Tilbud rengøring Kastrup

 • Modtag 3 friske tilbud på rengøring Kastrup
 • Billig rengøring - Vi skaffer dig 23% i rabat
 • Udfyld onlineskemaet på ca 8 min.

Billig rengøring

Eksempler på veje
i postnummer 2770

Rynkebyvej
Maglebo
Kastrup Tværvej E
Langesøvej
Oliefabriksvej
Ilbro Alle
Løjtegårdshaven
Præstemarksvej
Jetsmarkvej
Kastrup Tværvej A
Neptun Alle
Kastrupgårdvej
Knarreborgvej
Jacob Appels Alle
Hyld Ager
Postparken
Petersdalvej
Johan Ekmans Alle
Natalvej
Klintebjergvej

Billig rengøring Kastrup - Få 3 favorable tilbud på få dage

Jordslåede fuger: Pensl fugerne med et klorholdigt middel, og skyl grundigt efter. Få 3 tilbud på effektiv og billig rengøring Kastrup. Advarsel: Undgå så vidt muligt at bruge klorholdige midler til rengøring, da de skader vandmiljøet. Bland aldrig syre f.eks. eddikesyre, sammen med klorholdige midler, da det kan give åndedrætsbesvær pga. udvikling af giftige dampe. Søg læge eller skadestue, hvis du bliver dårlig.
Flyverust: Flyverust er rust, som sidder på bestik og andre metalgenstande, som har været i opvaskemaskinen. Det kan forekomme, hvis plastbelægningen pâ kurvene i opvaskemaskinen er slidt af, eller hvis der er vasket ting op i maskinen, der ikke var af rustfrit stål, f.eks. æggedeler, klingen i osteskærere m.m. Flyverust på bestik kan fjernes ved pudsning.

Sådan rengøres saunaen

De fleste spabade er fremstillet af sanitetsakryl, som er forstærket med et lag glasfibermateriale på bagsiden. Man bør kun anvende de anviste rengøringsmidler. Spabade tåler kun milde rengøringsmidler med et meget lille indhold af slibemiddel, da overfladen ellers ville blive ridset og ødelagt.
En mikrofiber-klud er ikke egnet til denne overflade. Behovet for rengøring af saunaen afhænger af, hvor ofte den bruges. Benyttes saunaen dagligt bør bænk og gulv vaskes af for hudafiald og løse hår efter brug, Start med at aftørre bænken. Vask eller støvsug gulvet.
Hvis noget spildes, tørres straks efter med en klud med universal middel i brugsopløsning. Hvilken slags snavs:
 • Støv
 • Løst snavs - fx hår, skæl og hudaffald

Behovsrengøring af sauna

En gang imellem bør saunaen støvsuges på vægge og loft. Find et egnet mundstykke til støsugeren og start med at støvsuge loftet. Begynd i højre hjørne. Arbejd med støvsugeren i små korte bevægelser frem og tilbage hen mod venstre hjørne. Fortsæt med små korte bevægelser og arbejd baglæns ud af rummet.
Væggen støvsuges oppefra og nedefter stadig i små korte bevægelser. Tips: Dårlig lugt fra afløb i baderum kommer fra gamle sæberester, hudfedt, hår m.m., som samler sig i afløbet og danner grobund for bakterier. Problemet afhjælpes med afløbsrens. Følg anvisningen på flasken.
Hvad skal der bruges:
 • Universalklud
 • Blød afsæbningsbørste
 • Universal-rengøringsmiddel i brugsopløsning
 • Plejemidler specielt
 • til spabade
 • Handsker

Udvalgt tilbud rengøring fra 2770

Aamann & Wulff ApS
Englandsvej 358
2770 Kastrup
CVR: 35525017
Hjemmeside
Bright Rengørings Service ApS
Bygrænsen 1
2770 Kastrup
CVR: 37005134
Hjemmeside
RengøringsEksperterne ApS
Egensevej 25 A
2770 Kastrup
CVR: 36923709
Hjemmeside