Tilbud rengøring Korsør

 • Bestil 3 eftertragtede tilbud på rengøring Korsør
 • Billig rengøring - Få 3 tilbud på opgaven
 • Udfyld formularen online på under otte min.

Billig rengøring

Veje 4220 Korsør

Havstokken
Bellisvej
Klarskovvej
Fiskergade
Algade
Kulgårdsvej
Fredensvej
Engsnarreskellet
Kjærsvej
Rolandsvej
Fasanstien
Kragekær
Halsebyvænget
Broholmvej
Korsør Lystskov
Musvågevej
Højen
Jens Baggesens Gade
Gasværksvej
Lerhøj

Rengøring Korsør - Få en god pris på billig rengøringservice

Få 3 tilbud på robust billig rengøring Korsør. Køleskab: Hvis ydersiden er af børstet stål, kan det fremover være lettere at rengøre, hvis du indsmører den rengjorte overflade med et tyndt lag syrefri olie, f.eks. symaskineolie. Efter en halv time tørrer du det overskydende olie af.
Hvis køleskabet har fået en rådden lugt, f.eks. pga. strømafbrydelse, kan du forsøge at komme ondet til livs på følgende vis: Afbryd strømmen, tøm skabet og smør hele indersiden af skabet med ymer eller yoghurt. Luk skabet og lad det stå 3-4 timer, og vask derefter med varmt vand. Det er også muligt, at et desinfektionsmiddel, f.eks. Rodalon®, kan fjerne den dårlige lugt.
Lamper og lysekroner: Mange lamper og nogle lampeskærme kan rengøres med forsigtighed. Før du går i gang er det vigtigt, at du sikrer dig, at der ikke er strøm på lampen, og at du også undersøger, hvilket materiale lampen er lavet af.

Brugen af rengøringsmidler

l mange tilfælde kan en god støvsuger og rent vand klare det meste af rengøringen, og hvis man ikke udsætter det for længe, kan man undgå at skulle tage rigtig skrappe midler i brug - men man kommer ikke uden om, at noget snavs skal fjernes med et rengøringsmiddel. Rimelige krav til et rengøringsmiddel er, at det er:
 • Effektivt.
 • Letopløseligt i vand.
 • Let at dosere.
 • Let at skylle væk.
 • Forsynet med en god deklaration og brugsanvisning.
 • Ikke-sundhedsfarligt, ikke generer huden eller giver allergi/eksem.
 • Miljøvenligt, helst med det nordiske mærke Svanen eller EUmærket Blomsten.
 • Billigt.

Tre-fire forskellige rengøringsmidler

Som regel kan man klare rengøringen med tre-fire forskellige midler, afhængig af de materialer, man har valgt i sit hjem. Har man materialer, der kræver et specielt middel, er det klogt at følge anvisningen fra fabrikanten - ellers mister man sin reklamationsret i tilfælde af problemer.
Supermarkedets hylder bugner af rengøringsmidler, så der er rigeligt at vælge mellem: koncentrerede rengøringsmidler, ikke-koncentrerede midler og midler i brugsopløsning på sprayflaske.
Der er midler til snart sagt ethvert tænkeligt materiale, så man kan hurtigt få fyldt hylderne i rengøringsskabet op. Rengøringsmidlernes indhold varierer meget - det afhænger af, hvad midlerne skal bruges til og hvilken type snavs, de skal opløse.

Eksempel på tilbud rengøring i 4220 Korsør

Diamond Cleaning Service
Motalavej 51, 1. tv
4220 Korsør
CVR: 36657103
Hjemmeside
Rikke's Rengøring
Mælkevej 3
4220 Korsør
CVR: 37608742
Hjemmeside
Bang Service Group ApS
Violvej 180
4220 Korsør
CVR: 35850880
Hjemmeside