Tilbud rengøring Nørrebro

  • Indhent 3 prima tilbud på rengøring Nørrebro
  • Billig rengøring - Du får tilbud fra ansvarsbevidste fagfolk
  • Udfyld skemaet på bare 8 minutter

Billig rengøring

Lokale veje
Nørrebro

Peblinge Dossering
Humlebækgade
Udbygade
Sankt Hans Torv
Møllegade
Nørrebros Runddel
Smedegade
Asminderødgade
Ravnsborg Tværgade
Ryesgade
Heimdalsgade
Fogedgården
Høsterkøbgade
Lundtoftegade
Solitudevej
Vingelodden
Skyttegade
Vølundsgade
Krogerupgade
Rådmandsgade

3 tilbud rengøring Nørrebro - Indsend opgaven - spar 22%

Er du på jagt efter en fleksibel og topmotiveret rengøringsassistent på Nørrebro? Med vores super online rengøringsservice tilbyder vi, at opsnuse tre flotte rengørings tilbud fra anerkendte billige rengøringsfirmaer på Nørrebro. Inden for 2-3 arbejdsdage kontakter de 3 udvalgte rengøringsfirmaer dig med deres fine tilbud.
Hvordan har din støvsuger det? En støvsuger med mange år på bagen er ikke mere en god støvsuger, udviklingen er løbet fra den, der er kommet nye og mere effektive modeller på banen inden for de sidste par år. En god støvsuger har følgende kendetegn:
  • God sugeevne
  • Let at manøvrere med
  • Kan ind under lave møbler
  • Støvsugerskaftet er så langt, at det når dig til skulderen
  • Lang ledning, min 7 m
  • Let at omstille mundstykket fra gulv til tæppe
  • Effektivt støvfilter evt. et højeffektiv partikelfilter

Behovsrengøring

Nips og småting afstøves/aftørres for løst støv med en tør eller hårdt opvredet klud. Glasvaser, skåle, glaslysestager kommes i opvaskemaskinen. Porcelænsfigurer vaskes af i hånden og tørres efter med et rent viskestykke.
Malerier afstøves forsigtigt med en helt tør klud eller en meget hårdt opvredet klud. Man kan også anvende en pensel med bløde hår til at fjerne støv fra billedrammerne med. Glasset på billeder aftørres med et glasskind. Møblerne aftørres og behandles alt efter art med sæbebehandling, oliering etc.
Pletter på polstrede møbler fjernes straks, der spildes. Tag en hvid bomuldsklud eller håndklæde og sug så meget som muligt op. Derefter bruges rent vand, som gnides ind i pletten og suges op med en hvid bomuldsklud - gentag et par gange til pletten er fortyndet så meget med vand, at den ikke er synlig længere.

Støvsugning af møbler

Møbler støvsuges med møbelmundstykket. Er der træ på møblet, støvsuges dette med børstemundstykket. Stoffet på møblerne støvsuges grundigt ved at føre møbelmundstykket i baner hen over fladerne. Omkring knapper (nedpolstringer) sættes slangen uden mundstykke ned over hver enkelt knap.
Hvis hynderne er løse, tages de op og støvsuges på siderne og underneden. Bunden af møblet støvsuges, før hynderne lægges på plads. Fugemundstykket bruges til at komme ned i fuger mellem polstringen.
Dyrehår i møblerne er ikke rare at sætte sig i og kan være svære at få af tøjet. Skån møblet med et tæppe og væn dyret til kun at ligge herpå - så er møblet pænt, hvis der pludselig kommer gæster, det er blot at fjerne tæppet. Dyrehår er vanskelige at fjerne med støvsugeren, især de fine kattehår. Tag en børste og træk en gammel nylonstrømpe over, det fjerner let og effektivt dyrehår, og møblet ser nystøvsuget ud.

Find de bedste rengøringsfirmaer

Jon Rengørings Service
Blegdamsvej 16E
2200 København N
CVR: 34538549
www.jonrengoringsservice.dk
KEAPS ApS
Fælledvej 6 2 th
2200 København N
CVR: 33064934
www.ke-ejendomsservice.dk
Super Group Denmark IVS
Esromgade 15
2200 København N
CVR: 38694324
www.supergroupdenmark.dk