Tilbud rengøring Karlslunde

  • Modtag 3 rundhåndede tilbud på rengøring Karlslunde
  • Billig rengøring - Få en rar rabat - 20%
  • Udfyld onlineformularen på bare 7 minutter

Billig rengøring

Vejnavne i
postnummer 2690

Klintegårdsvej
Svend Grates Vej
Vildandevej
Mosede Strandvej
Klintegården
Silovej
Ingesvej
Markersvænge
Smedeholmen
Klostermosen
Karlslunde Landevej
Metalgangen
Præstevænget
Kildegangen
Strandmarken
Kongens Enge
Vårgyvelvej
Kildebakkevej
Møllesvinget
Skovlyvej

Tilbud på rengøring Karlslunde - Indsend din rengøringsopgave

Du er endt på webportalen Billig-rengøring.dk, hvor du uforpligtende kan bestille tre rengøringstilbud. Lad velegnede og kvalitetsbevidste specialister i Karlslunde byde på opgaven. Det kan fra tid til anden være ret besværligt, selv at lokalisere en lokal effektiv rengøringsassistent i Karlslunde.
Få lynhurtigt den bedste pris på en rengøringsopgave i dag - med super godt nedslag. Vi tilbyder at samle gratis det billigste tilbud på rengørings opgaven fra autoriserede rengøringsfirmaer. Du føler nok, at det er rigelig tidskrævende, selv at lokalisere en lokal solid rengøringsassistent i Karlslunde.
Bomuldsklude skal være tørre før de kasseres. Hvis et middel indeholder farlige stoffer, skal det forsynes med faresymboler, der er ens i hele EU. Vælg enordentlig kvalitet, når du skal skifte ud. Rengøring er et håndværk der ligesom alle andre håndværk kræver gode redskaber.

Håndvask, vandhane og spejl

Vasken på et badeværelse bliver brugt til mange ting. Det typiske snavs er sæberester, hudrester og kalk. Vasken rengøres med en skuresvamp (blå eller hvid) eller en afsæbningsbørste: Fyld vasken ca. halvt med vand og hæld lidt universal-rengøringsmiddel i (se doseringen på flasken).
Sæb håndvask og vandhane ind - husk også vasken udvendig og evt. rør under vasken. Vandet skal ikke være varmt, men kan godt være lunkent. Skyl vasken og aftør med en hårdt opvredet klud. På mange badeværelser hænger spejlet over vasken, og her er det typiske snavs vandstænk, som tørrer ind til hvide kalkpletter.
Spejlet aftørres med en hårdt opvredet klud med universal-rengøringsmiddel på. Det pudses evt. efter med lidt toiletpapir eller en tør klud. Start fra den reneste ende af rummet med aftørring af dør og radiator samt fliserne. Slut ved fliserne omkring toilettet. Tør efter med en hårdt opvredet klud.

Bruseniche/-kabine

Bland lunkent vand og universalrengøringsmiddel i en lille spand. Sæb brusenichen/-kabinen ind med en afsæbningsbørste eller en mørkeblå skuresvamp. l kabinen sæbes bunden også ind. Start altid nedefra og arbejd opad, så undgår man at væggene bliver stribede af opløst snavs og sæbe.
Skyl fliser/kabine med rent vand (brug håndbruseren). Start fra oven og arbejd nedad. Badeforhæng fremstillet af plastik rengøres med en klud vredet hårdt op i et universal-rengøringsmiddel i brugsopløsning. Badeforhæng fremstillet af stof eller syntetisk materiale vaskes i vaskemaskine efter behov, kig på dit badeforhæng efter en vaskeanvisning. Hvad skal der bruges: Handsker, Universalrengøringsmiddel, Afkalkningsmiddel: 32% eddikesyre eller afkalkningsmiddel specielt beregnet til badeværelser, Toiletrengøringsmiddel, Toiletbørste, Universalklud el. mikrofiber-klud.

Rengøringsfirmaer Karlslunde eksempler:

ProfilService A/S
Silovej 1, Karlstrup
2690 Karlslunde
CVR: 30828240
www.profilservice.dk
Complet Rengørings- og Ejendomsservice ApS
Metalgangen 8
2690 Karlslunde
CVR: 25887662
www.complet-aps.dk
Ehmsen Service
Engvej 1
2690 Karlslunde
CVR: 31967171
www.ehmsen-service.dk