Tilbud rengøring Nordfyn

  • Indhent 3 udsøgte tilbud på rengøring Nordfyn
  • Billig rengøring - Udfyld skemaet og få skarpe tilbud
  • Udfyld skemaet på kun 9 minutter

Billig rengøring

Eksempler på veje
fra Nordfyn

Pilevangen
Sagavej
Kalørvej
Lærkevej
Kærvangen
Rugårdsvej
Korup Åbakke
Kirsebærlunden
Kildevangen
Rønnebærvangen
Rugvang
Siriusvænget
Mejsevænget
Leifsvænget
Lucernevej
Lykkegårdsvej
Lundsgårds Vænge
Njalsvej
Juvelvej
Saxovej

Billig rengøring Nordfyn? Vi finder de 3 bedste tilbud

Seriøse erfarne rengøringsfolk kan gøre metodisk rent i boligen på Nordfyn. Slip for at betale en himmelhøj pris for en faglærd rengøringshjælp på Nordfyn. Styr uden om uprofessionelle firmaer - Brug vores fleksible håndværkerside Billig-rengøring.dk i stedet.
Opdatér rengøringshjælpskemaet på kun 5 minutter og få leveret 3 tiltalende rengørings tilbud fra lokale rengøringsfolk. Anvender du førnævnte aldeles gratis rengøringsservice, kan du score cirka 27 procent i fast reduktion på rengøringshjælpopgaven. Kompetente rengøringsfagfolk foreslår udelukkende at købe seriøse produktnavne som for eksempel:
  • Viper
  • Toolflex
  • Total
  • Vileda
  • Junckers
Ovnribber, der kan tages ud, vaskes med opvaskemiddel. Brug evt. en stålsvamp, hvis de er blevet meget snavsede. Hvis ribberne ikke kan tages ud, kan de rengøres med en stâlsvamp.

Vinduespudsemiddel

Kan indeholde ammoniak, organiske opløsningsmidler og tensider, som er skadelige for vandmiljøet. Anvendes til pudsning af vinduer, spejle osv. Bruges direkte fra flasken, skal ikke fortyndes. Vand med et par dråber håndopvaskemiddel eller husholdningseddike giver et lige så flot resultat.
Hvis man godt kan lide at arbejde med en bruseflaske, kan man nemt og billigt blande universalfrengøringsmiddel i brugsopløsning og hælde det på en bruseflaske - det virker lige så godt.
Advarsel: Toiletrens - eller for den sags skyld syrer i det hele taget - må aldrig blandes med klorholdige midler. Det giver livsfarlige dampe og kan fremkalde en eksplosion. Kan erstattes med eddikesyre. Eddikesyren er tyndtflydende - forlæng virketiden ved at fugte toiletpapir, sætte det fast i kummen og hælde eddikesyren over.

Sunde og grønne råd - Dosering

Vurder opgavens omfang og hæld kun den mængde vand i spanden, der er brug for. Der er ingen grund til at slæbe rundt på 10 liter vand, hvis 2 liter er nok. Brug koldt eller lunkent vand - rengøringen bliver ikke mere effektiv af meget varmt vand. Følg altid vejledningen på flasken og doser korrekt.
Som regel kan man bruge kapslen som måle bæger. Underdosering giver et dårligt rengøringsresultat, men resultatet bliver ikke bedre af at bruge for meget - tværtimod: Overdosering er hård ved overfladerne, så holdbarheden mindskes.
Der kan være afgasning af rengøringsmiddel fra de rengjorte overflader (dårligt indeklima), og endelig er høje koncentrationer hårde for huden og forøger forureningen. Dosér altid rengøringsmidlet til sidst, så undgår man et højt lag skum. Bland aldrig forskellige rengøringsmidler med hinanden - der kan dannes giftige gasser.

3 rengøringsfirmaer fra 5210 Nordfyn

Aasum-service
Aasumvej 133
5210 Odense NØ
CVR: 33862482
Tlf. 60608590
Odense Hjemmeservice
Rugårdsvej 310
5210 Odense NV
CVR: 33445857
www.facebook.com/odensehjemmeservice
Renas Fyn ApS
Haugevej 225
5210 Odense N
CVR: 30985974
www.renas.dk