Tilbud rengøring Ribe

  • Få 3 skæppeskønne tilbud på rengøring Ribe
  • Billig rengøring - Sammenlign lokale firmaer
  • Indsend kontakt formularen på bare 9 minutter

Billig rengøring

Eksempler på veje
i postnummer 6760

Mejsevænget
Klubvej
Tørresager
Sct Clemens Gade
Hillerupvej
Højagervej
Farup Sønderby
Mellemvej
Humlekærvej
Degnestien
Tanderupvej
Ellehammervej
Elmevej
Ildenbankevej
Nytoftevej
Egetoften
Viksvej
Giørtz Plads
Glentevænget
Skolegade

Billig rengøring Ribe. Få nemt 18% rabat med 3 gratis tilbud!

Anvender du onlineportalen Billig-rengøring.dk, får du rundt regnet 29 % i attraktiv prisafslag på rengøringshjælpregningen. Udfyld tilbudsskemaet i dag og modtag 3 rundhåndede rengøringstilbud fra kvalitetssikrede rengøringsfolk. Rutinerede rengøringsfolk ordner bl.a. disse opgaver: månedlig rengøring, gulvbehandling, specialopgaver og Industrirengøring.
Betal ikke for høj en pris for en rutineret rengøringshjælp i 6760 Ribe. Bestil en kvalitetssikret rengøringshjælp til at tage sig af rengøringsopgaven i 6760 Ribe. Brug vores 100 % gratis tjeneste Billig-rengøring.dk i dag og spar enkelt omkring 29%.
Producenterne markedsfører lugtfjernende eller Iuftrensende midler som midler til at rense luften inden døre, men de forurener mere, end de renser. Midlerne medfører risiko for allergi og åndedrætsbesvær. I stedet for lugt af mug og skimmel kommer der en syntetisk lugt af roser, lavendler osv.

Rengøring af metal

Rent vand giver et lige så flot resultat på stål. Start med at vaske overfladen helt ren med universal-rengøringsmiddel i brugsopløsning. Skyl godt efter med rent vand. Tag en tør klud og puds efter. Det er rengøringsmidler, der gør fedtfingre tydelige, derfor er det vigtigt at få skyllet det helt væk med rent vand inden eftertørring. l det daglige fjernes spild og fedtede fingre blot med en ren klud vredet op i rent vand, tør evt. efter.
Man kan også rense kobber med 1/2 dl citronsyre og en lille smule håndopvaskemiddel i 1 liter kogende vand. Læg kobberet i blød i nogle minutter og vask det af med en blød børste. Metallet løber hurtigere an efter denne behandling, men den er hurtig og kræver ikke knofedt. Metoden må ikke bruges til messing og bronze. Disse metallers indhold af zink angribes af citronsyren, så der bliver misfarvninger.

Rengøring af tin

Tin er et metal, som anvendes til pynteting, fade etc. Tin vaskes i vand tilsat sæbespåner (0,5 dl spåner til 2,5 Iiter vand). Tin kan pudses op med en blød klud. Skal tinnet være ekstra blankt, kan man pudse med Wienerkalk. Wienerkalk kan købes i byggemarkedet eller hos materialisten.
Tips: Det flotteste resultat fås ved pudsning, men her er to hurtige metoder til at friske sølvbestik op. Sodabad: Læg aluminiumsfolie i bunden af en balje/skål og hæld 1 liter kogende vand og 1 dl soda i. Læg sølvtøjet i skålen nogle sekunder, tag det op og skyl med rent vand. Gentag behandlingen til sølvtøjet er rent.
Saltbad: Læg aluminiumsfolie i en gryde og tilsæt 1 dl groft salt og en liter vand. Bring blandingen til kogepunktet, sluk. Dyp sølvtøjet i blandingen 20-30 sek., skyl derefter i koldt vand og tør efter med en blød klud.

Lokale rengøringsfirmaer i postnr. 6760

5 Stjernet Rengøring ApS
V Vedsted Vej 39 A
6760 Ribe
CVR: 32671276
www.5stjernetrengoring.dk
Ribe Rengøring
Lærkevænget 14
6760 Ribe
CVR: 32808832
Tlf. 22779953
Rensespecialisten Aps
Ørstedsvej 15
6760 Ribe
CVR: 21781592
www.rensespecialisten.dk