Tilbud rengøring Nakskov

  • Indhent 3 gavmilde tilbud på rengøring Nakskov
  • Billig rengøring - Tilbud fra erfarne firmaer
  • Indsend skemaet online på bare 4 minutter

Billig rengøring

Lokale veje
Nakskov

Sjunkebyvej
Svingelsvej
Gammelbyvej
Simonsvej
Stormarks Allé
Falckvænget
Amalievænget
Rylevej
Rosenvej
Sødgræs
Lillievej
Skovbrynet
Søhusene
Bogøvej
Stavangervej
Ravnegravene
Reventlowsgade
Tornskadevej
Rolfsvej
Sydkajen

Billig rengøring Nakskov - spar let 18 procent

Fleksible rengøringsfirmaer laver fx disse opgaver: trappevask, økologisk rengøring, kontorrengøring og flytterengøring. Benyt vores 100 % gratis webportal Billig-rengøring.dk og spar op til cirka 18%. Find en prekvalificeret rengøringsassistent til at stå for rengøringsopgaven her på hjemmesiden.
Vælg et af buddene og få tæt på 18% i herlig rabat på din rengøringsassistentopgave. Her på vores effektive online rengøringstjeneste tilbyder vi, at opspore tre prisbillige rengøringsassistent tilbud fra udvalgte billige rengøringsassistentfirmaer nær dig. Her kan du hurtigt sammenligne firmaer online og opnå lige ved 18 procent i fed rabat.
Møbelovertræk af uld: Man skal udsætte rensningen af uldbetræk så længe som muligt, da uld har den egenskab, at den lider sig selv ren. Ved rensningen fjerner man uldens naturlige lanolin, hvilket vil gøre, at det nemmere tager imod pletter.

Ovnrens

Midlet er stærkt alkalisk og kan ætse, brug altid handsker under arbejdet. Ofte er ovnrensemidler faremærket. lndeholder tensider, som er skadelige i miljøet. Ofte er der også tilsat opløsningsmiddel, farve og parfume. Anvendes til rengøring af emaljerede ovne og bageplader.
Må ikke bruges i selvrensende ovne og på aluminiumsbageplader. Fås som flydende eller på sprayflaske. Det er meget forskelligt, hvor effektivt midlerne virker, men de fleste kræver en del knofedt også - måske fordi de fleste renser ovn så sjældent, at den er meget snavset, når den skal have den store tur.
Miljøvenlige alternativer: Metode A; Brun sæbe + opvarmning. Metode B: Brun sæbe + salmiakspiritus 8 %. Smør ovnen ind i brun sæbe. Stil en lille skål med salmiakspiritus 8 % ind i ovnen, luk og lad stå 6 timer. Smør pladerne ind i brun sæbe og læg dem i en plastikpose og lad dem stå i ca. 6 timer.

Skuremiddel

Fås også som flydende skurecreme, Kan irritere huden - og indånding af støv fra skuremidlet kan give irritation i luftvejene. Slibemidlerne i skuremidlet anses ikke for miljøskadelige, men de tensider, der er i midlet, kan være giftige i vandmiljøet. Anvendes til fjernelse af misfarvninger og fastsiddende snavs i stålvaske, håndvaske etc.
Undgå så vidt muligt at bruge skurepulver- det ridser overfladerne og gør dem på længere sigt sværere at holde rene. Skurepulver skal skylles godt af inden der eftertørres. En skuresvamp kan erstatte skurepulver, men også skuresvampen ridser overfladen og gør det i længden sværere at holde overfladen ren.
Med bagepulver får man et flot resultat: Fordel bagepulver rundt i hele vasken med en fugtig opvaskebørste, lad det virke i 5 min og skyl efter med rent vand.

Find de bedste rengøringsfirmaer

J.P. Rengøring
Fuglsangvej 25
4900 Nakskov
CVR: 30230434
Tlf. 54920810
Gor-Gruppen A/S
Oddevej 116
4900 Nakskov
CVR: 35209808
Tlf. 53570655
BR Rengøring ApS
Rosenvænget 37
4900 Nakskov
CVR: 30550404