Tilbud rengøring Karlslunde

  • Modtag 3 fordelagtige tilbud på rengøring Karlslunde
  • Billig rengøring - Gratis tilbud på håndværkere
  • Indsend skemaet online på under 4 minutter

Billig rengøring

Vi dækker også disse
veje i Karlslunde

Kløvervej
Willumsens Alle
Vildmosevej
Svend Grates Vej
Motelvej
Margrethe Alle
Klinteparksvej
Tofteholmen
Lille Strandgårdsvej
Åbakkevej
Karlslunde Landevej
Nylandsvej
Skovlyvej
Ingesvej
Møllesvinget
Skipperstræde
Sognevejen
Martinsvej
Lyngkrogen
Klinteparken

Tilbud på rengøring Karlslunde - Indsend din rengøringsopgave

Elkedler: Elkedler kan enten være af rustfrit stål eller plast. Varmelegemet kan være skjult eller ligge i bunden af elkedlen. Det er billigst at afkalke med vand og eddikesyre. Fyld kedlen med en blanding af 5 dele vand og 2 dele 32%-eddikesyre. Tænd for kedlen og sluk, når vandet har kogt.
Lad den stå, til den ikke syder mere. Kog kedlen ud 2-3 gange med rent vand, før du bruger den igen. Hvis kedlen er under 2 år, og du fortsat ønsker at gøre din reklamationsret gældende, skal du følge fabrikantens anvisning på afkalkning af kedlen. Få 3 tilbud på super flot og billig rengøring Karlslunde.
Emhætter: Der findes tre slags emhætter: emfang, recirkulationsemhætte og udsugningsemhætte. Emhætten virker kun, hvis den får erstattet den mængde luft, der suges ud af køkkenet. Husk derfor at holde en dør åben til et af de andre rum, så luften trækkes derfra. Vinduerne i køkkenet skal derimod være lukkede. og man skal undgå gennemtræk.

Håndvask, vandhane og spejl

Vasken på et badeværelse bliver brugt til mange ting. Det typiske snavs er sæberester, hudrester og kalk. Vasken rengøres med en skuresvamp (blå eller hvid) eller en afsæbningsbørste: Fyld vasken ca. halvt med vand og hæld lidt universal-rengøringsmiddel i (se doseringen på flasken).
Sæb håndvask og vandhane ind - husk også vasken udvendig og evt. rør under vasken. Vandet skal ikke være varmt, men kan godt være lunkent. Skyl vasken og aftør med en hårdt opvredet klud. På mange badeværelser hænger spejlet over vasken, og her er det typiske snavs vandstænk, som tørrer ind til hvide kalkpletter.
Spejlet aftørres med en hårdt opvredet klud med universal-rengøringsmiddel på. Det pudses evt. efter med lidt toiletpapir eller en tør klud. Start fra den reneste ende af rummet med aftørring af dør og radiator samt fliserne. Slut ved fliserne omkring toilettet. Tør efter med en hårdt opvredet klud.

Bruseniche/-kabine

Bland lunkent vand og universalrengøringsmiddel i en lille spand. Sæb brusenichen/-kabinen ind med en afsæbningsbørste eller en mørkeblå skuresvamp. l kabinen sæbes bunden også ind. Start altid nedefra og arbejd opad, så undgår man at væggene bliver stribede af opløst snavs og sæbe.
Skyl fliser/kabine med rent vand (brug håndbruseren). Start fra oven og arbejd nedad. Badeforhæng fremstillet af plastik rengøres med en klud vredet hårdt op i et universal-rengøringsmiddel i brugsopløsning. Badeforhæng fremstillet af stof eller syntetisk materiale vaskes i vaskemaskine efter behov, kig på dit badeforhæng efter en vaskeanvisning. Hvad skal der bruges: Handsker, Universalrengøringsmiddel, Afkalkningsmiddel: 32% eddikesyre eller afkalkningsmiddel specielt beregnet til badeværelser, Toiletrengøringsmiddel, Toiletbørste, Universalklud el. mikrofiber-klud.

Eksempler på lokal tilbud rengøring i Karlslunde

Rent A/S
Drejergangen 1 B
2690 Karlslunde
CVR: 17869507
Hjemmeside
Ehmsen Service
Engvej 1
2690 Karlslunde
CVR: 31967171
Hjemmeside
Navadan ApS
Skruegangen 3
2690 Karlslunde
CVR: 18682990
Hjemmeside