☑️Tilbud rengøring Mors

 • Find 3 nyttige tilbud på rengøring Mors - gratis!

 • Rengøringstilbud - Det er nemt at aflevere din rengøringshjælpforespørgsel

 • Udfyld sagsskemaet på under 10 min og fortæl om sagen

☑️ Billig og klar rengøring Mors - Bestil 3 tilbud

Vore tilknyttede fagfolk tilbyder den rette løsning med nøgleord som gode materialer, gode priser og prima service. Hjemme kan du ganske uden stress bedømme alle de fremsendte tilbud og dernæst udvælge det bedst egnede. Det koster under 7 min at indlægge din opgave i rengøringsskemaet.
Med vores smarte online rengøringstjeneste kan vi tilbyde, at lokalisere 3 bekvemme rengøringstilbud fra billige rengøringsfolk i nærheden af dig. Du har opdaget portalen Billig-rengøring.dk - her kan du på ca 7 minutter indhente 2-3 super rengøringstilbud. Lokale rengøringsfirmaer foreslår udelukkende at anvende godkendte mærker som for eks.:
 • Probat
 • Borup
 • Toolflex
 • Tork
 • Astonish
Linoleum: Linoleum bruges bl.a. til bordplader og gulve. Linoleum fremstilles af naturprodukter: Linolie, harpiks, korkmel, træmel, kalkstensmel og farve. Småskrammer og ridser i overfladen forsvinder med tiden.

3 tilbud rengøring Mors: Det er ikke så ringe, at få løst alle rengøringshjælpproblemer

☑️ Rengøringsfirmaer håber at få lov til at sammensætte tilbud

Betal ikke for høj en pris for din rengøringshjælpopgave - på Mors kan utrættelige eksperter levere fordelagtige tilbud. Her er rengøringshjælptjenesten, der snakkes om, hvor vi tilbyder dig hele 3 dugfriske tilbud på alle slags rengøringshjælpjobs. Har du tidligere gjort brug af denne gratis ydelse, så er du klar over, hvor godt dette værktøj fungerer.
Din rengøringshjælpopgave præsenteres for bundsolide rengøringshjælpfirmaer, som er topmotiverede til at håndtere dine ønsker vedrørende rengøring Mors. Det er på ingen måde et problem, at finde et bundsolid rengøringshjælpfirma, der hjælper med alle problemer. Teamet af partnere har mange års erfaring og kompetence, men det er helt i orden at afvise alle rengøringshjælptilbud.
Vi har ikke patent på 3 tilbud, men vi har den største erfaring, og vi tilbyder at samle 2-3 rentable tilbud fra rengøringsfirmaer på en fabelagtig løsning. Rengøringshjælpekspert Christina Mosbye er sagkyndig i rengøringshjælperhvervet og anbefaler, at professionelle bør benytte de mest anerkendte fabrikater. Under 5 minutter er den tid, du skal bruge på at aflevere din opgave i rengøringshjælpskemaet og sende den ind til os.Rengøring af lakerede gulve

Rengøring af lakerede gulve
 • Rengør trægulve med tørre eller fugtige rengøringsmetoder
 • Ved gulvvask anvendes så lidt vand som muligt, f.eks. med en opvredet klud
 • Brug rengøringsmidler, der ikke danner film
 • Damp må ikke anvendes, da det giver for stor fugtpåvirkning
 • Nedslidt/gennemslidt lakfilm bør ikke vådrengøres men i stedet afslibes og genlakeres
 • Før genlakering skal gulve, der er vedligeholdt med et vaskeplejemiddel, rengøres meget omhyggeligt

Ophobet plejefilm fjernes med et ikke-fllmdannende rengøringsmiddel, der dog også kan fjerne (udvaske) noget af gulvolien. Det er derfor vigtigt, at anvende vaskeplejemidlerne i den rette dosering. Polering (spraypolering med vaskeplejemiddel) giver som regel et godt resultat, men metoden er forholdsvis tidskrævende.

Tæpper

Brug en god tæppebanker eller en rundstok omviklet med et fugtigt håndklæde. Tæpper skal bankes på begge sider, først på vrangen og herefter på retten. Når støvet har lagt sig, støvsuges eller børstes tæppet med en stiv børste langs tæppets vævning.
Gulvtæpper, der skal bankes, rulles op fra begge sider mod midten - så er det lettere at lægge dem ind over bankestangen. Om vinteren kan ny frostsne rense tæppet ganske effektivt: Læg tæppet på sneen med bagsiden opad og gå en tur på det. En forbavsende mængde snavs vil ligge tilbage i sneen, og tæppet virker friskt igen.

 ☑️  

Vi har pr 24. juni 2024 ekspederet mere end 73.000 rengøringopgaver.
Tilfældige veloplagte rengøringsfirmaer fra Mors

Lysdal Hjemmeservice

Feggesundvej 47
7900 Nykøbing Mors
CVR: 37969893
www.facebook.com/VivianLysdal

Skorstensfejermester Kim H. Jensen ApS

Fredsøvej 3
7900 Nykøbing Mors
CVR: 38039555
Tlf. 20629350

KCR-Service

Færkenstræde 19
7900 Nykøbing Mors
CVR: 38643150
Tlf. 28559563

Rughave Tagrenderens

Refshammervej 37
7900 Nykøbing M
CVR: 43567373
Tlf. 20290176

Knud´s Vinduespolering

Mamrelund 16
7900 Nykøbing M
CVR: 42813036

AP Service

Bøgevej 4
7900 Nykøbing M
CVR: 38321595

NAN Service

Brogårdsvej 4
7900 Nykøbing M
CVR: 34445362
Tlf. 71928821

Lille-Skov

Fredsøvej 77
7900 Nykøbing M
CVR: 37670472