Tilbud rengøring Munkebo

  • Få 3 favorable tilbud på rengøring Munkebo
  • Billig rengøring - Du kan spare mange penge i dag
  • Indsend webformularen på under tre minutter

Billig rengøring

Vejnavne i
postnummer 5330

Varehøj
Erantisvænget
Lykkesminde
Stjernevænget
Strandlystvej
Lindø Vestvej
Dybendalen
Nymarken
Lindøkajen
Højvangen
Strandlysthuse
Fyrrehøjen
Kløvervænget
Ølunden
Bellisvænget
Næsset
Svishavevej
Bycentret
Lindøgårdsvej
Violvænget

Rengøring Munkebo - Få gratis 3 tilbud fra lokale firmaer

Træpersienner: Luk træpersiennerne og støvsug dem forsigtigt med det mindste børstemundstykke. De kan ikke tåle våd rengøring. Få 3 friske tilbud på billig rengøring Munkebo.
Plastlaminat: Afvask plastlaminatet med vand og flydende rengøringsmiddel. Brug en hvid skuresvamp til rande og farvede pletter. Kalkbelægninger fjernes med 3½ dele vand og 32%-eddikesyre. Laminat bliver ridset af skurepulver.
Plexiglas: Plexiglas er meget sart og bliver let ridset, og det tåler hverken skurepulver, skuresvampe, husholdningssprit eller mikrofiberklude. Fjern evt. kalk med 1 del 32%-eddikesyre opløst i 4 dele vand. Kom blandingen på en blød klud, og undgå at gnide for hårdt på glasset. Skyl efter med rent vand.
Lamelgardiner: Følg brugsanvisningen, mange af disse gardiner tåler ikke vask, men kun rensning.
Fjernelse af pudsecreme: Rester af pudsecreme fjernes med benzin eller terpentin. Brug en vatpind for at komme ind i alle kroge og snirkler.

Ubehandlet fyrretræ

Pletter, der ikke går væk ved afslibning, kan bleges væk med ganske lidt oxalsyre:
Opløs 20 g oxalsyre i 1 Iiter vand.
Hæld opløsningen på pletten og lad det virke til pletten er væk - gentag behandlingen hvis det er en særlig genstridig plet.
Vask med rent vand.
Vær opmærksom på, at oxalsyre bleger træet, så det kan blive nødvendigt at behandle hele fladen med oxalsyreopløsningen, efter at pletten er forsvundet, for at få et pænt resultat. Brug handsker når der arbejdes med oxalsyre.

Lakerede gulve

Et lakeret trægulv er et godt gulv, Det er dejligt at gå på og nemt at vedligeholde, da gulvlakken giver gulvet en lukket glat overflade, der er godt afvisende over for snavs. Et lakeret gulv kan vaskes i et universal-rengøringsmiddel, men spar på vandet. Det bedste er at tørre det over med en hårdt opvredet gulvklud eller moppe.
Bruger man for meget vand, kan gulvet komme til at knirke, när man går på det - parketgulve vil revne i samlingerne, så der bliver en ny støvsamler, og lakken kan tage skade. Er gulvlakken blevet slidt eller er der spildt noget, som ikke kan vaskes helt væk igen, kan man slibe og lakere gulvet igen.
Er man doven, kan man kan godt kun slibe området med pletten og lakere det efterfølgende. Der findes mange forskellige typer lak. Lak på vandbasis er langt at foretrække. Den er mindre giftig og kan uden problemer holde til privat brug.

Udvalgt tilbud rengøring fra 5330

Perfectshine.dk
Solbakken 8
5330 Munkebo
CVR: 21422002
Hjemmeside
Tip Top Rengøring
Mølkæret 106
5330 Munkebo
CVR: 27574238
Hjemmeside
Kontorren.dk
Kildegårdsvej 263
5330 Munkebo
CVR: 28177593
Hjemmeside