Tilbud rengøring Lemvig

  • Indhent 3 prægtige tilbud på rengøring Lemvig
  • Billig rengøring - Gratis tilbud - bestil dem i dag
  • Udfyld tekst formularen på mindre end 2 minutter

Billig rengøring

Vi dækker også
postnummer 7620

Kondorvej
Pindstrupvej
Fladhedevej
Plutovej
Rosenvænget
Havtoften
Anemonevej
Pilgårdvej
Grønningen
Lemtorpvej
Hans Lilholts Vej
Nørrealle
Bøvlingvej
Borgvej
Marsbjergvej
Præstevænget
Pletvej
Lundsbyvej
Enghavevej
Grummesgårdparken

Rengøring Lemvig. Få 3 tilbud på billig lokal rengøring

Slip for fusker rengøringsfirmaer - Benyt dig af vores uforpligtende prisside Billig-rengøring.dk i stedet. Du er landet på rengøringsportalen Billig-rengøring.dk - portalen hvor du aldeles gratis kan bestille to-tre fordelagtige rengøringstilbud. Det er enkelt at sammenligne firmaer online og få ca 29 procent i rabat.
Udpeg et af rengøringsbuddene og få ca 29 pct i fed rabat på din rengøringsopgave. Bestil lokal assistance til løsning af dine rengøringsopgaver til yderst kontante priser. Du er havnet på prissiden Billig-rengøring.dk, hvor du lynhurtigt kan bestille tre sikre rengøringstilbud.
Malerirammer: Rammer af ubehandlet og lakeret træ aftørres med en tør, blød klud. Forgyldte rammer aftørres med en klud vredet hårdt op i en blanding af lige dele ufarvet husholdningseddike og vand. Dette råd kan ikke bruges, hvis rammerne er forgyldte med ægte bladguld. Her må der kun bruges forsigtig aftørring med en blød, tør bomuldsklud.

Større vandrette og lodrette flader

Ved vask af større vandrette og lodrette overflader fjernes løst støv og fastsiddende snavs. Rengøringsmetoden bruges især på overflader, som ikke indgår i den daglige og ugentlige rengøring, fx højtsiddende hylder, overskabe, døre, vægge etc.
En afvaskning består af to arbejdsgange: Overfladen gøres våd med vand tilsat et rengøringsmiddel og bearbejdes evt. med en lys svamp eller en klud. Når alt fastsiddende snavs er løsnet, fjernes det med en systematisk overtørring med en klud opvredet i rent vand.
Under arbejdet med aftørring af borde støtter den ene hånd på bordet, mens der aftørres med den anden hånd. Hermed sikres en god arbejdsstilling, hvor der ikke er risiko for vrid i ryggen. Brug de tre næsers princip: Lad altid din egen næse og dine to skonæser pege i samme retning under arbejdet.

Døre og loft

I dagligdagen fjernes synlige pletter og mærker efter fingeraftryk på døren og omkring dørhåndtaget. Efter behov afvaskes dør, dørhåndtag og dørkarm med en klud opvredet i vand tilsat et universalrengøringsmiddel. Vask døren nedefra og opefter for at hindre striber og stænk fra den opløste snavs.
Tør efter med rent vand. Start oppefra og arbejd nedefter med 8-tals-bevægelser fra side til side. Vask altid i samme retning, som der er malet - aldrig rundt.
Fjern først al støv og spindelvæv fra overfladerne. Alt efter loftets overfladebehandling og materiale vælges rengøringsmetoden.
Ikke alle overflader tåler en våd afvask, som fx skal undgås ved kalkede gipslofter. Brug en moppe eller et støvsugerskaft omviklet med et rent mindre håndklæde. Loftet afvaskes i lige baner i samme retning, som lyset falder ind i rummet. Arbejd med et lille overlap i hver bane, det sikrer et ensartet resultat.

Lemvig rengøringsfirmaer eksempler:

Charlottes Rengøring
Rolighedsvej 14
7620 Lemvig
CVR: 37949221
Tlf. 97840381
Ver Vestjysk Erhvervsrengøring
Dubgårdvej 7
7620 Lemvig
CVR: 29353492
Tlf. 30327646
Hansen Clean
Fjordlystvej 6
7620 Lemvig
CVR: 20130288
www.hansenclean.dk