Tilbud rengøring Randers

  • Indhent 3 førsteklasses tilbud på rengøring Randers
  • Billig rengøring - Spar ca 31 % her
  • Indsend formularen på mindre end 4 minutter

Billig rengøring

Vejnavne i
postnummer 8900

Gråbrødrestræde
Kongens Ege
Laksetorvet
Dytmærsken
Sct. Mortens Gade
Grønnegade
Prinsessegade
Rosenørnsgade
Jernbanegade
Gl. Hadsundvej
Kasernevej
Danmarksgade
Svanevej
Tværgade
Toldbodgade
Reiersensvej
Tjørnevej
Von Hattenstræde
Rådhusstræde
Hobrovej

Rengøring Randers – Få billigste pris med 3 gode tilbud

Du har ramt håndværkerportalen Billig-rengøring.dk - webtjenesten hvor man aldeles gratis kan bestille 2-3 aktuelle rengøringstilbud. Det kan ofte være rigelig langsommeligt, selv at finde en lokal solid rengøringshjælp i Randers. Fleksible og robuste rengøringsfolk er klar til at påtage sig din rengøringsopgave.
Du kan få gratis de rigtige tilbud på rengøringsopgaven i Randers. Oplys om opgaven i rengøringshjælpskemaet på kort tid og modtag 2-3 prima pristilbud fra udvalgte rengøringsfolk. Vi opsnuser udelukkende tilbud hos kompetente rengøringsvirksomheder, og du er altså sikret ordentligt rengøringsarbejde hver gang.
Gnid på kalkbelægningerne med en stiv børste. Skyl forhænget et par gange i baljen og den sidste gang i vaskemaskinen. Hæng det straks til tørre på den lange led, så du undgår folden på midten. Det er lettest at holde badekarret fri for kalk ved at tørre det af, hver gang det har været brugt.

Smarte rengøringstips

Tilstoppet afløb: Et tilstoppet afløb kan renses med salmiakspiritus. Lad det stå i en times tid, og skyl efter med kogende vand. En halv kop natron kan også bruges. Lad det stå et døgns tid og skyl så efter med rigeligt kogende vand. Luft altid grundigt ud bagefter.
Vandhanefilter: Er vandhanefilteret ved at kalke til, så skru det af, og læg det 5 en kop ren citronsaft eller en blanding af eddikesyre og vand natten over.
Afføring på tøjet: Fugt hele pletten med neutral opvaskemiddel, lad det ligge i 7-9 timer, og vask herefter tøjet som normalt.
Afføring på gulvtæppet: Fugt pletten med lige dele vand og eddike. Lad det blive liggende i 15 min og gnid efter med både en tør og en våd klud. Gnid derefter pletten med lidt vand og desinfektionsmiddel.
Sutteflaske: Belægninger i sutteflasken kan fjernes ved at koge den i 10 minutter i lidt eddikevand.

Flere smarte rengøringstips

Sølvtøj: Undgå at pudse sølvtøjet ved at lægge det i en vaskebalje, som er dækket af sølvpapir, sammen med tre spiseskefulde salt og ca. en liter kogende vand i 5-10 minutter. Skyl sølvtøjet grundigt bagefter. En anden mulighed er at lægge sølvtøjet i cola i et par minutter. Skyl sølvtøjet grundigt bagefter.
Tekop: Brune belægninger i tekoppen kan gnides væk med vådt salt.
Banan på tøjet: Dryp vand med lidt citronsyre i på pletten, eller gnid pletten med klar opvaskemiddel før vask. Vær dog meget opmærksom på, at syren i citronsyren kan lave blege pletter på stoffet.
Blod på tøjet: Blodpletter skal fjernes med koldt vand. Gnid pletten med en ren klud opvredet i koldt vand. Er pletten gammel, skal tøjet eventuelt lægges i blød i en halv time i lunkent vand med et vaskemiddel, der indeholder enzymer. Gnid eventuelt pletten med lidt lunkent saltvand først. Vask herefter tøjet som du plejer.

Seriøse rengøringsfirmaer i postnr. 8900

Randers-service
Tøjhushavevej 34
8900 Randers C
CVR: 37152293
Tlf. 53888126
VHE Service Østjylland
Messingvej 35
8900 Randers SV
CVR: 60713316
www.vikarserviceoj.dk
Helsted Special Rengøring ApS
Svejstrupvej 99
8900 Randers NV
CVR: 15719486
www.helstedrengoering.dk