Tilbud rengøring Ribe

  • Modtag 3 kontante tilbud på rengøring Ribe
  • Billig rengøring - Der er penge at spare (14 %)
  • Indsend skemaet online på mindre end 2 min.

Billig rengøring

Eksempler på veje
i postnummer 6760

Saltgade
Valdemar Sejrs Alle
Ørnevænget
Tørvevej
Gedeager
Tulipanvej
Tranevænget
Grævlingetoften
Jasminparken
Seem Kirkevej
Vestermarksvej
Bøge Alle
Engdraget
Kratvej
Lillemosevej
Farup Grønnevej
Smedegade
Bjerrumvej
Højvej
Toftlundvej

Billig rengøring Ribe. Få nemt 18% rabat med 3 gratis tilbud!

Producenterne markedsfører lugtfjernende eller Iuftrensende midler som midler til at rense luften inden døre, men de forurener mere, end de renser. Midlerne medfører risiko for allergi og åndedrætsbesvær. I stedet for lugt af mug og skimmel kommer der en syntetisk lugt af roser, lavendler osv.
Tobakslugt i f.eks. møbler, der har stået i røgfyldte hjem i årevis, kan ikke fjernes ved brug af lugtíjernere. Det er muligt at få et af de store rengøringsfirmaer til at foretage rengøringen, hvilket sker ved at stille møbler m.v. i et ozonkammer.
Det er en bekostelig affære, og det vil være hensigtsmæssigt at spørge om pris, før der træffes en beslutning. Det samme gælder lugt fra ting, der er blevet jordslåede, som man kan forsøge at stille ud og blive gennemvarmet af solen, men det er langt fra givet, at det hjælper, oftest kommer lugten igen, når tingene kommer ind i varmen.

Rengøring af metal

Rent vand giver et lige så flot resultat på stål. Start med at vaske overfladen helt ren med universal-rengøringsmiddel i brugsopløsning. Skyl godt efter med rent vand. Tag en tør klud og puds efter. Det er rengøringsmidler, der gør fedtfingre tydelige, derfor er det vigtigt at få skyllet det helt væk med rent vand inden eftertørring. l det daglige fjernes spild og fedtede fingre blot med en ren klud vredet op i rent vand, tør evt. efter.
Man kan også rense kobber med 1/2 dl citronsyre og en lille smule håndopvaskemiddel i 1 liter kogende vand. Læg kobberet i blød i nogle minutter og vask det af med en blød børste. Metallet løber hurtigere an efter denne behandling, men den er hurtig og kræver ikke knofedt. Metoden må ikke bruges til messing og bronze. Disse metallers indhold af zink angribes af citronsyren, så der bliver misfarvninger.

Rengøring af tin

Tin er et metal, som anvendes til pynteting, fade etc. Tin vaskes i vand tilsat sæbespåner (0,5 dl spåner til 2,5 Iiter vand). Tin kan pudses op med en blød klud. Skal tinnet være ekstra blankt, kan man pudse med Wienerkalk. Wienerkalk kan købes i byggemarkedet eller hos materialisten.
Tips: Det flotteste resultat fås ved pudsning, men her er to hurtige metoder til at friske sølvbestik op. Sodabad: Læg aluminiumsfolie i bunden af en balje/skål og hæld 1 liter kogende vand og 1 dl soda i. Læg sølvtøjet i skålen nogle sekunder, tag det op og skyl med rent vand. Gentag behandlingen til sølvtøjet er rent.
Saltbad: Læg aluminiumsfolie i en gryde og tilsæt 1 dl groft salt og en liter vand. Bring blandingen til kogepunktet, sluk. Dyp sølvtøjet i blandingen 20-30 sek., skyl derefter i koldt vand og tør efter med en blød klud.

Udvalgt tilbud rengøring fra postnummer 6760

Ribe Rengøring
Lærkevænget 14
6760 Ribe
CVR: 32808832
Hjemmeside
5 Stjernet Rengøring ApS
V Vedsted Vej 39 A
6760 Ribe
CVR: 32671276
Hjemmeside
Rensespecialisten Aps
Ørstedsvej 15
6760 Ribe
CVR: 21781592
Hjemmeside