Tilbud rengøring Nordsjælland

  • Modtag 3 udmærkede tilbud på rengøring Nordsjælland
  • Billig rengøring - Vi matcher din opgave med firmaerne
  • Udfyld skemaet online på bare 8 min.

Billig rengøring

Vi dækker også disse
veje i Nordsjælland

Pile Alle
Liebmanns Have
Munkerup Have
Svalevej
Dalehøjvej
Bakkevangen
Vestervang
Mølledalen
Kragevej
Bogfinkevej
Sanglærkevej
Løvsangervej
Rågevej
Elme Alle
Strandgårds Vænge
Skovduevej
Ny-Ager
Rørsangervej
Kammerrådensvej
Ved Skellet

Find billig rengøring Nordsjælland - Få 3 tilbud - 100% gratis

Fleksible rengøringsfirmaer udfører eksempelvis disse opgaver: rensning af facader, algebehandling, økologisk rengøring og grafittiafrensning. Det er lige lovlig tidskrævende at tage sig af din rengøringsopgave selv - skaf dig i stedet 3 faste tilbud. Undgå at betale for meget for en robust ekspert i Nordsjælland.
Sammenlign nemt tilbud på rengøringsarbejde online og få henved 34 procent i rabat. En fuldstændig gratis og brugbar hjælp fra os til jer til priser, som varmer i budgettet. Vi arbejder tæt sammen med certificerede og effektive rengøringsfirmaer over hele landet - også i Nordsjælland.
Trægulve kan fremstilles af mange forskellige slags træsorter, f.eks. ask, ahorn, eg fyr og gran. Trægulvene kan enten være lakerede, ludbehandlede eller oliebehandlede. Rengøring: Vask med vand og flydende rengøringsmiddel og en hårdt opvredet klud. For meget vand kan få lakken til at løsne sig og give grå skjolder.

Rengøring af køkkenskabe og hylder

Brug to spande: en med rengøringsmiddel i brugsopløsning og en med rent vand.
Overskabe:
Tøm skabene og lad alle låger stå åbne.
Vask hylderne inde i skabet af.
Eftertør hylderne med rent vand.
Eftertør evt. hylderne inde i skabet med et rent viskestykke.
Luk skabslågerne og vask dem nedefra og opefter - så undgår du, at snavset danner løberande især på malede låger kan de være næsten umulige at fjerne igen.
Eftertør lågerne oppefra og nedefter. Synes man, det er besværligt og tidskrævende at skulle tømme sine køkkenskabe for at gøre dem rene, kan man også løbende hver gang en hylde er tom - tørre den af, før opvasken stilles på plads. Så er det kun lågerne, der en gang imellem skal have en tur.

Rengøring af bilen

En bil er en kostbar anskaffelse, som helst skal holde i nogle år uden at give anledning til store udgifter, Der er mange måder at holde sin bil på. Nogle mennesker elsker at bruge tid på at pudse og nusse rundt om bilen og ved hvilken type voks og vinylpleje, der er den rigtige til lige netop deres bil.
Andre synes, det er nok, at bilen er ren og vælger at køre i vaskehal eller vaske den selv ved hjælp af de midler, de i forvejen har i husholdningen. I det efterfølgende afsnit er der en simpel anvisning på rengøring af bilen. Bllsharnpoo er et speclalmiddel som glver lakken lidt pleje. Kan købes i supermarkeder og bilbutikker samt på tankstationer.
Hvilken slags snavs:
  • Udvendigt støv
  • Fastsiddende pletter
  • Gadesprøjt
  • Insekter

3 rengøringsfirmaer fra 3120 Nordsjælland

Renaflex IVS
Hellebjergvej 7 A
3120 Dronningmølle
CVR: 37845213
Boligservice Nordkysten
Dalevænget 6
3120 Dronningmølle
CVR: 38203908
Glipman Services
Smedevej 1
3120 Dronningmølle
CVR: 33555687
Tlf. 40986777