Tilbud rengøring Mariager

  • Bestil 3 skræddersyede tilbud på rengøring Mariager
  • Billig rengøring - Håndværksarbejde - Få gratis 3 pragtfulde tilbud
  • Udfyld skemaet online på ca syv minutter

Billig rengøring

Eksempler på
vejnavne i 9550

Carl Nielsens Vej
Hou Skovvej
Nordre Industrigade
Gettrupvej
Bjerregårdsvej
Klosterstien
Fjordgade
Enhøjvej
Hobrovej
Rønnebærvej
Torvet
Skovvænget
Kjellerupvej
Svalevej
Damvej
Truevej
Niels Madsens Vej
Stadionvej
Lærkevej
Skovduevej

Rengøring Mariager - 3 gratis rengøring tilbud til god pris

Beskriv rengøringsopgaven i kontaktskemaet (det gør du på mindre end 9 min). Du har opdaget Billig-rengøring.dk - siden hvor du uforpligtende kan få tre fantastiske rengøringstilbud. Du kan enkelt sammenligne relevante priser på rengøringen og dermed sikre dig cirka 13% i rabat.
Vore tilknyttede håndværkere skaber glade kunder og har styr på både kvalitet, attraktive priser og super service. Har du ikke kræfterne til at kaste dig ud i rengøringsaftale eller gulvservice, så bestil med glæde 3 prisvenlige kanontilbud. Udnyt vores 100% gratis service i dag og spar på ingen tid ca 13%.
Rengøringscirklen: Rengøring er afhængig af flere faktorer; Midler, redskaber, tid og temperatur, Den såkaldte rengøringscirkel illustrerer forholdet mellem disse faktorer.
Rengøringsfrekvens: Et udtryk, der indenfor den professionelle rengøring bruges for hvor ofte, der gøres rent. Endnu et højtideligt ord for det samme som rengøringshyppighed.

Planter i boligen - gode tips

Afskårne tulipaner: Kom lidt kartoffelmel i blomstervandet; så holder tulipanerne længere.
Allergi: Generelt er potteplanter godt for indeklimaet, men for allergikere er den fugt, som planterne afgiver, og det støv, som planterne samler, hvis de ikke passes ordentligt, skadelig. Derudover kan visse planter give snue, kløe og udslæt for allergikere, fx stuebirk og vedbend.
Ferietid: Undgå, at planterne dør, fx ved bortrejsning, ved at stille dem i badekarret eller en balje i et par centimeter vand. Dæk dem derefter til med gennemsigtigt plastik, som er prikket med små huller, så planterne kan ånde. en anden mulighed er at fylde en tom flaske med vand. Vend den på hovedet - hold en finger for tuden - og stik den ned i jorden. På den måde vander planten sig selv gradvist, i takt med at jorden tørrer ind.

Planter i boligen - Flere gode tips

Ukrudt mellem fliserne: Lav en opløsning af fem dele eddike og en del vand, og hæld det ned mellem fliserne. Ukrudtet begynder allerede at forsvinde efter et par dage.
Vanding af potteplanter: Potteplanter foretrækker kogt vand, der har stuetemperatur; så undgår de både kalk og kuldechok.
Visne blomster og blade: Fjern altid visne blomster og blade fra potteplanlen. Visne blomster forhindrer nye i at springe ud, og visne blade kan let gå i forrådnelse og sprede mug i pottemulden.
Bladlus: Kaffegrums blandet i potteplanternes øverste jordlag beskytter mod bladlus. Derudover giver det planterne ekstra næring. En anden mulighed er at grave et par fed hvidløg ned i potten. Er der gået bladlus i roserne, er det en god ide at plante lavendler mellem dem. Og endelig, bland sprit og opvaskemiddel, sprøjt blandingen på bladene og tør disse efter ca. 5 minutter.

Aktuelle rengøringsfirmaer i 9550 Mariager

Fjordens Rengøring og Service
True Hovedgade 34
9550 Mariager
CVR: 37381330
www.fjordens-service.dk
Mariager Ejendomsservice
Gunderupvej 3
9550 Mariager
CVR: 27110185
Tlf. 86478396
Peninna
Kønigsfeldtsvej 6
9550 Mariager
CVR: 15168005
www.facebook.com/Peninna.dk