Tilbud rengøring Nørresundby

  • Bestil 3 gode tilbud på rengøring Nørresundby
  • Billig rengøring - Opnå gode rabatter - 28%
  • Indsend skemaet online på bare 2 min.

Billig rengøring

Eksempler på
vejnavne i 9400

Fruensholm
Rosenvænget
Kammerdal
Bouet Møllevej
Jørgen Berthelsens Vej
Hvorup Kirkevej
Julius Posselts Vej
Ellinggårdvej
Jens Langes Gade
Lindholmsvej
Bakmøllevej
Zieglersvej
Skansevej
Nellikestræde
Kjeldsens Alle
Lindholm Søpark
Mellemvangen
Teglværket
Bertel Holts Vej
Bregentvedvej

Vi skaffer dig 3 solide tilbud på rengøring Nørresundby

Benyt denne aldeles gratis webside Billig-rengøring.dk her og spar hurtigt omkring 29%. Arbejdsvillige kompetente rengøringsfolk kan gøre seriøst rent i dit hjem på ret kort tid. Spar gode penge (mindst 29 pct) med 3 eftertragtede sikre rengørings tilbud.
En aldeles gratis og solid rengørings tjeneste fra Billig-rengøring.dk til jer til priser, som gør godt i dit budget. Vi tilbyder at fremsende gratis det stærkeste tilbud på dit rengøringsproblem i Nørresundby hos anerkendte rengøringsfolk. I fred og ro kan du bedømme rengøringstilbuddene og så beslutte dig for det allerbedste.
Professionel rengøring er den rengøring, der udføres for andre mod retmæssig betaling og med hensyn til de gældende arbejdsmiljøregler. Der bør stilles krav om, at arbejdet udføres under betryggende forhold, og at rengøringsydelsen skal være i overensstemmelse med den aftalte kvalitet.

Smarte rengøringstips

Græspletter på gulvtæppet: Lav en opløsning af en del salmiakspiritus og tre dele vand. Dyp en klud i opløsningen og gnid forsigtigt på pletten. Tør efter med en fugtig klud.
Pudder på tøjet: Dup ovenpå pletten med neutralt opvaskemiddel, lad det arbejde i et par timer. Vask så tøjet som du plejer. Er der stadig lidt tilbage efter vask, så gnid pletten med husholdningssprit, når tøjet er tørt.
Rust på tøjet: Drys lidt salt på rustpletten, og gnid derefter pletten med en citron. Skyl efter med vand, hvorefter du vasker tøjet normalt. Du kan også prøve at løse problemet ved at holde pletten over dampen fra en kedel og derefter gnide den med citron. Skyl efter med vand og vask tøjet som sædvanligt.
Rødvin på tøjet: Skyl pletten med rigelig vand, dup den med klar opvaskemiddel, og lad det ligge og arbejde i 5-7 timer. Vask så tøjet grundigt bagefter.

Flere smarte rengøringstips

Rødvin på gulvtæppet: Hæld salt eller kartoffelmel på pletten, lad det trække en times tid, og støvsug derefter pletten. En anden mulighed er at gnide pletten med en fugtig klud, vredet op i lidt klar opvaskemiddel. Tør efter med en fnugfri klud med lunkent vand. Er der stadig lidt farve tilbage, så gnid pletten forsigtigt med en klud med petroleum.
Skyllemiddel: Der er ingen grund til at bruge skyllemiddel, men mangler tøjet blødhed, så tilsæt samme mængde eddike som skyllemiddel i vaskevandet; det er både bedre og billigere.
Sod på tøjet: Børst så meget af sodet af som muligt. Fugt overalt på pletten med klar neutral opvaskemiddel og lad det suge i nogle timer. Damp herefter pletten og vask derefter tøjet i maskinen.

Rengøringsfirmaer Nørresundby eksempel:

Thybo Service & Rengøring
Bendtsensvej 3
9400 Nørresundby
CVR: 25905849
www.thyboservice.dk
ML Services
Østergade 86
9400 Nørresundby
CVR: 27469140
www.ml-services.dk
Combi Rengøring
Gadegårdsvej 5
9400 Nørresundby
CVR: 34419477
www.combirengoering.dk