Tilbud rengøring Køge

  • Få 3 reelle tilbud på rengøring Køge
  • Billig rengøring - Spar 24 pct. på din opgave
  • Udfyld skemaet på under 9 min.

Billig rengøring

Postnummer 4600
vejnavne

Brinken
Granvej
Dalgasvej
H C Andersensgade
Dantamvej
Egebækvænge
Bellmansvej
Grøndalsvænget
Fremtidsvej
Bakkehældet
Hastrupvej
Dybvadvej
Ellemarksvej
Egeparken
Brockmandsvej
Astersvej
Brudelysvej
Bjergstien
Ankersvej
Friggsvej

Rengøring Køge – Opret opgaven og få 3 rengøring tilbud

Lad kreative og 1. klasses specialister i Køge klare din rengøringsopgave. I løbet af to-tre hverdage kontakter de 3 udvalgte rengøringsvirksomheder dig med deres superbillige specialtilbud. Vi mailer dig absolut gratis og uforpligtende tre prisgodkendte pristilbud i Køge fra anerkendte rengøringsfirmaer.
Bestil en rengøringsassistent, som har tid til at gøre tilfredsstillende rent i din bolig her på siden. Det tager under 6½ minut at fortælle om rengøringsopgaven i kontaktformularen og indsende den til os. På meget kort tid leverer vi gratis 3 brugbare tilbud på veludført rengøringsarbejde.
Marmor bruges bl.a. til bordplader, figurer, gulve, vindueskarme og vægge. Marmor består både af krystallinsk kalksten og andre slags kalksten, der kan poleres. Rengøring: Vask med 1 1/2 dl sæbespåner opløst i 5 liter varmt vand. Vask en gang imellem med rent vand, så overfladen ikke bliver for fedtet.

Organiske opløsningsmidler i rengøringen

Organiske opløsningsmidler forekommer i nogle rengøringsmidler, hvor man udnytter den stærkt fedtopløsende effekt. Brug altid handsker og koldt/lunkent vand, når der arbejdes med sådanne midler - varmt vand øger fordampningen.
En del opløsningsmidler er giftige for organismer, der lever i vand, og kan forårsage uønskede langtidsvirkninger i vandmiljøet. Undgå at hælde opløsningsmidlet direkte i kloakken, det skal afleveres til den kommunale modtagestation for kemikalieaffald. Inhibitorer er stoffer, der hæmmer eller stopper en kemisk reaktion.
De findes i toiletrensemidler og kalkfjerner og forhindrer angreb på metal(armatur). I alkaliske rengøringsmidler er inhibitoren silikater. I sure midler bruges kat- eller nonioniske tensider, som kan være meget giftige i vandmiljøet og ofte er vanskeligt nedbrydelige i naturen.

Inhibitorer og salmiakspiritus i rengøringsmidler

Inhibitorer er stoffer, der hæmmer eller stopper en kemisk reaktion. De findes i toiletrensemidler og kalkfjerner og forhindrer angreb på metal(armatur). I alkaliske rengøringsmidler er inhibitoren silikater. I sure midler bruges kat- eller nonioniske tensider, som kan være meget giftige i vandmiljøet og ofte er vanskeligt nedbrydelige i naturen.
Salmiakspiritus er luftarten ammoniak opløst i vand. Forøger rengøringseffekten - salmiakspiritus er velegnet til rengøring af fedtede overflader og anbefales ofte til afvaskning, før man skal male. l pH-neutrale midler bruges salmiakspiritus ofte som parfume, det giver en duft af effektivitet. Kan give irritation af øjne og luftveje. Meget giftig overfor fisk. l vandige opløsninger med neutral pH findes ammoniak som de mindre giftige ammonium-ioner.

Vi finder de bedste rengøringsfirmaer

Køges Rengøring ApS
Plougsvej 20
4600 Køge
CVR: 34451826
www.kogerengoring.dk
Dania-Service
Valløby Bygade 21 C
4600 Køge
CVR: 20394498
www.dania-service.dk
Unix Køge
Falkevej 5
4600 Køge
CVR: 26114756
www.unixkoege.dk