Tilbud rengøring Kolding

  • Få 3 sammenlignelige tilbud på rengøring Kolding
  • Billig rengøring - Find robuste firmaer i dag
  • Indsend skemaet online på bare fem minutter

Billig rengøring

Eksempler på
vejnavne Kolding

Fynsvej
Askøvænget
Delken
Alpedalsvej
Dalbyvej
Birkemose Allé
Gabølvej
Fjordskrænten
Galgebjergvej
Grydhøj
Billundvej
Agertoften
Degnevænget
Bøgeløkke
Halmøvænget
Centervej
Brændsmadevej
Christoffer 2 Vej
Birkesøen
Fjordvang

Rengøring Kolding – Få 3 knivskarpe tilbud og spar 22 %

Vi samarbejder med seriøse og 1. klasses rengøringsvirksomheder i hele Danmark - også i Kolding. Billige rengøringsfolk udfører blandt andet disse opgaver: privat rengøring, gulvbehandling og hjemmeservice. Vi tilbyder at opspore de flotteste tilbud på rengørings pgaven i Kolding.
Find let potentielle rengøringsfirmaer her på Billig-rengøring.dk. Benyt vores 100 procent gratis netside Billig-rengøring.dk og spar hurtigt omkring 22 %. Veletablerede rengøringsfagfolk foreslår udelukkende at benytte anerkendte produkter som for eks.:
  • Neutral
  • Mr. Muscle
  • Borup
  • Dye Gone
  • Woolite
Toiletkummen rengøres med et toiletrensemiddel. Kalkbelægninger fjernes med 3 dele vand og 1 del eddikesyre. Tøm toiletkummen for vand evt. ved at smide en spand vand hurtigt ned i kummen, og læg derefter toiletpapir på belægningerne, hæld eddikesyreblandingen på papiret, og lad det blive liggende, til papiret er tørt.

Oliebehandlede træmøbler

Brug som udgangspunkt ikke vand til oliebehandlede træmøbler. De kan tåle at blive tørret over med en hårdt opvredet klud eller vaskeskind for fedtfingre m.m,, men den almindelige rengøring er aftørring med en almindelig tør klud, der ikke ridser.
Pletter kan fjernes med lidt møbelolie eller med sæbevand: Brug sæbespåner i forholdet 0,5 dl til 2-3 liter vand. Inden påføring af ny olie fjernes den gamle olie med terpentin. Vælg den type olie som passer til møblet, fx ufarvet møbelolie til lyst træ.
Der er mange typer på markedet, så spørg hos din forhandler, eller tjek den vejledning i vedligeholdelse som typisk følger med, når møblet bliver købt. De fleste møbelolier indeholder opløsningsmidler, som er skadelige for miljøet og farlige at indånde. Sørg derfor for god udluftning under arbejdet.

Politurbehandlet træ

Politurbehandling giver træet en skinnende glansfuld overflade, som godt kan minde lidt om lakering, Politurmidler er ofte faremærket som sundhedsskadelige og meget brandfarlige. Indeholder orgarniske opløsningsmidler. Kan give overfølsomhed ved kontakt med huden - brug handsker. Sundhedsfare ved længere tids påvirkning ved indånding, Midlerne er skadelige for organismer, der lever i vand. Midlet skal bruges i meget små mængder, ellers bliver overfladen ikke pæn.
Pudsning med polish:
1) Læg lidt polish ud på møblet med en tør blød klud.
2) Poler efter med en ren, fnugfri klud efter et par minutter. Poleringen er vigtig - der skal poleres til overfladen er helt ensartet blank. Overfladen skyr nu snavs og fingermærker.

Energiske rengøringsfirmaer i postnr. 6000

Lejrskov Rengøring ApS
Kokholm 14
6000 Kolding
CVR: 33359020
www.lejrskovrengoering.dk
Trekantens Rengørings Service ApS
Vejlevej 465
6000 Kolding
CVR: 36423935
www.trekren.dk
LK Rengøring
Klintevej 3
6000 Kolding
CVR: 33621612
www.lk-rengoring.dk