Tilbud rengøring Rødekro

  • Bestil 3 godkendte tilbud på rengøring Rødekro
  • Billig rengøring - Vi matcher din opgave med firmaerne
  • Indsend skemaet online på kun ni minutter

Billig rengøring

Eksempler på
vejnavne Rødekro

Nørrevang
Nr Hjarupvej
Gartnervænget
Granholm
Blomstervænget
Banegaardspladsen
Lindeparken
Bergensvej
Haderslevvej
Borrevad
Kalvøvej
Møllevænget
Mosevænget
Lærkeparken
Hvedemarken
Højgade
Grønhøj
Fuglsangvej
Rangstrupvej
Lunden

Billig rengøring Rødekro. Få gratis 3 rengøring tilbud. Spar 28%

Få 3 kontante tilbud på billig rengøring Rødekro. Terrazzo bruges bl.a. til gulve og bordplader. Terrazzo er cementmørtel iblandet småsten, almindeligvis knust marmor Småstenene kan lægges i forskellige farvede mønstre, så det ligner mosaikarbejder. Terrazzo er meget slidstærkt og vandbestandigt.
Palisander træ: Vedligehold træet med palisandertræsolie, der har en anden viskositet end andre møbelolier. Husk at følge årernes retning i træet, når du bruger olien, da palisandertræ er meget sart og let får ridser. Gnid det overskydende olie af med en meget blød klud. En fedtet bordplade kan rengøres med terpentin.
Uld er hår fra får. Uld klippes af pelslaget på får, geder, kameler og lamaer. Uldfibrerne er animalske fibre og er karakteristiske ved deres elasticitet, krølfrihed, varmeisoleringsevne og vandabsorberingsevne. På grund af et naturligt indhold af lanolin er uld smuds- og vandafvisende. Det er velegnet til beklædning.

Voksbehandlede træmøbler

Man bruger typisk voks til egetræsmøbler. Møbelvoks til grundbehandling er typisk fast, indeholder opløsningsmidler og er mærkede som sundhedsskadelige. Sørg for god udluftning under arbejdet. Hvis møblet står i et opholdsrum, så luft ud til overfladen er helt tør.
Der findes i handelen voks uden opløsningsmiddel - det anbefaler vi, man vælger. Flydende voks bruges til vedligeholdelse af voksbehandlede møbler, der i forvejen er behandlet med en fast voks. Også flydende voks er ofte mærket sundhedsskadelig: farlig at indånde, giver tør og revnet hud.
Bivoks-balsam er et godt alternativ til voksbehandling af ubehandlede, bejdsede eller ludbehandlede træmøbler, da den ikke indeholder opløsningsmidler. Voksbehandlede møbler tåler ikke rengøring med vand, da det ødelægger voksen.

Voksbehandlede træmøbler (fortsat)

Overfladen kan nemt blive plettet af vand. Den daglige rengøring er aftørring med en almindelig tør klud, der ikke ridser. Hvis det gamle vokslag er blevet snavset og grimt at se på, skal det renses af før en ny voksbehandling. Rens vokslaget af med terpentin.
Sørg for god udluftning under arbejdet, eller tag møblet udenfor, mens det renses af. Lad det tørre. Fast voks fordeles jævnt på hele overfladen med en blød klud. Lad det tørre og poler efter med en blød klud, så overskydende voks fjernes og overfladen bliver blank og ensartet at se på.
Flydende voks er god til at fjerne pletter med på voksbehandlet træ og forlænger det faste vokslags levetid. Pletter, der ikke kan fjernes, kan slibes let med fint sandpapir. Smør herefter møbelvoksen på med en blød klud.

Tilbud rengøring Rødekro eksempel:

SP Rengøring ApS
Industrivej 9
6230 Rødekro
CVR: 25471040
Hjemmeside
Risagers
Funkevej 4
6230 Rødekro
CVR: 27881823
Hjemmeside
Hjemmepatruljen.dk
Egeparken 16
6230 Rødekro
CVR: 33128061
Hjemmeside