Tilbud rengøring Odsherred

  • Modtag 3 tiptop tilbud på rengøring Odsherred
  • Billig rengøring - Det er nemt og hurtigt
  • Udfyld kontaktformularen på ca otte minutter

Billig rengøring

Odsherred
vejnavne eksempler

Grønneparken
Fyrrelodden
Grundtvigsvej
Borgmestervænget
Bogøvej
Damengen
Dr Margrethevej
Bøsserup Eng
Bøsserup Vænge
Apotekerstien
Birketoften
Drosselholm Engvej
Granlodden
Annebjerg Stræde
Fasanengen
Birkestien
A Ladingsvej
Grævlingestien
Gl Nykøbingvej
Eventyrhaven

Få gratis 3 tilbud på billig rengøring Odsherred med rabat

Erfarne rengøringsfirmaer løser for eks. disse opgaver: højtryksspuling, erhvervsrengøring, måtteservice og privatrengøring. Betal ikke for meget for en velegnet fagmand i Odsherred. Vore partnere er faguddannede og nøgleordene er bl.a håndelag, kundedialog og super service.
En gratis og nem rengørings tjeneste fra Billig-rengøring.dk til jer i Odsherred med priser, der luner i budgettet. Undgå dårlige håndværkere - Anvend denne pålidelige netside Billig-rengøring.dk i stedet. Hjemme i din lænestol kan du vurdere rengøringstilbuddene og derpå udvælge det, du bedst kan lide.
Oliemalerier: De må aldrig udsættes for våd rengøring, da der dels vil være risiko for, at malingen løsner sig, dels at farverne ændrer sig. Hvis malerierne trænger til en rensning, bliver du nødt til at kontakte en konservator. Spørg flere steder, hvad det koster, og få det endelige tilbud skriftligt.

Parfume og konsistensmidler i rengøringsmidler

Parfume - tilsættes for at dække over rengøringsmidlets egen lugt eller give en 'duft af renhed'. Stoffernes miljøegenskaber er dårligt belyst, men visse parfumer kan være giftige og vanskeligt nedbrydelige. Kan give allergi og hudirritationer.
Konsistensmidler - fortykningsmidler: Klorider anvendes som fortykningsmiddel - fx natriumklorid (bedre kendt som køkkensalt). Fortykningsmidler bruges fx i toiletrens og afkalkningsmidler, for at midlet ikke løber så hurtigt af overfladen. Derved får midlet længere virketid og kan bedre nå at opløse evt. kalkbelægninger. Konsistensmidler/fortykningsmidler er uskadelige i vandmiljøet.
Blegemiddel bleger pletter på tøj, misfarvninger på overflader samt affarver kulørte ting. Eksempler er klor, perborat og brintoverilte. Blegemidler kan give hudirritation og luftvejsirritation.

Stoffer i rengøringsmidler

Slibemiddel findes i skurepulver, skurecreme, pudsecreme og håndskurenylon. Slibemidler ridser overfladen og skal derfor bruges mindst muligt. l de mængder slibemidler er tilsat skuremidler i husholdningen, anses de som uskadelige for miljøet.
Silikone virker som skumdæmper. Anses for uskadelig i vandmiljøet i små mængder.
Organiske opløsningsmidler skal bruges med omtanke. De er kraftigt fedtfjernende, men fordamper ved stuetemperatur, og dampene er farlige at indånde, så sørg for god udluftning/ventilation. Dampene er desuden brandfarlige, derfor skal man skylle kludene i vand efter brug. Midlerne leveres i en speciel emballage med børnesikret låg og må aldrig hældes over i andre beholdere. Organiske opløsningsmidler er fx acetone, sprit, hospitalssprit 70 %, benzin, cellulosefortynder og terperitin.

Find de bedste rengøringsfirmaer

Yrsas Rengøring A/S
Samsøvej 38
4500 Nykøbing Sj
CVR: 26469279
www.yrsas-aps.dk
Daniels Rengøring
H C Hansensvej 11
4500 Nykøbing Sj.
CVR: 35686738
www.danielsrengoring.dk
Rørvigs Rengøring
Rørvigvej 225
4500 Nykøbing Sj
CVR: 37799130