Tilbud rengøring Odense

  • Indhent 3 godkendte tilbud på rengøring Odense
  • Billig rengøring - Vi sparer dig for tid og penge
  • Indsend online formularen på ca 9 min.

Billig rengøring

Eksempler på
vejnavne i 5000

Glentevej
Havnepladsen
Gammel Glentevej
Birkholmvænget
Bågøgade
Grønløkken
Absalonsgade
Finlandkaj
Hedvigslund Havekoloni
Arkonavej
Eriksgade
Gråbrødrepassagen
Godthåbsgade
Edvard Brandes Gade
Brogade
Albanigade
Farvergården
Havnegade
Færgevej
Carl Nielsens Kvarter

Få gratis 3 tilbud på rengøring Odense - Spar nemt op til 20%

Ovnlågen: Ovnlågen kan i mange tilfælde tages af, hvilket letter rengøringen. Følg brugsanvisningen når lågen afmonteres. Glassene tåler hverken stød, slag eller ridsende rengøringsmiddel, som kan bevirke, at glassene enten springer øjeblikkeligt, eller på et senere tidspunkt.
Rengør glassene med opvaskemiddel, og hvis det ikke er tilstrækkeligt, kan du lægge en våd klud med opvaskemiddel på glasset en halv time, hvorefter det opblødte snavs fjernes med en barberbladsskraber. Bladet skal altid være skarpt og uden hakker. Barberbladsskraberen må ikke benyttes på ovnglas med dekoration.
Pyrolyseovne: Pyrolyseovne er beklædt med en varmefast emalje, og selvrensningen foregår på et specielt renseprogram, hvor temperaturen er omkring 5oo°C. Afvask lågens kant og fjern evt. madrester, inden renseprogrammet sættes i gang. Følg brugsanvisningen. Få 3 tilbud på billig rengøring Odense.

Universal-rengøringsmiddel

Tensiderne kan være meget giftige i vandmiljøet- vælg et mærke der har EU-blomsten eller det nordiske mærke Svanen. Undgå midler med farve og parfume. Følg doseringen på brugsanvisningen. Brug handsker. Anvendes til daglig rengøring af alle overflader, der tåler vand. Fjerner fedtbunden snavs.
Efterlader ingen plejefilm. Det er ikke nødvendigt at skylle efter med rent vand. Miljøvenlige alternativer: Sæbespåner: Fedtsyresæberne i sæbespåner er lettere nedbrydelige og mindre giftige end mange syntetiske sæber. Mikrofiberklud og rent vand: Meget snavs kan fjernes med rent vand, især hvis der bliver gjort rent jævnligt, og man vænner sig til at tørre op, hver gang der spildes.
Kvaliteten af mikrofiberkludene er meget forskellig, man må prøve sig lidt frem. Brug aldrig mikrofiber-klude på polerede (politurbehandlede) møbler, plexiglas/akrylglas og brilleglas - bløde overflader bliver ridsede.

Vaskeplejemiddel med eller uden voks

Midlet kan irritere huden - brug handsker. De syntetiske tensider, der er i plejemidlet, kan være giftige i vandmiljøet. Fedtsyresæberne er mindre giftige, mens de opløsningsmidler, der findes i rengøringsmidlet, normalt ikke er belastende for miljøet.
Anvendes til rengøring af overflader, der kræver en særlig pleje, fx linoleum, gulve og inventar. Midlet lægger en tynd plejefilm på overfladen - denne film kan poleres op, så gulvet bliver blankt, hvis man ønsker det. Hvis man vasker for ofte med plejemiddel, bliver plejefilmen for tyk - det ses på gulvet, som bliver fedtet at se på.
Så vil filmen tiltrække og fastholde snavs. Derfor er det vigtigt at vekselvaske - dvs. skifte mellem vask med plejemiddel og vask med universalmiddel, så filmlaget holdes på den rigtige tykkelse. Må ikke bruges på skridsikre gulve. Vaskeplejemidlet kan erstattes med sæbespåner - de danner også en beskyttende film.

Aktuel tilbud rengøring fra postnummer 5000

C R Vinduespolering
Grønløkken 1
5000 Odense C
CVR: 20886986
Hjemmeside
Ask Rengøring
Dronningensgade 89
5000 Odense C
CVR: 35692150
Hjemmeside
Danren A/S
Lumbyvej 11
5000 Odense C
CVR: 32938914
Hjemmeside