Tilbud rengøring Nykøbing

  • Indhent 3 konkrete tilbud på rengøring Nykøbing
  • Billig rengøring - Vi matcher din opgave med firmaerne
  • Indsend tekstskemaet på bare seks min.

Billig rengøring

Lokale veje
Nykøbing

Fuglehaven
Belgiensvej
Bjørnevej
Gl. Skolevej
Finsensgade
Bastebrostræde
Guldborgsundsvej
Gl Toldbod
Fynsvej
Bangsebrovej
Folemarken
Bøghave
Bangsebro Alle
Baagøesgade
Bøgevænget
Fromsgade
Bødkergårdsvej
Grønnegade
Askøgade
H.C.Andersensgade

Rengøring Nykøbing – Få gratis 3 tilbud og en god lav pris

Rengøringssiden Billig-rengøring.dk er en ganske gratis og nyskabende web rengøringsservice, som lover at finde strålende tilbud på rengøringsarbejde. Få en reel specialist til at nå den almindelige rengøring på rimelig kort tid. Vi tilsender dig 100 % gratis og let 2-3 lokale pristilbud i Nykøbing fra erfarne rengøringsfirmaer.
Spar penge i dag (ca 31%) på 3 fortrinlige attraktive tilbud. Vi finder fuldstændig gratis og lynhurtigt op til tre liflige tilbud i Nykøbing fra potentielle rengøringsfirmaer. Det er alt for svært at gøre gennemgribende rent i boligen selv - skaf dig hellere 2-3 fremragende tilbud.
Betræk af hestehår: Betrækket børstes med en blød børste, og om nødvendigt kan det aftørres med en klud vredet hårdt op i lugtfri petroleum eller lampeolie. Hvis polstringen er af skumgummi, må betrækket ikke blive for vådt, da der er risiko for, at skumgummiet bliver opløst.

Eddikesyre 32%

Kan give irritation og ætsning af huden - brug handsker. Stænk i øjnene kan give øjenskader - brug beskyttelsesbriller. Kan give irritation af slimhinder og luftveje, sørg for god udluftning når der arbejdes med eddikesyre. Brug altid koldt vand til fortynding, så lugter eddikesyren ikke så stærkt.
Kan anvendes uden væsentlig miljøbelastning, er uskadelig i vandmiljøet. Anvendes til kalkfjerning på overflader, der tåler syre. Husk at gøre fugerne mellem fliserne våde først, de tåler ikke syre. Til afkalkning af kaffemaskiner og elkedler. Bruges altid fortyndet i forholdet 1 del eddikesyre til 4 dele vand.
Hæld aldrig syren direkte i kaffemaskinen/elkedlen - fortynd først med vand. Skyl altid godt efter med rent vand når der afkalkes. Eddikesyre indeholder ikke inhibitorer og er derfor mere aggressiv over for metal - så pas på med armaturet, forkromningen kan tage skade.

Husholdningseddike

Kan give irritation og ætsning af huden - brug handsker. Stænk i øjnene kan give øjenskader - brug beskyttelsesbriller. Kan anvendes uden væsentlig miljøbelastning, er uskadelig i vandmiljøet. Anvendes til kalkfjerning på overflader, der tåler syre.
Husk at gøre fugerne mellem fliserne våde først, de tåler ikke syren. Må ikke bruges på terrazzo og marmor. Til alkalkning af brusere og perlatorer: læg brusehoved og perlator i blød i eddike i en skål, lad stå natten over, skyl godt. Miljøvenlige alternativer er citronsyre i forholdet 1 del citronsyrepulver til 9 dele vand. Eddikesyre - se dosering på flasken.
På de fleste opvaskemaskiner er doseringen indstillet fra fabrikken - kun hvis porcelæn og glas ikke tørrer pænt op, skal man regulere doseringen. Afspændingsmidler til maskinopvask anses ikke som skadelige for miljøet.

Tre rengøringsfirmaer fra postnr. 4800

Wax Facility Service ApS
Københavnsvej 11
4800 Nykøbing F
CVR: 32102018
www.waxfs.dk
Søgaards Ejendomsservice
Finlandsvej 48
4800 Nykøbing F
CVR: 34822433
www.xn--sgaards-ejendomsservice-lmc.dk
Aalborg Holst Gruppen ApS
Vibehaven 8
4800 Nykøbing F
CVR: 34729972
www.facebook.com/Aalborgholstgruppen