Tilbud rengøring Måløv

  • Få 3 rare tilbud på rengøring Måløv
  • Billig rengøring - Tilbud fra reelle fagfolk
  • Udfyld skemaet på kun 6 min.

Billig rengøring

Vi dækker også
postnummer 2760

Vaseholmen
Bavnevolden
Bakketoften
Brydegårdsvej
Jungshøjgård
Vadsbjerg
Parklodden
Måløv Værkstedsby
Kratlodden
Kærlodden
Jungshøjvej
Gjørdingvej
Møllemosen
Nørreled
Grønbjergvej
Kildedalsvej
Kratvej
Møllestykket
Engtoften
Bringevej

Få gratis 3 tilbud på billig rengøring Måløv på 2-3 dage

Gardiner: Følg vedligeholdelsesanvisningen, der evt. fulgte med gardinerne. Hvis du ikke har nogen, skal gardinerne behandles efter det materiale, de er syet af. Vælg et skåneprogram og et vaskemiddel, der passer til stoffets farve m.m. Hæng dem op på den lange led, så du undgår en fold på midten.
Polyester gardiner: Lette, hvide gardiner af f.eks. polyester (terylene) bliver med tiden grålige. Det er ikke en misfarvning, man kan vaske sig ud af, da der er tale om ældning af stoffet. Vask gardinerne ved 40°C på et program med høj vandstand. Hæng gardinerne på plads med det samme, så undgår du, at de krøller.
Få 3 tilbud på billig rengøring Måløv. Bomulds gardiner: Gardiner af bomuld kan som regel tåle at blive vasket ved 40° eller 60°C. Til kulørte gardiner anvendes et colorvaskemiddel og til hvide gardiner et hvidvaskemiddel. Stryg dem, mens de endnu er fugtige. Vær opmærksom på, at de kan krybe.

Afkalkning på badeværelset

Bruger man eddikesyre (blandes i forholdet l del eddikesyre til 4 dele vand) til afkalkningen, skal man sørge for god udluftning. Vask fliserne/kabinen af i vand med universalmiddel i brugsopløsning. Fliserne skylles med håndbruseren i koldt vand. Sørg for at fugerne bliver godt våde.
De kan nemlig ikke tåle afkalkningsmidler, men hvis de er godt våde, inden man starter, suger de ikke afkalkningsmidlet. Det samme gælder fliser på gulvet. Påfør afkalkningsmidlet i brugsopløsning med svamp eller afsæbningsbørste - start fra neden og arbejd opad. Sæb også armaturet ind i afkalkningsmidlet.
Er brusehovedet kalket til, kan det skrues af og lægges i blød i det afkalkningsmiddel, der bliver tilbage. Vær opmærksom på, at nogle brusehoveder er selvafkalkende dvs. at der på bruseren sidder gummidyser, hvor kalken nemt kan nulres af med fingrene. Lad midlet virke ca. 5 minutter.

Vask af badeforhæng

Sørg for at trække forhænget helt ud efter badet, så det tørrer hurtigt. En gang imellem sættes bruseforhænget i blød i varmt vand tilsat skyllemiddel. Efter iblødsætning skylles forhænget i en let saltvandsopløsning og hænges herefter vådt op. Salt vandet medvirker til, at der ikke opstår jordslåede pletter på forhænget Hvis badeforhænget alligevel er blevet jordslået, duppes der med natron (basisk hævemiddel til bagning) direkte på pletterne. Skyl og tør efter.
Badeforhæng af stof eller syntetisk materiale: Vask forhænget i vaskemaskine etter behov - følg vaskeanvisningen på mærkaten. Er der kommet kalk på forhænget, lægges det i blød i husholdningseddike og vand ca.½ time før det vaskes. Er forhænget blevet jordslået, kan man hos materialisten købe et specielt middel, som fjerner pletterne uden at blege.

Tilfældig tilbud rengøring fra 2760

Byens Rengøringsservice ApS
Vaseholmen 45
2760 Måløv
CVR: 30245555
Hjemmeside
Freja Rengøring ApS
Bavnevolden 21
2760 Måløv
CVR: 35256490
Hjemmeside
BPS Ejendomsservice
Tjæreborgvej 21
2760 Måløv
CVR: 18060094
Hjemmeside