (½ dl sæbespåner til 2-3 liter vand) eller en afstøvning. Til egetræ skal forholdet være ¼ dl sæbespåner til 2-3 liter vand.

Grundbehandling med sæbe

Bland ½ liter kogende vand med ½ dl sæbespåner og lad det afkøle, til det er håndvarmt.
Vrid en ren universalklud eller en blød bomuldsklud op i sæbeblandingen og masser sæben ind i træet i årernes retning.
Der må ikke stå vand på overfladen. For meget vand kan foranledige revner i den efterfølgende tørreproces. For at undgå skjolder aftørres overskydende sæbeskum omgående.
Bliv ved, til sæben er masseret ned i overfladen, og den ser ensartet ud. Kanten af møblet skal kun have en gang.
Husk at fugte undersiden af pladen med sæbevandet, så den ikke slår sig.
Lad møblet tørre helt.
Når møblet bliver vådt, rejser træet sig, og overfladen bliver ru at føle på i starten. Derfor bør møblet slibes let mellem sæbebehandlingerne med fint sandpapir (korn 180 eller 220). Brug aldrig ståluld.
Gentag sæbebehandlingen til overfladen føles glat og jævn.

Tilbud rengøring Ringe eksempler:

Fynbo Rengøring
Odensevej 47 A
5750 Ringe
CVR: 27517374
Hjemmeside
Mi-Vi-Ren & Service-Vagten ApS
Højrupvej 13
5750 Ringe
CVR: 31264065
Hjemmeside
Espe Rengøringsservice
Granlyvej 21
5750 Ringe
CVR: 26228050
Hjemmeside