Tilbud rengøring Middelfart

  • Modtag 3 hammerfede tilbud på rengøring Middelfart
  • Billig rengøring - Vi sender din opgave i udbud
  • Udfyld skemaet online på under 8 minutter

Billig rengøring

Middelfart
vejnavne eksempler

Munkegårdvej
Hyldebærgrenen
Stationsvej
Storebæltsvænget
Terrænet
Telefonvænget
Staurbyvej
Münstervej
Polarisvej
Kasmosevej
Majsvej
Solskrænten
Kirstensvej
Kornvej
Klintholmvej
Skånevej
Værkstedsvej
Toftegårdvej
Kørvelvej
Tranebærkvisten

Spar 25% på rengøring Middelfart med 3 favorable tilbud

Rattan: Rattan er en palmeart, der vokser i Sydøstasien. Den anvendes til kurve og møbler. Rengøring: Støv og snavs fjernes med en klud vredet hårdt op i en opløsning af flydende rengøringsmiddel og vand. Tør efter med en tør bomuldsklud. Undgå at gøre materialet for vådt, da det både kan få lakken til at løsne sig og få møblerne til at knirke.
Få 3 førsteklasses tilbud på billig rengøring Middelfart. Rullegardiner: Rullegardiner er ofte lavet af bomuldsstof med en plastbelægning. Vask dem af i en opløsning af vand og flydende rengøringsmiddel og en svamp, når de trænger.
Tør efter med bløde bomuldsklude. Hvis det er svært at rulle gardinet op, kan du gøre følgende: Træk gardinet halvt ned og tag det ud af beslagene, og rul gardinet op med hænderne, og sæt det på plads igen i beslagene. Hvis det ikke er tilstrækkeligt, gentages proceduren.

Lakerede møbler

Lakerede møbler er ofte finerede; dvs. en ganske tynd træplade af den ønskede træsort er limet på en møbelplade. Denne type møbler er nemme at holde rene pga. den glatte overflade, som gør, at snavs mm. ikke så nemt hænger fast. Aftørres med universal-rengøringsmiddel i brugsopløsning.
Tør efter med en tør universalklud. For meget vand kan skade lakken, få fineren til at revne og opløse limen, så fineren bobler op. Lakeret træ kan tage skade af skueremidler og organiske opløsningsmidler. Hvis lakken bliver for slidt, kan man slibe møblet med sandpapir og lakere det igen.
Det er et stort arbejde, da møblet ofte skal skilles helt ad for at få et godt resultat. Hvis det er finerede møbler, skal man passe på ikke at slibe igennem fineren, spørg en fagmand.

Bambus

Bambus anvendes til møbler, fx flettede stole eller som understel til borde m.m. Bambusmøbler er ofte lakerede, og de rengøres og vedligeholdes ligesom andre lakerede møbler. Ubehandlet bambus overtørres med en fugtig klud. Hvis der er fedtpletter, kan disse fjernes med en opløsning af sæbespåner og vand. Se dosering på emballagen.
Tips: Gulvet bliver let meget ridset og slidt, hvor der er meget trafik - fx omkring et spisebord, hvor stole trækkes ud og stilles på plads. Det kan undgås, hvis man sætter filtsko under stolebenene.
Opløsningsmidler er skadelige at arbejde med, og rester, der finder vej til naturen, er stærkt forurenende. Spørg hos farvehandleren eller hvor træet er købt om den rigtige type lak, samt om detaljer vedr. grundbehandlingen.

Eksempel på Middelfart tilbud rengøring

Larsen's Hjemmeservice
Siøvænget 28
5500 Middelfart
CVR: 26442753
Hjemmeside
Fru Stampe
Teglværksgade 12
5500 Middelfart
CVR: 33805667
Hjemmeside
Flexpartners ApS
Nyvang 7
5500 Middelfart
CVR: 32152120
Hjemmeside