Tilbud rengøring Nørrebro

  • Indhent 3 favorable tilbud på rengøring Nørrebro
  • Billig rengøring - Lad bundsolide firmaer udføre opgaven
  • Udfyld skemaet på bare 6 min.

Billig rengøring

Nørrebro
vejnavne eksempler

Hans Tavsens Gade
Stefansgade
Hothers Plads
Guldbergs Plads
Møllegade
Eddagården
Peter Fabers Gade
Dagmarsgade
Edith Rodes Vej
Brynhildegade
Valkyriegade
Kapelvej
Husumgade
Folmer Bendtsens Plads
Hans Kirks Vej
Nørrebro Vænge
Rovsingsgade
Gartnergade
Tjørnegade
Titangade

3 tilbud på rengøring Nørrebro - Indsend opgaven - spar 22%

Hvordan har din støvsuger det? En støvsuger med mange år på bagen er ikke mere en god støvsuger, udviklingen er løbet fra den, der er kommet nye og mere effektive modeller på banen inden for de sidste par år. En god støvsuger har følgende kendetegn:
  • God sugeevne
  • Let at manøvrere med
  • Kan ind under lave møbler
  • Støvsugerskaftet er så langt, at det når dig til skulderen
  • Lang ledning, min 7 m
  • Let at omstille mundstykket fra gulv til tæppe
  • Effektivt støvfilter evt. et højeffektiv partikelfilter

Billig rengøring Nørrebro. Det er lettest at tørre støv af efter støvsugningen, så kan du sætte møblerne på plads samtidig med, at de bliver støvet af. Det går hurtigst, hvis du går systematisk til værks og har alt, hvad du skal bruge, dvs. spand med vand og rengøringsmiddel, vaskeskind eller mikrofiberklud. Brug en støveklud, der er imprægneret, den samler støvet sammen.

Behovsrengøring

Nips og småting afstøves/aftørres for løst støv med en tør eller hårdt opvredet klud. Glasvaser, skåle, glaslysestager kommes i opvaskemaskinen. Porcelænsfigurer vaskes af i hånden og tørres efter med et rent viskestykke.
Malerier afstøves forsigtigt med en helt tør klud eller en meget hårdt opvredet klud. Man kan også anvende en pensel med bløde hår til at fjerne støv fra billedrammerne med. Glasset på billeder aftørres med et glasskind. Møblerne aftørres og behandles alt efter art med sæbebehandling, oliering etc.
Pletter på polstrede møbler fjernes straks, der spildes. Tag en hvid bomuldsklud eller håndklæde og sug så meget som muligt op. Derefter bruges rent vand, som gnides ind i pletten og suges op med en hvid bomuldsklud - gentag et par gange til pletten er fortyndet så meget med vand, at den ikke er synlig længere.

Støvsugning af møbler

Møbler støvsuges med møbelmundstykket. Er der træ på møblet, støvsuges dette med børstemundstykket. Stoffet på møblerne støvsuges grundigt ved at føre møbelmundstykket i baner hen over fladerne. Omkring knapper (nedpolstringer) sættes slangen uden mundstykke ned over hver enkelt knap.
Hvis hynderne er løse, tages de op og støvsuges på siderne og underneden. Bunden af møblet støvsuges, før hynderne lægges på plads. Fugemundstykket bruges til at komme ned i fuger mellem polstringen.
Dyrehår i møblerne er ikke rare at sætte sig i og kan være svære at få af tøjet. Skån møblet med et tæppe og væn dyret til kun at ligge herpå - så er møblet pænt, hvis der pludselig kommer gæster, det er blot at fjerne tæppet. Dyrehår er vanskelige at fjerne med støvsugeren, især de fine kattehår. Tag en børste og træk en gammel nylonstrømpe over, det fjerner let og effektivt dyrehår, og møblet ser nystøvsuget ud.

Tilbud rengøring Nørrebro eksempel:

Ason Service ApS
Nordre Fasanvej 221
2200 København N
CVR: 29630410
Hjemmeside
Super Group Denmark IVS
Esromgade 15
2200 København N
CVR: 38694324
Hjemmeside
KEAPS ApS
Fælledvej 6 2 th
2200 København N
CVR: 33064934
Hjemmeside