Tilbud rengøring Maribo

  • Indhent 3 gode tilbud på rengøring Maribo
  • Billig rengøring - Sammenlign hurtigt og gratis tilbud
  • Indsend skemaet online på ca otte min.

Billig rengøring

Eksempler på
vejnavne i 4930

Margrethes Vej
Moseparken
Engestoftevej
A. Steen Nielsens Vej
Østre Park
Hestehavevej
Agerhønevej
Maria Gade
Hasagervej
Bangshave Parken
Ågabsvej
Vestre Landevej
Gl. Anderstrupvej
Bregnevej
Anker Jørgensens Vej
Tværvej
Kirstinelundsparken
Meinckes Vej
Spejdervænget
Torvet

Få gratis 3 tilbud på billig rengøring Maribo. Du sparer 15-25%

Nips: Nips pynter ikke, hvis de er fulde af støv, eller ikke har set en pudseklud i flere år. Hvis det er nips af metal, f.eks. tin, sølv messing eller kobber, er det muligt at finde rengørings/pudseråd under de pågældende metaller Råd om rengøring af pyntegenstande af ben eller horn kan findes under de pågældende materialer.
Nips af porcelæn kan som regel klare at komme en tur i opvaskebaljen med opvaskemiddel og blive rengjorte med bløde bomuldsklude og en pensel til at komme ind i krogene med. Til sidst poleres tingene med bløde bomuldsklude.
Få 3 flotte tilbud på billig rengøring Maribo. Fjernelse af okker: Det er muligt at få installeret et afjernningsfilter til fjernelse af okkeren i vandet, hvis det volder problemer med misfarvning af vasketøjet, saniteten på badeværelser m.m. Det er blikkenslagerne, der står for installationen, og det er en ret kostbar affære, spørg efter et tilbud, før du går i gang.

Soda

Vær opmærksom på, at soda er stærkt og er mærket lokalirriterende. Undgå at indånde støvet når der doseres, det irriterer øjnene. Anvendes til blødgøring af vand. Hvis man tilsætter ½ dl soda til 10 liter lunkent vand, er vandet blødgjort pa 10 min. I koldt vand vil det tage 24 timer.
Soda kan også bruges til at fjerne misfarvninger i termokanden: 1 spsk. soda fyldes i termokanden, varmt vand fyldes i, lad det stå ½ time, skyl godt - nu er termokanden som ny indvendig. Hvis gryden er brændt på: 1 dl soda hældes i gryden, hæld 1 liter vand i og kog op.
Lad gryden stå til næste dag, nu er det let at fjerne det fastbrændte. Må ikke bruges til aluminiumsgryder, de bliver ødelagt. Advarsel: Soda er ikke det samme som kaustisk soda. Soda er natriumcarbonat, som øger et middels alkalitet. Kaustisk soda er NaOH (natriumhydroxid) - ogsa kaldet ætsnatron.

Specialmiddel til glaskeramiske kogeplader

Slibemidlerne i skuremidlet anses ikke for miljøskadelige, men de tensider, der er i midlet, kan være giftige i vandmiljøet. De specielle skuremidler til glaskeramiske kogeplader virker også kalkfjernende og indeholder silikone, som beskytter pladen mod at overkog og fedt sætter sig alt for godt fast.
Skuremidlet skal ikke skylles af de glaskeramiske plader. Pladen skal bare pudses op med en ren tør klud. Der findes ingen erstatning for skuremidlet til glaskeramiske plader - man må ikke anvende skuresvamp på disse plader.
Brugen af skuremidlet kan begrænses til 1 gang ugentligt, øvrige dage kan pladen holdes ren med lidt håndopvaskemiddel på opvaskebørsten - eller en universalklud vredet op i opvaskevandet. Efter 6 timer vaskes ovn og plader med rent vand. OBS: Salmiakspiritus lugter stærkt og kan være ubehagelig at arbejde med.

Eksempel på lokal Maribo tilbud rengøring

HH Erhvervsrengøring
Kirkevejen 68
4930 Maribo
CVR: 27480780
Hjemmeside
Egeberg Polering - Rengøring
Østre Landevej 113
4930 Maribo
CVR: 17130536
Hjemmeside
Lo-Fa-Rèn
Nakskov Landevej 44
4930 Maribo
CVR: 10056705
Hjemmeside