Tilbud rengøring Nordsjælland

  • Bestil 3 førsteklasses tilbud på rengøring Nordsjælland
  • Billig rengøring - Få hele 12 procent i rabat
  • Udfyld formularen online på ca fem min.

Billig rengøring

Lokale vejnavne
Nordsjælland

Skovduevej
Stærevangen
Dr Mølle Strandvej
Vipstjertvej
Poppel Alle
Smedevej
Fasanvej
Dalehøjvej
Bøgevangen
Hørvangen
Hellebjergvej
Storkevej
Hejrevej
Slåenvej
Rypevej
Stillidsvej
Blåmejsevej
Dalevænget
Liebmanns Have
Bakkevangen

Find billig rengøring Nordsjælland - Få 3 tilbud - 100% gratis

Få 3 tilbud på velegnet og billig rengøring i Nordsjælland. Trægulve: Trægulve kan fremstilles af mange forskellige slags træsorter, f.eks. ask, ahorn, eg fyr og gran. Trægulvene kan enten være lakerede, ludbehandlede eller oliebehandlede. Rengøring: Vask med vand og flydende rengøringsmiddel og en hårdt opvredet klud. For meget vand kan få lakken til at løsne sig og give grå skjolder. Ridser eller pletter kan slibes med fint slibepapir nr. 2oo og pletlakeres bagefter.
Ludbehandlede trægulve: Rengøring; Vask med 1-1 1/2 dl sæbespâner opløst i 5 liter vand. Fjern fedtpletter med en grød af pibeler (kaolin) og vand. Smør grøden på pletten, og når den er tør, vaskes den af med rent vand. Enkelte ridser eller pletter af f.eks. rødvin kan slibes væk, og stedet kan ludbehandles på ny. Ludbehandlet træ er sart i begyndelsen, indtil sæben har mættet træet.

Rengøring af køkkenskabe og hylder

Brug to spande: en med rengøringsmiddel i brugsopløsning og en med rent vand.
Overskabe:
Tøm skabene og lad alle låger stå åbne.
Vask hylderne inde i skabet af.
Eftertør hylderne med rent vand.
Eftertør evt. hylderne inde i skabet med et rent viskestykke.
Luk skabslågerne og vask dem nedefra og opefter - så undgår du, at snavset danner løberande især på malede låger kan de være næsten umulige at fjerne igen.
Eftertør lågerne oppefra og nedefter. Synes man, det er besværligt og tidskrævende at skulle tømme sine køkkenskabe for at gøre dem rene, kan man også løbende hver gang en hylde er tom - tørre den af, før opvasken stilles på plads. Så er det kun lågerne, der en gang imellem skal have en tur.

Rengøring af bilen

En bil er en kostbar anskaffelse, som helst skal holde i nogle år uden at give anledning til store udgifter, Der er mange måder at holde sin bil på. Nogle mennesker elsker at bruge tid på at pudse og nusse rundt om bilen og ved hvilken type voks og vinylpleje, der er den rigtige til lige netop deres bil.
Andre synes, det er nok, at bilen er ren og vælger at køre i vaskehal eller vaske den selv ved hjælp af de midler, de i forvejen har i husholdningen. I det efterfølgende afsnit er der en simpel anvisning på rengøring af bilen. Bllsharnpoo er et speclalmiddel som glver lakken lidt pleje. Kan købes i supermarkeder og bilbutikker samt på tankstationer.
Hvilken slags snavs:
  • Udvendigt støv
  • Fastsiddende pletter
  • Gadesprøjt
  • Insekter

Eksempler på lokal tilbud rengøring i 3120 Nordsjælland

Glipman Services
Smedevej 1
3120 Dronningmølle
CVR: 33555687
Hjemmeside
Boligservice Nordkysten
Dalevænget 6
3120 Dronningmølle
CVR: 38203908
Hjemmeside
Renaflex IVS
Hellebjergvej 7 A
3120 Dronningmølle
CVR: 37845213
Hjemmeside