Tilbud rengøring Odder

  • Modtag 3 faste tilbud på rengøring Odder
  • Billig rengøring - Betal mindre for en fagmand
  • Indsend formularen på under fem min.

Billig rengøring

Vejnavne i
postnummer 8300

Skolevej
Ondrupgaardvej
Lyngbakkevej
Aaparkeringen
Drosselvej
Kærsangervej
Langager
Centrumpladsen
Egevænget
Hestehavevej
Rådhusgade
Fillerupvej
Gl.Bygade
Christianslund
Østpassagen
Ternevej
Lundevej
Smedegade
Bakkegaardsvej
Solsortevej

Få gratis 3 tilbud på en effektiv og billig rengøring Odder

En 100 % gratis og kvik rengørings hjælp fra Billig-rengøring.dk til dig til priser, der gør godt i budgettet. I løbet af to-tre dage bliver du kontaktet af pålidelige lokale rengøringsfirmaer med hver deres nyttige specialtilbud. Vi sender 100 pct gratis og hurtigt 2-3 herlige specialtilbud i Odder fra robuste rengøringsfolk.
Vi opsporer kun tilbud hos kvalitetssikrede rengøringsvirksomheder, og således garanterer vi for effektivt rengøringsarbejde hver gang. Certificerede rengøringsfolk ordner for eksempel disse opgaver: håndværkerrengøring, gulvvask, rengøring af private hjem og vinduespolering. Det kan fra tid til anden være ganske besværligt, selv at finde en lokal godkendt rengøringshjælp i Odder.
Hvis fryseskabet har fået en rådden lugt, hvilket feks. kan ske ved strømafbrydelse af den ene eller anden grund, kan du komme ondet til livs således: Afbryd strømmen, tøm skabet og smør indersiden af skabet med ymer eller yoghurt.

Støvsugning

Ved en støvsugning fjernes alt løst og tørt snavs fra overfladen. Det kan ikke undgås, at der under arbejdet hvirvles små støvpartikler rundt i rummet, og det belaster indeklimaet. Udluftning og støvsugning bør derfor følges ad.
Mundstykker: Vælg det rette mundstykke alt efter hvilken opgave, støvsugeren skal bruges til. Skal du støvsuge paneler er det lettest at gøre det med et mindre børstemundstykke - mens store frie arealer lettest støvsuges med et større, bredere mundstykke monteret.
Polstrede møbler støvsuges med et møbelmundstykke. Støvsug aldrig med røret alene - uden mundstykke kan røret let komme til at ridse overfladen. Det er bedst at støvsuge på et fast underlag, så mundstykket kan føres så tæt på materialet som muligt.

Sådan støvsuges

Der arbejdes altid frem i lokalet ved at trække støvsugeren efter sig. Daglig støvsugning: Kør hen over overfladen i hurtigt tempo, da der kun vil være overfladisk støv og snavs at fjerne. Ugentlig støvsugning: Arbejd i et langsomt tempo, for at komme i dybden.
Behovsrengøring: Ved støvsugning af stoleryg og sæder bruges et mindre møbelmundstykke. Ved støvsugning af knapper og nedpolstringer anvendes desuden møbelbørste mundstykket. Hvis støvsugeren har et teleskopskaft, skal dette indstilles, så skaftet kan holdes med sænkede skuldre og ret ryg.
Støvsugerslangen holdes bag om ryggen med den ene hånd, mens der støvsuges med den anden hånd. Støvsugeren trækkes kun frem i slangen og aldrig i ledningen.

Fleksible rengøringsfirmaer fra postnummer 8300

Sølvstens Rengøring
Vitaparkvej 2
8300 Odder
CVR: 33651678
www.xn--slvstens-rengring-00bm.dk
Ide Rengøring ApS
Boulstrupvej 2
8300 Odder
CVR: 31502055
www.iderengoering.dk
Amtof Cleaning
Katrineholmsalle 57 B
8300 Odder
CVR: 35126260
www.amtofcleaning.dk