Tilbud rengøring Korsør

 • Bestil 3 stærke tilbud på rengøring Korsør
 • Billig rengøring - Overlad tilbudsarbejdet til os
 • Indsend skemaet online på under seks min.

Billig rengøring

Postnummer 4220
vejnavne

Lersøparken
Grevens Træer
Præstestræde
Lerklinten
Grevsensgade
Bekkasinvangen
Omøvej
Rosenvænget
Rosenstræde
Rugvej
Fjordterneholmen
Nøddevej
Birkemosevej
Kohejresvinget
Klarskovvej
Baadehavnsvej
Obelsvej
Bonderupvej
Bildsøvej
Agervej

Rengøring Korsør - Få en god pris på billig rengøringservice

Få 3 tilbud på robust billig rengøring Korsør. Køleskab: Hvis ydersiden er af børstet stål, kan det fremover være lettere at rengøre, hvis du indsmører den rengjorte overflade med et tyndt lag syrefri olie, f.eks. symaskineolie. Efter en halv time tørrer du det overskydende olie af.
Hvis køleskabet har fået en rådden lugt, f.eks. pga. strømafbrydelse, kan du forsøge at komme ondet til livs på følgende vis: Afbryd strømmen, tøm skabet og smør hele indersiden af skabet med ymer eller yoghurt. Luk skabet og lad det stå 3-4 timer, og vask derefter med varmt vand. Det er også muligt, at et desinfektionsmiddel, f.eks. Rodalon®, kan fjerne den dårlige lugt.
Lamper og lysekroner: Mange lamper og nogle lampeskærme kan rengøres med forsigtighed. Før du går i gang er det vigtigt, at du sikrer dig, at der ikke er strøm på lampen, og at du også undersøger, hvilket materiale lampen er lavet af.

Brugen af rengøringsmidler

l mange tilfælde kan en god støvsuger og rent vand klare det meste af rengøringen, og hvis man ikke udsætter det for længe, kan man undgå at skulle tage rigtig skrappe midler i brug - men man kommer ikke uden om, at noget snavs skal fjernes med et rengøringsmiddel. Rimelige krav til et rengøringsmiddel er, at det er:
 • Effektivt.
 • Letopløseligt i vand.
 • Let at dosere.
 • Let at skylle væk.
 • Forsynet med en god deklaration og brugsanvisning.
 • Ikke-sundhedsfarligt, ikke generer huden eller giver allergi/eksem.
 • Miljøvenligt, helst med det nordiske mærke Svanen eller EUmærket Blomsten.
 • Billigt.

Tre-fire forskellige rengøringsmidler

Som regel kan man klare rengøringen med tre-fire forskellige midler, afhængig af de materialer, man har valgt i sit hjem. Har man materialer, der kræver et specielt middel, er det klogt at følge anvisningen fra fabrikanten - ellers mister man sin reklamationsret i tilfælde af problemer.
Supermarkedets hylder bugner af rengøringsmidler, så der er rigeligt at vælge mellem: koncentrerede rengøringsmidler, ikke-koncentrerede midler og midler i brugsopløsning på sprayflaske.
Der er midler til snart sagt ethvert tænkeligt materiale, så man kan hurtigt få fyldt hylderne i rengøringsskabet op. Rengøringsmidlernes indhold varierer meget - det afhænger af, hvad midlerne skal bruges til og hvilken type snavs, de skal opløse.

Aktuelle rengøringsfirmaer i postnummer 4220

Trone service
Rødhøjvej 1 B
4220 Korsør
CVR: 37207136
www.facebook.com/pg/Troneservice
Korsør Vinduespolering IVS
Frejasvej 29
4220 Korsør
CVR: 35827935
www.korsoervinduespolering.dk
Diamond Cleaning Service
Motalavej 51, 1. tv
4220 Korsør
CVR: 36657103
www.dcs-online.dk