Tilbud rengøring Kastrup

 • Modtag 3 bundsolide tilbud på rengøring Kastrup
 • Billig rengøring - Der er generøse tilbud at få
 • Udfyld tilbudsskemaet på under 6 min.

Billig rengøring

Veje 2770 Kastrup

Præstefælledvej
Restrupvej
Høgildvej
Kastrup Tværvej D
Hvidstenvej
Hørby Alle
Ringbakken
Naviair Alle
Nøddevang
Liberiavej
Mejlskovvej
Husbyvej
Nordmarksvej
Rynkebyvej
Nybøl Alle
Hundslundvej
Klosterhedevej
Latyrus Alle
Jetsmarkvej
Kystvejen

Billig rengøring Kastrup - Få 3 favorable tilbud på få dage

En 100% gratis og seriøs hjælp fra os til dig til priser, som gør godt i dit budget. En faguddannet rengøringsassistent kan nå den almindelige rengøring i 2770 Kastrup. Vi vil garantere at lokalisere gratis 3 perfekte tilbud på din rengøringsopgave i Kastrup hos godkendte rengøringsfirmaer.
På ganske kort tid modtager du gratis 3 hurtige tilbud på flot rengøringsarbejde. Det er lige lovlig indviklet at løse rengøringsopgaven selv - få hellere nogle bekvemme tilbud. Betal ikke en skyhøj pris for en godkendt rengøringsassistent i 2770 Kastrup.
Flyverust: Flyverust er rust, som sidder på bestik og andre metalgenstande, som har været i opvaskemaskinen. Det kan forekomme, hvis plastbelægningen pâ kurvene i opvaskemaskinen er slidt af, eller hvis der er vasket ting op i maskinen, der ikke var af rustfrit stål, f.eks. æggedeler, klingen i osteskærere m.m. Flyverust på bestik kan fjernes ved pudsning.

Sådan rengøres saunaen

De fleste spabade er fremstillet af sanitetsakryl, som er forstærket med et lag glasfibermateriale på bagsiden. Man bør kun anvende de anviste rengøringsmidler. Spabade tåler kun milde rengøringsmidler med et meget lille indhold af slibemiddel, da overfladen ellers ville blive ridset og ødelagt.
En mikrofiber-klud er ikke egnet til denne overflade. Behovet for rengøring af saunaen afhænger af, hvor ofte den bruges. Benyttes saunaen dagligt bør bænk og gulv vaskes af for hudafiald og løse hår efter brug, Start med at aftørre bænken. Vask eller støvsug gulvet.
Hvis noget spildes, tørres straks efter med en klud med universal middel i brugsopløsning. Hvilken slags snavs:
 • Støv
 • Løst snavs - fx hår, skæl og hudaffald

Behovsrengøring af sauna

En gang imellem bør saunaen støvsuges på vægge og loft. Find et egnet mundstykke til støsugeren og start med at støvsuge loftet. Begynd i højre hjørne. Arbejd med støvsugeren i små korte bevægelser frem og tilbage hen mod venstre hjørne. Fortsæt med små korte bevægelser og arbejd baglæns ud af rummet.
Væggen støvsuges oppefra og nedefter stadig i små korte bevægelser. Tips: Dårlig lugt fra afløb i baderum kommer fra gamle sæberester, hudfedt, hår m.m., som samler sig i afløbet og danner grobund for bakterier. Problemet afhjælpes med afløbsrens. Følg anvisningen på flasken.
Hvad skal der bruges:
 • Universalklud
 • Blød afsæbningsbørste
 • Universal-rengøringsmiddel i brugsopløsning
 • Plejemidler specielt
 • til spabade
 • Handsker

Udvalgte rengøringsfirmaer fra 2770 Kastrup

RengøringsEksperterne ApS
Egensevej 25 A
2770 Kastrup
CVR: 36923709
www.erhvervsrengoering-ejendomsservice.dk
Fam. Björklund's Rengøring
Fuglebækvej 2 B
2770 Kastrup
CVR: 36407301
www.fbren.dk
Aamann & Wulff ApS
Englandsvej 358
2770 Kastrup
CVR: 35525017
www.aa-w.dk