Tilbud rengøring Lyngby

  • Få 3 udsøgte tilbud på rengøring Lyngby
  • Billig rengøring - Der er penge at spare (11 %)
  • Indsend formularen på mindre end 5 minutter

Billig rengøring

Eksempler på
Lyngby vejnavne

Birkedal
Gyrithe Lemches Vej
Danmarksvej
Fort Alle
Fysikvej
Ellevænget
Gammel Bagsværdvej
Elektrovej
Bygtoften
Firskovvej
Amundsensvej
Borreparken
Hallingdal
Akustikvej
Durosvej
Gyldendalsvej
Elletoften
Fyrhøjvej
Enighedsvej
C.F.Holbechs Vej

Rengøring Lyngby? Få 3 godkendte og gratis rengøring tilbud

Få en rengøringsassistent, der har evnerne til at nå rengøringen af din bolig her på hjemmesiden. Du er havnet på onlineportalen Billig-rengøring.dk, hvor du nemt kan modtage 3 hurtige rengøringstilbud. Indhent knaldgode tilbud fra rengøringsfirmaer på at lave din rengøringsopgave på ingen tid.
Hjemme kan du ganske uden stress gennemlæse alle de indkomne tilbud og derefter udpege et af dem. Få gratis den rigtige pris på din rengørings opgave på bare 42 timer - oven i købet med ovenud god rabat. I løbet af relativ kort tid leverer vi gratis 3 friske tilbud på effektiv rengøringsarbejde.
Gipsfigurer: Gipsfigurer/gipsafstøbninger er lavet af brændt gips, der bliver blandet med vand og størkner under udvikling af varme. Få 3 tilbud på skarp billig rengøring Lyngby. Gipsfigurer/gipsafstøbninger er vanskelige at holde rene, da de tiltrækkes af støv. Tåler ikke våd rengøring. Aftørres med en langhåret pensel.

Køkkenhygiejne

Vi bombarderes med reklamer for rengøringsmidler, der desinficerer og er 'helt uundværlige' i et køkken. Samtidig læser man næsten dagligt om mennesker, der har fået madforgiftning, Hvad skal man snart tro - man er tilsyneladende næsten nødt til at desinficere sit køkken for ikke at blive skyld i, at familiemedlemmer bliver alvorligt syge af den mad, man har lavet?
Med sund fornuft og en god rengøring af køkkenet kan man sagtens undvære desinfektionsmidler - det handler blot om at overholde nogle få grundlæggende hygiejneregler:
Hyppig håndvask: start altid med at vaske hænder før madlavning og vask hyppigt hænder under madlavningen.
Rene håndklæder i køkkenet: skift dem ofte, det hjælper ikke at vaske hænder, hvis de skal tørres i et snavset håndklæde.
Skift karklud hyppigt, minimum en gang dagligt. En fugtig, snavset karklud er en rigtig bakteriebombe.
Skift viskestykker hyppigt.

Flere køkkenhygiejneregler

Inventar som skabe, skuffer, borde og køleskab/fryser skal rengøres tit og grundigt, det er lige så vigtigt som opvask af service, bestik, gryder og øvrige køkkenredskaber.
Hold kød og fisk adskilt fra grønsager og frugt, også i køleskabet. Der kan være jord på frugt og grønsager, og i jord findes næsten alle slags mikroorganismer.
Brug aldrig samme spækbræt til kød og grønsager.
Tøm affaldsspand eller pose tit og sørg for at holde affaldsskabet rent.
Husk at rengøringsmidler ikke i sig selv er bakteriedræbende - men de er med til at fjerne snavs og dermed vækstbetingelser for bakterier. Kogende vand er bakteriedræbende - så i stedet for at bruge desinfektionsmiddel på spækbrætter og lign. kan man med jævne mellemrum skolde dem. Man kan også skolde sin karklud.

3 rengøringsfirmaer fra 2800 Lyngby

CZ Rengøring ApS
Ulrikkenborg Alle 46
2800 Kongens Lyngby
CVR: 32671691
Tlf. 22247080
Flexible Faaborg
Lyngvej 46
2800 Kongens Lyngby
CVR: 32126367
Tlf. 20409212
Nem Service ApS
Christian X's Alle 23
2800 Kongens Lyngby
CVR: 20853786
www.nemservice.dk