Tilbud rengøring Maribo

  • Indhent 3 herlige tilbud på rengøring Maribo
  • Billig rengøring - Spar nemt mange penge
  • Indsend skemaet online på ca syv min.

Billig rengøring

Eksempler på
4930 vejnavne

Langet Gade
Frihedsmindevej
Søndergade
Brandstrupvej
Skolevej
Østergade
Fælleshavevej
Holtegaardvej
Namsosvej
Østre Landevej
Raahavevej
Birkevænget
Hestehavevej
Møllevej
Nyvej
Nystedvej
Erikstrupvej
Margretecenteret
Drosselvej
Klostergade

Få gratis 3 tilbud på billig rengøring Maribo. Du sparer 15%

Vi finder kun tilbud ved lokale rengøringsvirksomheder, og du er derfor garanteret seriøst rengøringsarbejde fra start til slut. Effektive og velrenommerede specialister vil være klar til at ordne rengøringsopgaven. Slip for dårlige håndværkere - Benyt dig af denne anerkendte rengøringstjeneste i stedet.
Beskriv rengøringsopgaven i skemaet (det tager omkring 10 minutter). I ro og mag kan du sammenholde alle de fremsendte rengøringstilbud og bagefter udpege et af dem. Det er forholdsvis svært at gøre tilbundsgående rent i boligen selv - skaf dig hellere nogle skarpe tilbud.
Nips pynter ikke, hvis de er fulde af støv, eller ikke har set en pudseklud i flere år. Hvis det er nips af metal, f.eks. tin, sølv messing eller kobber, er det muligt at finde rengørings/pudseråd under de pågældende metaller Råd om rengøring af pyntegenstande af ben eller horn kan findes under de pågældende materialer.

Soda

Vær opmærksom på, at soda er stærkt og er mærket lokalirriterende. Undgå at indånde støvet når der doseres, det irriterer øjnene. Anvendes til blødgøring af vand. Hvis man tilsætter ½ dl soda til 10 liter lunkent vand, er vandet blødgjort pa 10 min. I koldt vand vil det tage 24 timer.
Soda kan også bruges til at fjerne misfarvninger i termokanden: 1 spsk. soda fyldes i termokanden, varmt vand fyldes i, lad det stå ½ time, skyl godt - nu er termokanden som ny indvendig. Hvis gryden er brændt på: 1 dl soda hældes i gryden, hæld 1 liter vand i og kog op.
Lad gryden stå til næste dag, nu er det let at fjerne det fastbrændte. Må ikke bruges til aluminiumsgryder, de bliver ødelagt. Advarsel: Soda er ikke det samme som kaustisk soda. Soda er natriumcarbonat, som øger et middels alkalitet. Kaustisk soda er NaOH (natriumhydroxid) - ogsa kaldet ætsnatron.

Specialmiddel til glaskeramiske kogeplader

Slibemidlerne i skuremidlet anses ikke for miljøskadelige, men de tensider, der er i midlet, kan være giftige i vandmiljøet. De specielle skuremidler til glaskeramiske kogeplader virker også kalkfjernende og indeholder silikone, som beskytter pladen mod at overkog og fedt sætter sig alt for godt fast.
Skuremidlet skal ikke skylles af de glaskeramiske plader. Pladen skal bare pudses op med en ren tør klud. Der findes ingen erstatning for skuremidlet til glaskeramiske plader - man må ikke anvende skuresvamp på disse plader.
Brugen af skuremidlet kan begrænses til 1 gang ugentligt, øvrige dage kan pladen holdes ren med lidt håndopvaskemiddel på opvaskebørsten - eller en universalklud vredet op i opvaskevandet. Efter 6 timer vaskes ovn og plader med rent vand. OBS: Salmiakspiritus lugter stærkt og kan være ubehagelig at arbejde med.

Find de bedste rengøringsfirmaer

Egeberg Polering - Rengøring
Østre Landevej 113
4930 Maribo
CVR: 17130536
Tlf. 54784241
HH Erhvervsrengøring
Kirkevejen 68
4930 Maribo
CVR: 27480780
Tlf. 33986283
Lo-Fa-Rèn
Nakskov Landevej 44
4930 Maribo
CVR: 10056705
www.lofaren.dk