Tilbud rengøring Lolland

  • Bestil 3 prima tilbud på rengøring Lolland
  • Billig rengøring - Der er penge at spare (20%)
  • Udfyld skemaet online på bare 9 minutter

Billig rengøring

Eksempler på veje
i postnummer 4970

Rubbeløkkevej
Vejleby Kirkevej
Digestien
Tågerupvej
Hillestedvej
Højbygaardhuse
Havrevænget
Ringsebøllevej
Hagesvej
Solsortevej
Musvågevænget
Klintevej
Havnegade
Vibevej
Blomsterparken
Strandvej
Syltholmsparken
Vestergade
Tangvej
Glentevej

Find god og billig rengøring Lolland - Få 3 tilbud - gratis!

Modtag 3 virkelig gode rengørings tilbud på fx facaderensning, hovedrengøring, universalrengøring eller måtteservice. Vores brede rengøringsfirmaernetværk består af autoriserede og robuste rengøringsfirmaer i hele Danmark - også på Lolland. Udnytter du netsiden Billig-rengøring.dk, kan du få cirka 16% i kontant prisafslag på rengøringsassistentjobbet.
Få fremragende tilbud fra rengøringsfirmaer på at nå den ugentlige rengøring allerede i dag. Indtast rengøringsopgaven detaljeret så rengøringsfirmaerne nemt kan beslutte, om de har mulighed for at byde på din rengøringsopgave. Vi opstøver 3 ultra gode rengøringstilbud på eksempelvis trappevask, institutionsrengøring, ferierengøring eller rengøring af kontorer.
Nips af porcelæn kan som regel klare at komme en tur i opvaskebaljen med opvaskemiddel og blive rengjorte med bløde bomuldsklude og en pensel til at komme ind i krogene med. Til sidst poleres tingene med bløde bomuldsklude.

Sprayflasker med rengøringsmidler i brugsopløsning

Man kan købe færdigblandede midler på sprayflaske til køkkenrengøring, badeværelsesrengøring, stuerengøring etc. Midlerne er som regel stærkt parfumerede og med en flot farve - kan give allergiske reaktioner.
Midlerne er ikke giftigere end universalrengøringsmidler - men da man har tendens til at bruge mere, fordi det er så let at spraye på, bliver det hurtigt en øget miljøbelastning at bruge denne metode. Anvendes til rengøring af overflader, der tåler våd rengøring. Spray midlet på og tør efter med en klud.
Midlerne er miljømæssigt set en dårlig erstatning for en metode, som er nærmest uskadelig for miljøet: En klud vredet op i rent vand kan som regel klare opgaven, Drejer det sig om brusenichen, kan brug af klud eller skraber om ikke erstatte, så dog minimere brugen af rengørings- og afkalkningsmidler.

Toiletrens

Midlet kan give ætsning af hud og øjne og er ofte faremærket. Brug handsker. Indeholder tensider, som kan være giftige i vandmiljøet. Undgå midler med kationiske tensider - de er meget giftige og nedbrydes langsomt i miljøet. Vælg altid et middel, der er miljømærket med det nordiske mærke Svanen.
Anvendes til kalkfjerning i toiletter. Fortykningsmiddel får midlet til at løbe langsomt ned ad toiletkummen dvs. det får længere virketid. Farvestof er tilsat for at lette fordelingen af midlet i kummen. Start samme sted hver gang og kør en gang rundt i kummen, så er farvestoffet unødvendigt.
Toiletrensemidler skal kun bruges en gang om ugen. Til daglig er det nok at skylle kummen og bearbejde med toiletbørsten, eller bruge lidt universalmiddel. Der kan købes et kombineret afkalknings-/toiletrensemiddel. Marmor og terrazzo tåler ikke toiletrens, så skyl straks efter hvis der spildes uden for kummen.

Her er de bedste rengøringsfirmaer

Hawers Vinduespolering & Rengøring
Kaj Munks Vej 3
4970 Rødby
CVR: 27549357
Tlf. 40616787
Fionas Rengøring
Østervang 19
4970 Rødby
CVR: 34964025
Tlf. 22909191
Hnkl Service
Maribo Landevej 21
4970 Rødby
CVR: 37445673