Tilbud rengøring Munkebo

  • Bestil 3 billige tilbud på rengøring Munkebo
  • Billig rengøring - Lad firmaerne kæmpe om opgaven
  • Indsend skemaet på ca tre min.

Billig rengøring

Eksempler på
Munkebo vejnavne

Garbæksvej
Violvænget
Mølkæret
Grønningen
Nørregade
Lerhusene
Møllevejen
Loddenhøj Alle
Skibskajen
Krokusvænget
Fregatten
Strandlysthuse
Signebjerg
Diget
Smedeløkken
Boels Bro
Udsigten
Tømrervejen
Varehøj
Kølstrupvej

Rengøring Munkebo - Få gratis 3 tilbud fra lokale firmaer

Hjemme i din lænestol kan du gennemlæse alle de modtagne bud og derpå beslutte dig for det, du foretrækker. Du har fundet siden Billig-rengøring.dk, hvor du let kan modtage tre gode rengøringstilbud. Oplys om opgaven i detaljer så rengøringsfirmaerne bedre kan afgøre, om de vælger at udforme prisgodkendte tilbud på rengøringsopgaven.
Du har fundet rengøringssiden Billig-rengøring.dk, hvor du på få minutter kan bestille to-tre bundsolide rengøringstilbud. Betal ikke for meget for en ansvarsbevidst rengøringshjælp i 5330 Munkebo. Det er helt gratis at anvende herværende rengøringshjælp portal og rengøringsfirmaerne laver alle slags rengøringsopgaver overalt i Munkebo.
Lamelgardiner: Følg brugsanvisningen, mange af disse gardiner tåler ikke vask, men kun rensning.
Fjernelse af pudsecreme: Rester af pudsecreme fjernes med benzin eller terpentin. Brug en vatpind for at komme ind i alle kroge og snirkler.

Ubehandlet fyrretræ

Pletter, der ikke går væk ved afslibning, kan bleges væk med ganske lidt oxalsyre:
Opløs 20 g oxalsyre i 1 Iiter vand.
Hæld opløsningen på pletten og lad det virke til pletten er væk - gentag behandlingen hvis det er en særlig genstridig plet.
Vask med rent vand.
Vær opmærksom på, at oxalsyre bleger træet, så det kan blive nødvendigt at behandle hele fladen med oxalsyreopløsningen, efter at pletten er forsvundet, for at få et pænt resultat. Brug handsker når der arbejdes med oxalsyre.

Lakerede gulve

Et lakeret trægulv er et godt gulv, Det er dejligt at gå på og nemt at vedligeholde, da gulvlakken giver gulvet en lukket glat overflade, der er godt afvisende over for snavs. Et lakeret gulv kan vaskes i et universal-rengøringsmiddel, men spar på vandet. Det bedste er at tørre det over med en hårdt opvredet gulvklud eller moppe.
Bruger man for meget vand, kan gulvet komme til at knirke, när man går på det - parketgulve vil revne i samlingerne, så der bliver en ny støvsamler, og lakken kan tage skade. Er gulvlakken blevet slidt eller er der spildt noget, som ikke kan vaskes helt væk igen, kan man slibe og lakere gulvet igen.
Er man doven, kan man kan godt kun slibe området med pletten og lakere det efterfølgende. Der findes mange forskellige typer lak. Lak på vandbasis er langt at foretrække. Den er mindre giftig og kan uden problemer holde til privat brug.

3 rengøringsfirmaer i 5330 Munkebo

EJ Rengøring og Ejendomservice
Mølkæret 206
5330 Munkebo
CVR: 37653055
Tlf. 21663689
Tip Top Rengøring
Mølkæret 106
5330 Munkebo
CVR: 27574238
Tlf. 22790010
Perfectshine.dk
Solbakken 8
5330 Munkebo
CVR: 21422002
www.perfectshine.dk