Tilbud rengøring Kalundborg

  • Bestil 3 aktuelle tilbud på rengøring Kalundborg
  • Billig rengøring - Betal ikke mere end nødvendigt
  • Indsend formularen på under 9 min.

Billig rengøring

Eksempler på veje
fra Kalundborg

Nobisvej
Juelsmindevej
Skipperlinien
Skolevænget
Ærtevangen
Rørby Mose
Tunbjerg
Mosevangen
Nyrupvænget
Svallerup Landevej
Lobelievej
Røsnæsvænge
Svallerup Søvej
Krogebækvej
Tinksmedevej
Nissedalen
Sneppevej
Klintedalsvej
Tranevej
Munkesøgade

Rengøring Kalundborg? Få gratis 3 favorable rengøring tilbud

Prismelysekroner: Tag de løse prismer af, og vask dem i vand med flydende rengøringsmiddel. Efter tørring poleres de med husholdningssprit. Fastsiddende prismer aftørres med en blanding af vand og flydende rengøringsmiddel. Efter tørring poleres de med husholdningssprit.
Linoleum: Linoleum bruges bl.a. til bordplader og gulve. Linoleum fremstilles af naturprodukter: Linolie, harpiks, korkmel, træmel, kalkstensmel og farve. Småskrammer og ridser i overfladen forsvinder med tiden pga. materialets smidighed.
Få 3 attraktive tilbud på billig rengøring Kalundborg og spar 29 procent på rengøringsservice. Dækfarvet læder: En plet kan som regel fjernes med en klud vredet hårdt op i lunkent vand. Hvis læderet er blevet meget snavset, kan det aftørres med en klud, der er vredet hårdt op i 1 dl sæbespåner opløst i 5 liter vand. Tør efter med bløde, tørre bomuldsklude. Mat og udtørret læder kan en sjælden gang aftørres med en klud.

Fosfater og syrer i rengøringsmidler

Fosfater er især problematisk i områder, hvor spildevandet ikke renses for disse stoffer. Fosfat virker nemlig som gødning og kan øge væksten af alger med deraf følgende iltsvind og evt. fiskedød i åer og vandløb. Man kan spørge kommunens tekniske forvaltning, om der renses for fosfat der, hvor man bor - ellers må man vælge midler uden fosfat.
Syrer - binder kalken i vandet og opløser kalk og rust. Organiske syrer er fx mælkesyre, citronsyre og eddikesyre, som er middelstærke og bruges i toiletrens og afkalkningsmidler. Organiske syrer er uskadelige i vandmiljøet. Uorganiske syrer fx fosforsyre og saltsyre. Fosforsyre er en middelstærk uorganisk syre, der ofte findes i toiletrens og afkalkningsmidler. Fosforsyre anses for uskadelig i vandmiljøet ved neutral pH, altså pH 7.

Konserveringsmidler og farver i rengøringsmidler

Konserveringsmiddel - hindrer bakterie- og svampevækst i flydende midler og forlænger midlernes holdbarhed. Eksempler er kvarternære ammoniurnsforbindelser, benzoater, formaldehyd. Er giftige over for organismer i vandmiljøet. Kan give hudirritation og allergi. Parabener er de mindst skadelige.
Farve - har ingen rengøringsvirkning, tilsættes kun af hensyn til udseendet. Toiletrensemiddel er en undtagelse: Her har farvestoffet den funktion, at man kan se, om midlet er fordelt hele vejen rundt i kummen. Farvestofferne anses for at være svært nedbrydelige. kan give hudirritation og allergi.
Enzymer er proteinstoffer, der bruges som hjælp til at opløse snavs. Enzymer findes mest i tekstilvaskemidler. Kan være hudirriterende. Miljøeffekten af enzymer er dårligt undersøgt - men man antager, at enzymer nedbrydes i renseanlæggene og ikke udgør et miljøproblem.

Eksempel på lokal tilbud rengøring Kalundborg

Vinduespolerer Tom Andersen
Lyngvej 14
4400 Kalundborg
CVR: 18493039
Hjemmeside
My´s Hjemmeservice
Sønderstrandsvej 19
4400 Kalundborg
CVR: 35989072
Hjemmeside
Kalundborg Rengøringsservice
Trøjeløkkevej 5
4400 Kalundborg
CVR: 28313357
Hjemmeside