Tilbud rengøring Lejre

  • Få 3 herlige tilbud på rengøring Lejre
  • Billig rengøring - Spar 20% på din opgave
  • Indsend skemaet online på ca to minutter

Billig rengøring

Eksempler på
Lejre vejnavne

Smedetoften
Bregnetvedvej
Skoleageren
Slangealleen
Glentevænget
Lindens Kvarter
Rønnens Kvarter
Bøgens Kvarter
Højbyvej
Hestehavevej
Degnestavnen
Engvejen
Nørretoften
Dyssegårdsvej
Åholmvej
Vibyvejen
Birkholmvej
Agertoften
Kromarksvej
Stentoften

Rengøring Lejre. Firmaer giver 3 favorable tilbud på 3 dage

Beskriv rengøringsopgaven i rengøringsassistentskemaet (det gør du på kun 5½ minut). En faguddannet rengøringsassistent kan nå rengøringen af boligen på rigtig kort tid. Man kan gratis sammenligne priser på rengøringsarbejde online og opnå op omkring 33% i fortræffelig rabat.
En absolut gratis og nyttig ydelse fra os til dig med priser, der luner i dit budget. Vore partnere udfører professionelt arbejde og har styr på både gode materialer, uforpligtende rådgivning og fantastisk service. Du tænker sandsynligvis, at det er forholdsvis træls, selv at opspore en lokal arbejdsvillig rengøringsassistent i Lejre.
Magnetisk vandbehandling: Da drikkevandet i Danmark indeholder meget kalk, som man bl.a. kan se på belægninger i kaffemaskiner og saniteten i boligerne, føler mange sig fristet til at installere en vandafkalker. Der er flere forskellige metoder til fysisk behandling af vandet for kalk.

Indholdsstoffer i rengøringsmidler

Ud over pH-værdien i brugsopløsning nævner deklarationen på midlet en række indholdsstoffer. Her gennemgås de mest almindelige, ordnet efter hvor ofte de forekommer. Stoffernes funktion og miljøpåvirkning beskrives kort.
Vand: Næsten alle rengøringsmidler er fra fabrikantens side fortyndet - 60-95 % af indholdet er vand. Koncentrerede midler er derfor at foretrække. Det sparer på emballageforbruget, og man forslæber sig ikke på vand, man lige så godt selv kan tilsætte.
Vands funktion er at opløse og fordele rengøringsmidlet på den mest effektive måde, løsne vandopløseligt snavs og transportere snavset væk. Vand er neutralt (dvs. pH = 7). pH-værdien i brugsopløsningen afhænger af, hvilket middel man har valgt.

Rengøringsmidler til middelhårdt vand

De fleste af de rengøringsmidler, der sælges i Danmark, er fremstillet til middelhårdt vand, og man behøver derfor ikke kende hårdheden i vandet i det område man bor, men kan dosere direkte efter vejledningen på flasken. Vand indeholder kalk og magnesium, som mindsker midlets effektivitet - derfor er der fra fabrikantens side tilsat kalkbindere.
Tensider, detergenter eller syndeter - også kaldet de overfladeaktive stoffer - er dem, der gør rent. Tensider fjerner vandets overfladespænding, opløser og fjerner fedt og snavs, og holder snavset opløst i rengøringsvandet. De fleste overfladeaktive stoffer er giftige i miljøet, fordi de kan opløse fedt og protein.
I dag kræver loven, at alle vaskeaktive stoffer skal være 90 % nedbrydelige. Der er flere forskellige slags tensider. Deres navne henviser til, hvilken elektrisk ladning de har: Non-ioniske tensider har ingen elektrisk ladning.

Kvalitetssikrede rengøringsfirmaer i postnr. 4320

Tc Ejendom's Service
Hulegårdsvej 13
4320 Lejre
CVR: 17844547
Tlf. 46482534
ABC Total Rengøring
Skovholmvej 5
4320 Lejre
CVR: 25949293
www.abctotal.dk
Staalbo’s vinduespolering
Lønspjæld 14
4320 Lejre
CVR: 35247483
www.staalbo.dk