Tilbud rengøring Middelfart

  • Indhent 3 rundhåndede tilbud på rengøring Middelfart
  • Billig rengøring - Lad anerkendte firmaer løse opgaven
  • Indsend formularen på ca otte min.

Billig rengøring

Eksempler på veje
i postnummer 5500

Park Alle
Norgesvej
Vandmøllevej
Teglværksgade
Ølandsvej
Kirstensvej
Jyllandsvej
Skrillingevej
Skovgade
Skovkrogen
Omøvænget
Turbinevej
Perikonvej
Møllegyden
Sportsvej
Jernbanegade
Skansevej
Kåsvænget
Stationsvej
Kildehøj

Spar 25% på rengøring Middelfart med 3 favorable tilbud

Vi skaffer udelukkende tilbud ved solide rengøringsfirmaer, og derfor kan vi love professionelt rengøringsarbejde hver gang. Har du ikke tid til at løse opgaver som trappevask eller butiksrengøring, så skaf i stedet 3 specialtilbud. Vælg et af tilbuddene og få henved 29 pct i flot rabat på din rengøringsopgave.
Skal du finde en reel og grundig rengøringshjælp i postnr 5500 Middelfart? Få dygtig assistance til udførelse af de nødvendige rengøringsopgaver til yderst skarpe priser. Vi finder udelukkende tilbud hos pålidelige rengøringsfirmaer, og derfor garanterer vi for seriøst rengøringsarbejde hver gang.
Rattan er en palmeart, der vokser i Sydøstasien. Den anvendes til kurve og møbler. Rengøring: Støv og snavs fjernes med en klud vredet hårdt op i en opløsning af flydende rengøringsmiddel og vand. Tør efter med en tør bomuldsklud. Undgå at gøre materialet for vådt, da det både kan få lakken til at løsne sig.

Lakerede møbler

Lakerede møbler er ofte finerede; dvs. en ganske tynd træplade af den ønskede træsort er limet på en møbelplade. Denne type møbler er nemme at holde rene pga. den glatte overflade, som gør, at snavs mm. ikke så nemt hænger fast. Aftørres med universal-rengøringsmiddel i brugsopløsning.
Tør efter med en tør universalklud. For meget vand kan skade lakken, få fineren til at revne og opløse limen, så fineren bobler op. Lakeret træ kan tage skade af skueremidler og organiske opløsningsmidler. Hvis lakken bliver for slidt, kan man slibe møblet med sandpapir og lakere det igen.
Det er et stort arbejde, da møblet ofte skal skilles helt ad for at få et godt resultat. Hvis det er finerede møbler, skal man passe på ikke at slibe igennem fineren, spørg en fagmand.

Bambus

Bambus anvendes til møbler, fx flettede stole eller som understel til borde m.m. Bambusmøbler er ofte lakerede, og de rengøres og vedligeholdes ligesom andre lakerede møbler. Ubehandlet bambus overtørres med en fugtig klud. Hvis der er fedtpletter, kan disse fjernes med en opløsning af sæbespåner og vand. Se dosering på emballagen.
Tips: Gulvet bliver let meget ridset og slidt, hvor der er meget trafik - fx omkring et spisebord, hvor stole trækkes ud og stilles på plads. Det kan undgås, hvis man sætter filtsko under stolebenene.
Opløsningsmidler er skadelige at arbejde med, og rester, der finder vej til naturen, er stærkt forurenende. Spørg hos farvehandleren eller hvor træet er købt om den rigtige type lak, samt om detaljer vedr. grundbehandlingen.

Tilfældige rengøringsfirmaer i 5500 Middelfart

Rent Administration ApS
Stensgårdvej 4
5500 Middelfart
CVR: 35873120
www.rs-rent.dk
Flexpartners ApS
Nyvang 7
5500 Middelfart
CVR: 32152120
www.flexpartners.dk
Larsen's Hjemmeservice
Siøvænget 28
5500 Middelfart
CVR: 26442753
www.larsenshjemmeservice.dk