Tilbud rengøring Nakskov

  • Modtag 3 seriøse tilbud på rengøring Nakskov
  • Billig rengøring - Tilbud fra velegnede fagfolk
  • Udfyld formularen online på bare to minutter

Billig rengøring

Lokale vejnavne
Nakskov

Krenkerupvej
Klostergade
Lupinvej
Søndergade
Bartoftevej
Tårs Landevej
Lavendelvej
Hejrevej
Smalbyvej
Sødgræs
Krøyers Gård
Skotterup
Krogsbølleparken
Hjortetrøst
Vesternæsvej
Ahornsvej
Ejervænget
Valdemarsvej
Forsythiavej
Engvej

Få 3 tilbud på billig rengøring Nakskov og spar 18-21 procent

Få 3 fleksible tilbud på billig rengøring Nakskov. Rengøring af opvaskemaskinens kurve: Hvis plastbelægningen er slidt af kurvene, kan de repareres på følgende måde:
- Skær plasten væk omkring det angrebne sted.
- Fjern rusten med fint sandpapir.
- Fjern al slibestøvet med støvsugeren.
- Aftør de afslebne steder med husholdningssprit.
- Bland en tokomponent epoxylim efter brugsanvisningen, og kom den på de angrebne steder. Husk at bruge maske og engangshandsker.
Lad limen hærde under en tændt emhætte eller udenfor, da dampene er meget giftige. Det tager normalt 24 timer, men følg brugsanvisningen. Flyverust i opvaskemaskiner skyldes ofte slidte kurve.

Ovnrens

Midlet er stærkt alkalisk og kan ætse, brug altid handsker under arbejdet. Ofte er ovnrensemidler faremærket. lndeholder tensider, som er skadelige i miljøet. Ofte er der også tilsat opløsningsmiddel, farve og parfume. Anvendes til rengøring af emaljerede ovne og bageplader.
Må ikke bruges i selvrensende ovne og på aluminiumsbageplader. Fås som flydende eller på sprayflaske. Det er meget forskelligt, hvor effektivt midlerne virker, men de fleste kræver en del knofedt også - måske fordi de fleste renser ovn så sjældent, at den er meget snavset, når den skal have den store tur.
Miljøvenlige alternativer: Metode A; Brun sæbe + opvarmning. Metode B: Brun sæbe + salmiakspiritus 8 %. Smør ovnen ind i brun sæbe. Stil en lille skål med salmiakspiritus 8 % ind i ovnen, luk og lad stå 6 timer. Smør pladerne ind i brun sæbe og læg dem i en plastikpose og lad dem stå i ca. 6 timer.

Skuremiddel

Fås også som flydende skurecreme, Kan irritere huden - og indånding af støv fra skuremidlet kan give irritation i luftvejene. Slibemidlerne i skuremidlet anses ikke for miljøskadelige, men de tensider, der er i midlet, kan være giftige i vandmiljøet. Anvendes til fjernelse af misfarvninger og fastsiddende snavs i stålvaske, håndvaske etc.
Undgå så vidt muligt at bruge skurepulver- det ridser overfladerne og gør dem på længere sigt sværere at holde rene. Skurepulver skal skylles godt af inden der eftertørres. En skuresvamp kan erstatte skurepulver, men også skuresvampen ridser overfladen og gør det i længden sværere at holde overfladen ren.
Med bagepulver får man et flot resultat: Fordel bagepulver rundt i hele vasken med en fugtig opvaskebørste, lad det virke i 5 min og skyl efter med rent vand.

Eksempler på lokal Nakskov tilbud rengøring

J.P. Rengøring
Fuglsangvej 25
4900 Nakskov
CVR: 30230434
Hjemmeside
Gor-Gruppen A/S
Oddevej 116
4900 Nakskov
CVR: 35209808
Hjemmeside
BR Rengøring ApS
Rosenvænget 37
4900 Nakskov
CVR: 30550404
Hjemmeside