Tilbud rengøring Lejre

  • Modtag 3 tiltalende tilbud på rengøring Lejre
  • Billig rengøring - Gratis tilbud - bestil dem nu
  • Indsend formularen online på mindre end 5 minutter

Billig rengøring

Vi dækker også disse
veje i Lejre

Bækgårdsvej
Flædevadsvej
Bøgens Kvarter
Brotoften
Osted Kirkestræde
Baunehøj
Søndertoften
Landmandslyst
Kornvænget
Birkholmvej
Elmens Kvarter
Kisserupvej
Lærkevænget
Alfarvejen
Skoleageren
Gormsvænget
Møllegårdsvej
Assendløsevejen
Pilens Kvarter
Lammestrupvej

Rengøring Lejre. Firmaer giver 3 favorable tilbud på 2-3 dage

Magnetisk vandbehandling: Da drikkevandet i Danmark indeholder meget kalk, som man bl.a. kan se på belægninger i kaffemaskiner og saniteten i boligerne, føler mange sig fristet til at installere en vandafkalker. Der er flere forskellige metoder til fysisk behandling af vandet for kalk. Få 3 tilbud på temmelig billig rengøring Lejre.
Den mest almindelige form er den magnetiske metode, der kun virker, hvis vandet indeholder magnetiske mikropartikler af f.eks. jern. Den enkleste form for Vandbehandling består af magneter, som man selv kan montere på vandrøret.
Det er dog en forudsætning, at vandrøret er fremstillet af umagnetisk materiale, f.eks. kobber, messing, plast eller rustfrit stål. Ved vandbehandlingen ændrer kalken konsistens fra at være en fast masse til at være løst slam. Kemisk vandbehandling af drikkevand er ikke tilladt i Danmark.

Indholdsstoffer i rengøringsmidler

Ud over pH-værdien i brugsopløsning nævner deklarationen på midlet en række indholdsstoffer. Her gennemgås de mest almindelige, ordnet efter hvor ofte de forekommer. Stoffernes funktion og miljøpåvirkning beskrives kort.
Vand: Næsten alle rengøringsmidler er fra fabrikantens side fortyndet - 60-95 % af indholdet er vand. Koncentrerede midler er derfor at foretrække. Det sparer på emballageforbruget, og man forslæber sig ikke på vand, man lige så godt selv kan tilsætte.
Vands funktion er at opløse og fordele rengøringsmidlet på den mest effektive måde, løsne vandopløseligt snavs og transportere snavset væk. Vand er neutralt (dvs. pH = 7). pH-værdien i brugsopløsningen afhænger af, hvilket middel man har valgt.

Rengøringsmidler til middelhårdt vand

De fleste af de rengøringsmidler, der sælges i Danmark, er fremstillet til middelhårdt vand, og man behøver derfor ikke kende hårdheden i vandet i det område man bor, men kan dosere direkte efter vejledningen på flasken. Vand indeholder kalk og magnesium, som mindsker midlets effektivitet - derfor er der fra fabrikantens side tilsat kalkbindere.
Tensider, detergenter eller syndeter - også kaldet de overfladeaktive stoffer - er dem, der gør rent. Tensider fjerner vandets overfladespænding, opløser og fjerner fedt og snavs, og holder snavset opløst i rengøringsvandet. De fleste overfladeaktive stoffer er giftige i miljøet, fordi de kan opløse fedt og protein.
I dag kræver loven, at alle vaskeaktive stoffer skal være 90 % nedbrydelige. Der er flere forskellige slags tensider. Deres navne henviser til, hvilken elektrisk ladning de har: Non-ioniske tensider har ingen elektrisk ladning.

Lejre tilbud rengøring eksempel:

Tc Ejendom's Service
Hulegårdsvej 13
4320 Lejre
CVR: 17844547
Hjemmeside
ABC Total Rengøring
Skovholmvej 5
4320 Lejre
CVR: 25949293
Hjemmeside
Staalbo’s vinduespolering
Lønspjæld 14
4320 Lejre
CVR: 35247483
Hjemmeside